alpha174#6368
Igen volt ilyen nálam is anno,h felülírtam valamit,amit nem kellett volna.
M6-os hajók nem mindegyik jó szektor őrzésre,csak a fullosan felszerelt telady ospray(1 is elég egy szerktor őrzésére.Nekem nincs minden szektorban,kb 25-30 szektorban van).
Csak a legsűrűbben támadott és problémás szektorokba érdemes rakni ezeket,a többibe meg ugrani,ha gond lenne.
Továbbá kalóz bázisokat nem tudják elintézni,szóval nem árt minimalizálni ezek kiírtását,mert lehet olyan helyen teremnek újra,ahol nem kéne...
Szóval Telady Ospray / szector elég,de csak úgy,ha full pajzs/fegyverzet.
Velem is megesett,h megöltek egyet még akkor,amikor elkezdtem telepíteni az m6osokat,de fullra tápolva már csak a kalóz bázis jelentett gondot.(a full táp alatt nem csak a pajzs/fegyverzetet értem,hanem a sebesség/manőverezést is...ja és ne felejtsd el az ágyúknak kiadni az attack all enemy-t(ezzel a paranccsal hatékony ha attack all enemy van a hajónak is kiadva).
Unalom ellen én annyit teszek,h küldizek(kereskedelmi küldiket is elvállalok,ami jól fizet és nem a pénz miatt,hanem a % miatt,tehát minél nagyobb a pénz,annál jobban növeli a kereskedelmi rang %-át).
Xenon inváziós küldiket meg kihagyom a továbbiakban,mert túl sokat fizet és én nem igazán csípem ezt a bugot.