Szeesz#6388
A sorrend ilyen szempontból lényegtelen.
Ugyanis ellenőriztem. A játék script könyvtárában és az "Artificial Life Update"-ben is megtalálható fájlok az utolsó karakterig megegyeznek. Vagyis az "Artificial Life Update" fájljait az 1.5-ös update nem írta felül. Ráadásul ahogy a dátumokat néztem az "Artificial..." hamarabb, 2004.08.13.-án jött ki, mint az 1.5-ös Update, ami 2007.12.24.-én. [Az igaz, hogy a "No Copy Protection 1.4" az "Artificial..." után jött ki, mégis hamarabb tettem fel, de az nem bántja a script könyvtárban lévő fájlokat. Egyszerűen csak az exe-t írja felül, mást nem csinál.]
Ha mégis az általam használt sorrend lenne a ludas, akkor a későbbiekben azt is elhiszem, hogy minden gép intelligens [vannak saját gondolataik, érzelmeik.] :D
Tegnap egyébként megtaláltam a HRS-t. [Az egosoft fórumában volt a link, csak nem az első hozzászólásban, hanem kicsit később. ]
Kipróbálni, hogy valóban elérhető-e számomra, még nem tudtam, mert nincs TL-es hajóm [ha jól értem, azokon van, vagy azokra lehet rátenni.] És egy jó darabig még nem is lesz. :)