6542
  • alpha174
    3 m2esből 2 xenon k és egy paranid ody és az m1es a paranid zeus,amibe mindennel bedokkolhatok.
    Természetesen mindegyikben van gunnery crew(bár eddig nem volt szükségem a flottám segítségére,csak biztos,ami biztos alapon vannak velem).
  • alpha174
    Nekem a harci hajóim általában védelmeket látnak el és csak egy kis flottát hagytam meg magamnak,ami jelenleg áll 3 db m2esből és egy m1esből 7db khaak m3assal és egyéb küldetéses hajókkal(ez utóbbiakat nem használom már harcra,csak küldetésekre).
    A fejlesztett hajtóművel oda ugranak,ahova én(nem én vagyok a védelem célpontja,hanem az m1esem,így nem követnek,ha pld kis hajóval kiszállok küldetést felvenni v leadni).
  • alpha174
    Egyébként az első fejvadászos küldimen még csak m3asok voltak és azokkal is megszenvedtem.
    Amikor meg bejött egy m6os is melléjük,na akkor kezdtem el kereskedni meg hasonlók és akkor vettem a telady osprayt,ami egy dbig jó volt(aztán khaak m3-asokat raktem mellé én is...
    Ezután már 6 db m6os is jött,amelyekhez már nem ártott m2es gép(enélkül is ment,de volt,h kilőttek 1-1 m3asom és állástöltés).

Nemtudom,h szoktad-e használni harcban az oldalazó meghajtót...nagyon hasznos esélyek kiegyenlítésére,gyorsabb hajók utolérésére(kombinálva max sebességgel)v taktikai visszavonulásra(amikor túl sok ellenséges m6os között találja magát az ember hirtelen),és persze m2es leverésére is jó m6ossal(bár ez utóbbi kicsit macerás és lassú móka).
  • alpha174
    Hát meg a nagy raktere is jó volt,amikor még sima jumpdrive volt csak,mert sok ene cellát lehetett belepakolni ugráláshoz.
    Na elszenvedtem a shipping tycoon-ra,de itt kb 10x lassabb a fejlesztése...azért remélem tévedek és lesz pár jobb küldi,amelyekkel lehet fejlődni,mert eddig eljutni viszonyleg könnyű volt(bár viszonylag unalmas is).
    Lehet rászállok a harci rangra,hátha nézi a program azt is.
    Utána meg vissza a kereskedelmire...majd kiderül.
    A faj repuk mind második legjobb és 50% felett vannak(az argon az 78% jelenleg és egy kivétel ugye a goner 7%-al).
  • Szeesz
    Fejvadász küldikre tényleg jó. Szoktam mellé állítani 2db M3-as Khaak hajót is segítségként. Mert volt amikor 2db Ospray volt a célpont, de nem tudtam kilőni egyiket se, mert mire levittem a pajzsát, elkezdett a célpont cikázni, amíg újra fel nem töltődött. És így nem tudtam 1-ről a 2-re jutni.
  • alpha174
    A minden használhatón értem az aktuális hajón használhatót(tehát olyan fegyvereket nem,amelyeket nem lehet felszerelni rá).:D
  • alpha174
    Egyébként én minden fegyvert felrakok a használt hajóra(pld lehet psg is rajta nyugodtan,max váltogatod...ha meg van gunnery crew,akkor az van olyan intelligens,h ha sok baráti cucc van a közelben,akkor átvált hept-re v hasonló nem területi fegyverre,ami van a hajódon psg-n kívül...minden más esetben psg-t fog használni).
  • alpha174
    Na igen,majdnem elfelejtettem!
    Gunnery Crew-vel sokkal hatékonyabb(azt hiszem 5 kell egy fegyverhez-nem fegyverágyanként,vagyis pld m2-eseken egy fegyverágy 3 fegyvert tartalmaz,tehát ott 15 katona kell fegyverágyanként) meg persze kell ehhez az a fegyverrendszer is...
  • alpha174
    Ja igen és amikor m6-ossal mászkáltam,mint most te,akkor is Ospray-el nyomultam(fejvadász küldikhez nagyon király szerintem).
    A lejobban páncélozott ebben a kategóriában és talán a legtöbb fegyver is erre megy(igaz,h nem valami gyors pld egy split dragon-hoz képest,de egy jumpdrive-val lehet ellensúlyozni a dolgon,mert a raktere is tűrhető).
  • alpha174
    Nekem csak HEPT-ek vannak az Ospray-eken,az bőven jó annyi fegyverágyhoz.
  • Szeesz
    Igazad van. PPC nem megy rá az Osprey-re, max PSG-t. Azt viszont kihagynám, mert nem szeretném a saját, vagy baráti faj hajóját sebezni vele.
  • alpha174
    Bár ott délen egy kalózbázist találtam anno,szóval lehet csak az a lényege,h a kalózok tüntették el a hajót,de ki tudja...
  • alpha174
    Természetesen max fegyvert,amit csak rá lehet rakni...
    A Telady Ospray-re csak hept-eket lehet rakni,ha jól emlékszem.
    Inkább a 3 db 125 mw-os pajzs és a sok fegyverágy a lényege(ezek kombinációja).

