• Szeesz
    Lehet elbeszélünk egymás mellett. :) De leírom röviden amit tapasztaltam:
    [Megj.: Ha UT= Universe-Trade, akkor Szektor-Trade legyen SZT...]

Vettem pár hajót 1MW-os pajzsokkal. Kiadtam nekik az SZT parancsot. De a pilóta nevénél csak az Én nevem szerepelt. [Értelem szerűen a pilóta szintje se volt kiírva.]
    Folyamatosan SZT-ztek és vártam, hogy fejlődjenek, de csak nem akart aktív lenni a UT parancs-lehetőség, sem a pilóta nevének kiírása nem jelent meg. Így feljöttem ide és megkérdeztem mi lehet a gond.
    Jött a válasz: 25MW-os pajzs hiányzik.
    Megvettem a 25MW-os pajzsokat a hajókra és sikerült elindítani az UT parancsot. És EKKOR jelent meg a pilóta neve és szintje. Volt olyan amelyik már 8-as, vagy nagyobb szintű volt az UT indításakor, ők el is kezdták az UT-t. De volt olyan is, amelyek 4-5-ös szintűek voltak. Ezek persze nem teljesítették az UT aparancsot, ezért kiadtam nekik újra az SZT feladatot, hogy fejlődjenek. Ekkor már ott maradt a pilóta neve és a szintje is kiírva.
    A különös az, amit már írtam, hogy volt amelyiknek a szintje folyamatosan nőtt, míg más SZT szintje maradt az "eredeti" [eredeti= az a szint, amit kiírt, mikor legelső alkalommal indítottam azon a hajón az UT parancsot] és 1 szintet sem lépett előre hiába kereskedett ugyanannyit, sőt többet is a szintlépőkhöz képest. [És ennek nem értem az okát.]