• Szeesz
    "Én nem engedélyeztem semmit,mégis működik..."
    Amikor az űrben vagy, nyomd meg a következőket egymás után:
    1. Shift+c
    2. s

Milyen ablak jön be neked?

"Lehet a régi játékállások berakása miatt engedte v nemtudom..."
    Talán még anno régebben írtad be és úgy játszottál. Csak elfelejtetted azóta, hogy beírtad. [Az 1.3-nál, vagy 1.4-nél még nem írta ki a "Modified" feliratot a képernyő bal felső sarkába.]

"Én sem csípem a csalásokat,ezért nem is tudom,h milyen crsiptelő izéről írtál.:)"
    A játékhoz írt scriptek többsége [ezek után a hivatalosokat kivéve, lehet, hogy mind...] akkor működik, ha beírja az ember a "Thereshallbewings" szót amikor az űrben van. Sok script esetében a telepítési útmutató is így szól:
    1. Másold be a fájlokat a megfelelő könyvtárba.
    2. Indítsd a játékot és amikor az űrben vagy írd be: "Thereshallbewings" [Egyesek itt csak ennyit írni: Engedélyezd a "Script editor"-t]
    3. Mentsd el a játékot, majd töltsd be.
    4. Kellemes játékot.

Az igaz, hogy ennél a 2-nél nincs írva, hogy bármit engedélyezni vagy beírni kellene. Mégsem működnek addig, amíg nem engedélyezem a script editort.
    Vagy az lehet a gond, hogy még nem csináltam meg az összes küldetést [az következne, amikor egy Boron M6-ossal kell egy Khaak szektorba ugrani és valaminek a közelébe menni, majd vissza.] De ahogy olvasom LOLXD már végigvitte a játékot, mégsem látja ezeket a plusz dolgokat.