Na elértem a Tycoon rangot is kereskedelmiből és már 30%-on áll.:)

A játékban van pár homályos pont,amelyeket még megnézek(UFO küldi,Duke's Domain-ben délen eltünt hajó stb).

Fajoknál,ha jól nézem,akkor mindnél a második legjobb repum van és mind 50% fölött,szóval lehet,h maxon adja itt az UFO a küldit,amit elvégezve a Gonereknél is maxra ugrik a repum(az is a második legjobb jelenleg 7%-on).
    Bár ez csak elmélet,majd kiderül.

Remélem ezúttal ki tudok tartani a kimaxolásáig és nem kell harmadszor is folytatnom pár hónap múlva.:)
  • Szeesz
    Sajnos annyira előre még nem járok. Még csak 1db M6-os hajóm van, amivel repkedek ide-oda. :D Az viszont egy 5.39 ponttal első helye elérő Teladi Osprey [második helyen 3.62 ponttal a Split Dragon szerepel.]

A full-ra felszerelésnél fegyvereket nézve mire gondolsz? Mert fel lehet rakni rá PPC-t [ha jól tudom alfa-t], de az nálam mindössze 51.35%-ot ért el, a Gamma HEPT 90.00%-ához képest
  • alpha174
    Igen volt ilyen nálam is anno,h felülírtam valamit,amit nem kellett volna.

M6-os hajók nem mindegyik jó szektor őrzésre,csak a fullosan felszerelt telady ospray(1 is elég egy szerktor őrzésére.Nekem nincs minden szektorban,kb 25-30 szektorban van).
    Csak a legsűrűbben támadott és problémás szektorokba érdemes rakni ezeket,a többibe meg ugrani,ha gond lenne.
    Továbbá kalóz bázisokat nem tudják elintézni,szóval nem árt minimalizálni ezek kiírtását,mert lehet olyan helyen teremnek újra,ahol nem kéne...

Szóval Telady Ospray / szector elég,de csak úgy,ha full pajzs/fegyverzet.
    Velem is megesett,h megöltek egyet még akkor,amikor elkezdtem telepíteni az m6osokat,de fullra tápolva már csak a kalóz bázis jelentett gondot.(a full táp alatt nem csak a pajzs/fegyverzetet értem,hanem a sebesség/manőverezést is...ja és ne felejtsd el az ágyúknak kiadni az attack all enemy-t(ezzel a paranccsal hatékony ha attack all enemy van a hajónak is kiadva).

Unalom ellen én annyit teszek,h küldizek(kereskedelmi küldiket is elvállalok,ami jól fizet és nem a pénz miatt,hanem a % miatt,tehát minél nagyobb a pénz,annál jobban növeli a kereskedelmi rang %-át).

Xenon inváziós küldiket meg kihagyom a továbbiakban,mert túl sokat fizet és én nem igazán csípem ezt a bugot.
  • Szeesz
    Megoldódott a problémám. A szektor-kereskedők újból fejlődnek. Valószínűleg az volt a probléma oka, hogy a scriptek próbálgatása közben olyan fájlt írtam felül, amit nem kellett volna.

Sőt, már a szektor-kereskedés kiadásakor kiírja a pilóta szintjét. Eddig lehet azért nem írta ki, mert a BHP script volt fent és nem az Adv.trader.

