• Szeesz
    E-mail címemet küldtem.

Négy dologra tudok most gondolni:
    1. Valaki más írta be a kódot, nem Te. De akkor a script editor-t el kellene, hogy érd. Ha soha senki nem fért hozzá a játékodhoz, akkor ez kilőve.

2. Van egy másik kód, amit nem ismerek. Mivel nem írtál be semmit, valaki más írhatta be. Ha soha senki nem fért hozzá a játékodhoz, akkor ez kilőve.

3. Van egy fájl, ami ezt "okozza". Ha így van, akkor nálam a mentéseddel nem szabad, hogy elérjem a plusz cuccokat [hisz nálam nincs meg az a fájl.] Illetve az én mentésemet használva Nálad ugyanúgy működnie kellene mindennek, mint a saját mentéseiddel.

4. Jelenleg talán ez a legvalószínűbb, bár az okát nem értem:
    A játékban sokkal előrébb vagy nálam. A történetszálat végigjátszottad. És emiatt van a különbség. Esetleg volt valami "Bónusz" küldetés, amit megcsináltál én és LOLXD viszont még nem. [Pl a Xenon taxis küldetés, amit még nem csináltam 1-et sem, LOLXD-ról meg nem tudom, hogy csinálta-e. De lehet más küldetés, vagy más egyébb, pl Rang.] <--- "Programozás oldalról" viszont épp ennek van szerintem a legkisebb esélye, mert miért lenne akkor kiírva a "Modified" felirat, ha ez alapból bele van írva a játékba?