Szeesz#6352
Na kipróbáltam. Legalábbis kipróbáltam VOLNA. De valami nem megy... Végignéztem az összes Boron meg Argon equipment dock-ot a kezdő szektorokban [Boron esetén még 1-2 távolit is]. De SEMMI új dolgot nem lehet venni [OK, nem repültem oda, csak "távolról" néztem meg a kínálatukat]
A hajómon már van jumpdrive, amit már az újratelepítés előtt beszereztem. De semmi új parancslehetőség. [Talán a hiányzó alkotóelemek miatt.]
Az "adv jumpert" mellett feltettem még a Xai-Corp Trade Command MK1 és MK2 scriptet is. A leírásában annyit ír a telepítéséről, hogy másoljam be a megfelelő fájlokat a megfelelő mappába. Ezeket megtettem, de a helyzet ugyanaz, mint az "adv jumpdrive" esetén. Se új parancslehetőség, sem új vásárolható kiegészítés a hajókra. Pedig "Xai Trade Command MK1" illetve MK2-es, vagy ehhez hasonló nevű programcsomagokat külön lehetne venni az equipment dock-okban. Pár éve mikor ezzel a játékkal játszottam [igaz, akkor max 1.2-es vagy 1.3-as javítás volt még] megtudtam venni a "Xai" csomagokat.
Esetleg ötlet, hogy vajon mit csinálok rosszul [hogy még az "adv jumdrive" sem működik, aminek működnie kellene]?