Az "unalom" ellen ki mit szokott csinálni?
    Ha a gyáraim és hajóim közelében cirkálok [közeli szektorokban], akkor nem jön Khaak hajó, vagy ha jön, akkor az NPC harci hajók kilövik őket. Vagyis a hajóim biztonságban vannak.
    Ha pedig távoli [a térkép túlsó sarkában lévő] szektorba megyek, hogy Khaak és Xenon hajókat irtsak, vagy bérgyilkos küldetést veszek fel, szinte rögtön jön az üzenet, hogy az egyik gyáramat, vagy hajómat megtámadták [vagy már el is pusztították], ugyanis az NPC harci M6-os hajókat [amelyekkel nem bírnak a Khaak, mikor a közelben vagyok], könnyűszerrel "kivégezték".
  • alpha174
    Na sikerült 2 xenon k-t elkapnom és felszerelnem...
    3-5 xenon k-t szokása berakni aoa g1-nél,ahogy elnézem(xenon taxi mission).
    Ezekkel együtt 7-re növekedett az m2-eseim száma.
    Nem tudom még mennyit szerelek fel,mert eléggé macerás volt egyenként is felszerelni mindet.
  • alpha174
    Arra értettem,h amikor elkezdtem játszani a játékal,akkor még nem volt fenn ez a kieg és mivel már igencsak sok hajóm van,ezért már csak az újakra rakok ilyen kiegeket,mert a már közel 1500 hajómból kb 1200 kereskedő és macerás lenne végigmenni rajtuk ismét meg így is jól megy minden.

A xenon j dolog nem sűrgős,mert most úgyis a kereskedelmi részével vagyok elfoglalva a játéknak.
    Max kipróbálom,amint odaértem,ha nem találnám.
  • Szeesz
    Nálam a "bhp" azért van a hajóim 90%-án fent, mert azok mind a gyáraimhoz szerzik be a nyersanyagokat. A harci egységekre és az UT hajókra én se pakolom fel. :)

Hogy lehet-e Xenon J-t elfogni... Valamit olvastam erről, talán pont itt. De lehet, hogy csak arról volt szó, hogy "Xenon K"-t el lehet fogni. Most nincs időm visszaolvasni, de ha itt visszamenőleg 1-2 oldalon nem találsz infót róla, akkor én se találnám már meg.
  • alpha174
    Én is usa-beli verziót használok egyébként.
  • alpha174
    Na meglett az ultimate magnate és az ace of aces 2nd grade...
    Nemsokára 1 st grade lesz belőle:)
  • alpha174
    Hát én már nem fogom minden egyes hajómra felrakni a bhp-t...

Igen,de nekem olyan kéne,amivel kb full harci rangon elkaphatóak lennének,ha majd elérek oda.

Mondjuk az a hajó cheat-nek minősül ebben a részben,ezért csak a végén próbálnám ki...

Xenon taxis küldikben elkapható xenon j is,v csak k?
  • Szeesz
    Én usa verziót használok,te milyet?

#6342-es hozzászólás. ;)
    Lehet az állásokat kivéve le kéne törölnöd a játékot és újratelepitened...
    Én a játékot felraktam,aztán 1.2 patch,aztán 1.3 utána 1.4 és végül az 1.5.
    Ezekután raktam fel az agosoft oldaláról a kiegeket a legvégén minden az egybent.
    Ezután jött a hrs és az adv jumper....

#6341-es és #6342-es hozzászólás. Kellemes olvasást. ;)
    Kb én is így tettem fel, szóval az az érzésem, hogy a windows lesz ludas.
    Szóval csak enlight-os könyvtárad van?

Igen. Gondolom azért, mert a javításoknál figyeltem, hogy a megfelelőt szedjem le. ;) [enlight=USA, egosoft=EU]

A BHP adv. trade command mk1 lett, és a gyári bónusz pakkban benne van. Valahol láttam is árulni, de nem tudom melyik nációnál. ... Azt hiszem advanced trade software néven árulják. [/quote]
    Igen, valóban úgy hívják és a Boron Equipment dockokban lehet megvenni Lehet meg lehet máshol is [Split vagy Teladi], de a Boron van hozzám a legközelebb.]
    A flottám kb 90%-a fel van fele szerelve. Csak az újratelepítés előtt "BHP ugrade" volt a parancs a BHP script miatt, most meg "Advanced Trade xxx". És nem tudtam biztosan, hogy a BHP a jobb, újabb és keressem meg a neten, vagy az "Advanced" a jobb. De így marad ez, nem keresgélek feleslegesen. :)
    [quote]...lehet berakok egy scriptet a végére,amivel khraak m1 és m2-ők is elkaphatóak ...

Van olyan is, amivel rögtön megkapod azokat a hajókat fullosan felszerelve.
  • alpha174
    Megnéztem a következő részt is,de nekem nagyon hiányzik abból a belső nézet...
    Mindegy,majd,ha ennek vége,talán megnézem...
  • alpha174
    Hamár végeztem mindennel és az ufos küldetést is kivégeztem(ha sikerül megkapnom),akkor lehet berakok egy scriptet a végére,amivel khraak m1 és m2-ők is elkaphatóak és kipróbálom,milyenek.
    Bár a paranid m2-essel lehet aratni rendesen:)
  • Lysandus
    Jól érted!

A BHP adv. trade command mk1 lett, és a gyári bónusz pakkban benne van. Valahol láttam is árulni, de nem tudom melyik nációnál. Még nem járok ott, hogy szükségem lenne rá. Azt hiszem advanced trade software néven árulják.
  • alpha174
    Szóval csak enlight-os könyvtárad van?
    Nekem anno az volt a gond,h volt enlight és egosoftos is...
    Én usa verziót használok,te milyet?
    Lehet a zállásokat kivéve le kéne törölnöd a játékot és újratelepitened...
    Én a játékot felraktam,aztán 1.2 patch,aztán 1.3 utána 1.4 és végül az 1.5.
    Ezekután raktam fel az agosoft oldaláról a kiegeket a legvégén minden az egybent.
    Ezután jött a hrs és az adv jumper....
    Én kb így telepítettem plusz minusz egy lépés v pontos voltam,nem emlékszem teljesen részletesen.

Na megvan mindenem(már a haderőm is nagyobb,mint egyes fajoknak).
    Már csak a rangjaim kéne maxra vinnem és kivégezném ezt a részt is.

Egyébkéne találtam egy scriptet,amivel át lehet tranferelni a cuccokat a kövi részbe...hát nemtudom,h fogom-e használni,ha egyszer kijátszottam ezt a rész is teljesen...

Na igen és az ufos dolognak a végére is szeretnék járni ebben a részben,mert már annyimindent olvastam róla,h kiváncsi vagyok rá,mi a kacsa(mondjuk az már tény,h küldetést adhat,mert ezt már tapasztaltam,csak krix-kraxul nem tudok).:)
  • Szeesz
    A fájlokat már eredetileg is a megfelelő helyre másoltam be. ["t" könyvtárból "t" könyvtárba, stb.] Másolás előtt leellenőriztem, hogy nincs-e 2 azonos nevű fájl. Nem volt. Így nem írtam felül semmit, amiből feltételezem, hogy lényegtelen a fájlok bemásolási sorrendje. [Emiatt nem hinném, hogy szükséges lenne "utolsóként" bemásolni az "adv jumpdrive" scriptet. ;) ]

Van "scripts.bp103" nevű könyvtáram a játék gyökér-könyvtárában. A benne lévő fájlokat átmásoltam a "script" nevű könyvtárba, ahogy írtad. [Nem volt azonos nevű fájl, így nem írtam felül semmit]

Majd kiürítettem a ".bp103" könyvtár tartalmát.

Töröltem a "Xai-corp" scriptekhez tartozó fájlokat is, nehogy azok bezavarjanak.

Minden egyes lépést követően indítottam a játékot és kerestem a plusz vásárolható dolgokat az "adv jumpdrive"-hoz. De továbbra sincs semmi változás.
    Már csak arra tudok gondolni, hogy a rendszert is [windows] újra kellene telepíteni, mert az okozhatja talán a "galibát". Azért gondolom ezt, mert amikor indítom a firefox-ot, vagy a winamp-ot felugrik egy üzenet, hogy
    "Az eljárás belépési pontja (IsThreadDesktopComposited) nem található a User32.dll-ben"
    De ettől függetlenül a programok elindul és működnek rendesen.

A "BHP upgrade"-hez találtam egy ilyet:
    "BHP Upgrade Kit MK1 was created by third-party script for X2. It was included in the X2 Bonuspack. (The latest X2 Bonuspack renamed it to Advanced Trade MkI.)"
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=271174

Jól értem, hogy a "BHP"-t az X2 csapat beleintegrálta a bónusz CD-be és átnevezte "Adv. Trade Command MK1"-é? Vagyis a Bonusz CD-s "ATC MK1" a jobb [vagy ha nem is jobb, de nem rosszabb] a "BHP"-nél?

A "Trade MK1" "Buy ware xxx...", az MK2 a "Sell ware xxx...", az MK3 pedig a Sector és Universe Trade parancsokat tartalmazzák.

Közben sajnálattal láttam, hogy a xai-corp.net oldal megszűnt. :S Pedig jó pár script volt ott nagyjából még rendszerezve is. Töltötte is le jó párat onnan még nemrég, csak letöröltem őket azóta.
  • alpha174
    Vagyis a főkönyvtárba a scripts.bp103 könyvtárat és a tartalmát is a scriptekbe,ha van.

Az adv jumper áll 3 könyvtárból,tehát mind a 3 könyvtár tartalmát (s,scripts és t)másold be az ugyanezen nevü könyvtárakba(van,amikor egosoft és enight is van program files-ban,szóval,amelyikben van a játék...mondjuk csak ott van ez a 3 könyvtár is gondolom).
  • alpha174
    A BHP a parancsokban van,nem a gyárakban(trade mk3 kell hozzá v 2 nemtom)...
    Az adv jumpernél meg próbáld meg újra bemásolni,de ezúttal az legyen az utolsó,amit bemásolsz.
    Ha van scripts.bp103 könyvárad,akkor azt a főkpnyvtárba másold be és a tartalmát másold be a scriptekbe(így legalább űködnie kell).
  • Szeesz
    Na kipróbáltam. Legalábbis kipróbáltam VOLNA. De valami nem megy... Végignéztem az összes Boron meg Argon equipment dock-ot a kezdő szektorokban [Boron esetén még 1-2 távolit is]. De SEMMI új dolgot nem lehet venni [OK, nem repültem oda, csak "távolról" néztem meg a kínálatukat]

A hajómon már van jumpdrive, amit már az újratelepítés előtt beszereztem. De semmi új parancslehetőség. [Talán a hiányzó alkotóelemek miatt.]

Az "adv jumpert" mellett feltettem még a Xai-Corp Trade Command MK1 és MK2 scriptet is. A leírásában annyit ír a telepítéséről, hogy másoljam be a megfelelő fájlokat a megfelelő mappába. Ezeket megtettem, de a helyzet ugyanaz, mint az "adv jumpdrive" esetén. Se új parancslehetőség, sem új vásárolható kiegészítés a hajókra. Pedig "Xai Trade Command MK1" illetve MK2-es, vagy ehhez hasonló nevű programcsomagokat külön lehetne venni az equipment dock-okban. Pár éve mikor ezzel a játékkal játszottam [igaz, akkor max 1.2-es vagy 1.3-as javítás volt még] megtudtam venni a "Xai" csomagokat.

Esetleg ötlet, hogy vajon mit csinálok rosszul [hogy még az "adv jumdrive" sem működik, aminek működnie kellene]?
  • Szeesz
    Köszi szépen a linket, le is szedtem. Majd nemsokára kipróbálom.

Volt egy script amit használtam a kereskedéshez."BHP..." valami volt a neve, ha minden igaz. Elvileg feljavította a bonusz CD-n lévő kereskedő sriptet, amelyik segítségével elég volt 1 beszerző hajó a gyárakba, mert mindig azt vette, amire a gyárnak szüksége volt. Az eredeti "Advenced Trade Command..." parancsot javította fel és nevezte át "BHP Upgrade..." parancsra.
    Sajnos letöltve nem találtam meg [BHP névvel kerestem, lehet más a neve..] a neten rákeresve meg olyan oldalakat adott ki, amik már nem érhetőek el. De még keresem, hátha meglesz.
  • alpha174
    Még talán a hrs repair systemet ajánlanám,amelyet szintén újrajátszásnál töltöttem le,h dronokkal tudsz hajókat javítani a hangárban...ha jól emlékszem(bár még nem használtam....vagyis már nem nagyon van rá szükségem,olyan haderővel ugrálgatok).

Igazából ezek nélkül is jól meglennék,de hamár újrakezdtem játszani vele,ahol abbahagytam,akkor beraktam kis kényelem miatt.

Ja igen,ha tetszik az adv jumper,akkoraz argon equipment dockokban megvehetőek hozzá a kiegek stb(én Argon Prime-on vettem ezeket).
  • alpha174
    Egyébként nem tudok más hivatalos scriptekről...
    Inkább x3-hoz gyártottak főleg...
  • alpha174
    Igen sajnos sok ilyen cheat van,amelyeket én sem csípek...
    Én az adv jumpert használom,mint scriptet(amióta újra játszok).
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=77552

A fenti linken az elsőn lehet letölteni(ez csupán kényelmi szempont és csak ezt használom,ami nem hivatalosnak mondható,de logikus is mondjuk,hiszen a játékban is vannak hírek a hiperhajtómű fejlesztéséről,nem beszélve,h a xenonos küldetéseknél kiderül,h lemásolják és használják a hiperhajtómű technológiát a xenon capital ship-ek és nem kapura,hanem pontokra ugranak energia cella nélkül).

Lehet még elgondolkozok a xenon energia cella gyárakon,amelyekhez nem kell kristály,mert az is belemagyarázható,hamár több részen keresztül szenvednek velük csak ellesik ezt a technológiát(ez utóbbi nemtudom,h van-e x2-höz,de majd utánanézek,ha nem lustálkodok).
  • Szeesz
    Köszi. Körbenéztem az egosoft oldalán, de van kismillió topic csak az "X2 cripts and modding"-on belül...
    Ráadsául úgy vettem észre, hogy ott a többség a saját házilag készített sriptjét teszi fel, amik "csalások". A minimális angol tudásom és a napi kb 2-3 órás szabadidőm mellett hetekbe telne megtalálni azokat a scripteket, amik hasznosak és nem csalások. [Vagy gyorsabb lenne, ha kipróbálnám, hogy miket tud egyik vagy másik feltöltött script, de akkor meg ott lennék megint, hogy tele lenne szeméttel a játék script könyvtára]

Nem tudnál [vagy más] segíteni, közelebbi támpontot adni, hogy melyik scriptet lehetne/kellene leszedni? Sript neve, vagy az elérhető parancsai angolul, vagy a fórumon belül merre keressem [első pár oldalon, vagy a 20-25-ik oldal környékén található topic-ok között] ?
  • alpha174
    Ja igen és van még transporter catapult nevü cucc,ami hasznos capital hajókra v TL-ekre.
    Kiadod pld a dock v mi parancsot és beírod a kinn lévő hajóid számát és betransportálja őket bizonyos távolságon belül.
    És ezt fordítva is megteheti.:)
  • alpha174
    Naja azt most fejből nemtudom,h hogyan lehet átküldeni a pilótát másik hajóba,de v a célhajón v a kiinduló hajón a comman console-ban van ilyen parancs a speciálisban v az alsó parancsokban,h átrakni a pilótát v valami ilyesmi.
  • alpha174
    Nekem is 1.5-ig van feljavítva,plusz ráraktam a minden egybe kieget.
    Most,h újra folytatom a játékot,ahol fél v 1 éve abbahagytam felraktam a fejlesztett hiperhajtómű scriptet,amelyet szintén a hivatalosról lehet leszedni az egyik topic-ból(hasznos,mert lehet venni olyan kieget a hajtóműhöz,h nem kerül energia cellába az ugrás meg olyat is,h szektoron belül akárhova ugorhatsz,ami szintén ingyenes,ha van olyan kiegészítőd is és van még egy,ami ad egy hiperugrás nevü lehetőséget,amivel szektoron belül a kiválasztott helyre pár másodperc alatt elér).

Persze új parancsokat is adnak ezek,mint pld autó-jump,amit ha beállítasz,akkor a hajó használni fogja az ugróhajtóűvét mindenre(pld ha téged követ,akkor ha ugrasz,ő is ugrik és oda,ahova te,vagyis ha neki is van ilyen felszerelése,h akárhová ugorhat szektoron belül,ha meg kereskedő,akkor is használjak az épületed ellátására,hameg több szektort őriz,akkor is átugrik a másik őrzött szektorba,ha szükséges...persze autómatán).

Eddig nem használtam ezt a scriptet és sokminden mást sem,de kényelmi szempontból megéri(különösen,h ilyen scriptek nélkül már elértem szinte mindent).
  • Szeesz
    Bocs, hogy ennyit/ennyiszer írok...

Ha ezek fent vannak, mely scripteket érdemes még felrakni?
    Nem igazán merek magamtól nekifogni, mert sok sript "telepítéséhez" felül kell írni fájlokat. És nem szeretnék egy hivatalos kiadású fájlt/scriptet egy otthon összefabrikált, esetleg rosszabb scriptre lecserélni [esetleg egy új és jobb változatot lecserélni egy régebbi változatra]

Megvan külön a "TradeCommandSoftwareMK3" de nem merem feltenni, mert ez benne volt a bonus pack-ban is és a bonus pack-ban 2005-ben készűlt/módosított fájlok vannak. Az apró "gondom" csak az, hogy mintha német lenne a bonus-packos dolog ["number" helyett pl "nummer" van írva meg hasonlók, amikor tartalmilag összehasonlítottam a 2 verziő fájljait] Illetve több fájl tartozik a "TradeCommandSoftwareMK3"-hoz, amit nem tudok mire vélni [az újabb verzióknál gondolom, hogy inkább hozzátesznek, minthogy elvegyenek dolgokat/fájlokat.]