X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
A privát gomb az egy biztonságos megoldás, én ugyan nem veszek fel random fórumozó jöttmenteket az msn accomra.
Xenon K miért olyan állati jó? Odyval 2t ettem meg egyszerre. Igaz kicsit elõ kellett venni a manõverezõkészséget de ment.
Ha a universe traderre gondolsz, akkor a pilóta nevében van, de az csak arra vonatkozik.
2. Ufó. Nem foglalható, állítólag a gonerek egy teszthajója.
3. Dolgok tárolására. Amúgy X2-ben valóban nincs sok értelme... Nos ilyen alapon X3-ban sincs xD
2.: néha észreveszek egy kb 5000m/s sebességgel közlekedõ unknown objectet. biztos láttad már.. mi ez?
3.: equipment dock mire jó? mármint ha sajátod van... csak a vételi árat lehet beállítani és másik equipment docknak adják el a cuccokat a hajóim ugyanazon áron... amíg nem vettem meg aegist kipróbáltam..
Mit tudok tenni annak érdekében, hogy a PPC ne darálja folyton a közelben levõ baráti egységeket, ha ellenségre lõ?
Az egyik universum trader-em rögtön 10-es szinten kezdte. 😄
Olvastam, hogy a Trade Command MK3. esetén a "pilóta" fejlõdik, és a szintje a "pilóta" neve mellett olvasható. Szintlépése meg ha jól emlékszek 50-60ezer kreditenként nõ.
- Már megvan a Trade Command MK3.
- Összeszedett a "pilóta" több mint 500ezer kreditet.
A kérdéseim:
Hol láthatom a "pilóta" nevét?? Ugyanis minden hajómnál a SAJÁT nevemet olvasom, mintha én lennék a pilóta.
Mikortól lehet az "Universe Trade" lehetõséget elérni?
Vagy mit rontottam el? Kellene valami a "Trade Command MK3"-as hajóra az 1MW-os pajzson maximális gyorsaságon, maximális cargo-n és a Trade Command MK3 szoftveren kívül valami más is?
A játék jelenleg 1.5-ig van feljavítva...
</téma>
Köszönöm. Akkor ugrott ez is. De a neten a videon annak a valakinek csalással volt akkor. És gondolom ugyan így Khaak rombolója is úgy volt neki.
1. Paranid hajóval csõdítettem én is egypontra a Xenon flotta hajóit. Egy pici Pegasus-al. Vihorászva vártam míg közel érnek és amint lõttek már a sector túlvégén voltam egybõl. Így fogócskáztam velük egy darabig míg az összes egy ponton szenvedett a beleimért. 😄
2. Valaki tudna segíteni a kérdésemben? Xenon K Rombolót nem lehet beszerezni? Csalás nélkül persze...
Paranid Nemesisselvigyorogva bemanõverezek Xenon K mögé és semmit nem tud csinálni velem strafedrive miatt, viszont én sem tudok túl sokat vele xD.
Mit lehet még erõsíteni ezen a dögön? olvastam, hogy psgvel iszonyat kemény de sajnálkozva láttam próba közben, hogy kb 9 lövéssel ledarálja a generátort :S. viszont GHEPT meg gyíkhuszár.. Na mind1 ez már csak saját dilemma marad x) Lassan de biztosan fejlõdök már van 6 gyáram beüzemelve meg 2 mk3as boron dolphin és betegmód keresik a kenyeret.
A nagy kérdés az lenne, hogy hogyan lehet bedokkolni vagy kapcsolatot teremteni állomásokkal? Itt is persze a Nemesisrõl beszélek mert ugyebár túl nagy h bedokkoljon, ergo nem tudok mást minthogy scoutot hordozok a hasa alatt és azzal mászok be mindíg energiáért ha kifogy a jumpdrive... A másik probléma, hogy ez még a küldikre is kihatással van, mert rozsdás vacaknak mondják a scoutomat és nem adják oda a küldit xD. Kezdtem végére kicsit pipa lenni és "megölettem magam" a paranid flottával x).
Tomonor egy kis help. Lehet szerezni Xenon K rombolót? És ha igen hogy? Segít egy kicsit. Ez nekem magas hogyan lehet. Xenon vadászt kell fogni és azzal dokkolni? Vagy El kell foglalni az egész Xenon támadás alatt lévõ sectort? Vagy hogy?
Vagy manuálisan kereskedsz, ami neked ideális lenne (megveszem ezt-azt legolcsóbban, és eladom legdrágábban);
vagy beállítasz neki egy homebase-t a command konzolba, és akkor jönnek a trade parancsok;
vagy pedig megveszed az mk3 trade command software-t a Terracorp HQ-ban, de az neked bonyolult lesz.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
1. Trading station, equipment dock, shipyard, wharf és még sorolhatnám hogy hol lehet venni pajzsokat.
2. Egyébként megkérdezném honnan volt ennyi pénzed hogy Flottát, állomásokat, bázisokat és még harci egységeket is vegyél? Mert én aztán tudom hogy milyen érvágás lehet akár egy erõs hajó össze hozása. Nekem két nagy romboló felkészítése is eléggé költséges és még meggondolom azt is hogy vadászokat is vegyek hozzájuk, te meg rögtön flottát vásároltál? Hogyan? Miként? Oszd már meg velem. [email protected] msn címen feltudsz venni.
3. Tomonor te tudsz segíteni a Xenon-os kérdésemben? Jólenne és jól is jönne. Egyébként youtube-n is láttam már pár embert Xenon meg Khaak rombolókkal furikázni de nem értem hogyan szerezték be õket.
4. Ray egyébként az alap felszerelés amit a hajóhoz a gyárban megtudsz venni nem mindíg elég ám. És am trade software kell hogy trade command mûködjön.
5. Láttam egy fegyvert ami támadás közben így nézett ki mint valami viz hullám. És sajnos azt is láttam hogy ettõl a pajzsom rögtön szörnyet halt. Ez melyik fegyver? Nem tudtam rájönni. Mert a PPC amire gondoltam nem így fest amikor tüzel.
Egyébként én jártam Xenon szektorban második alkalommal, és szórakoztam meg röhögtem hogy a Xenon hajók körbe körbe hajkurásztak. Jót szórakoztam. Dehát Paranid Pegasus-al könnyû 1009/ms-el tépni és közben nézni ahogy szerencsétlenek próbálnak utolérni. 😄 Így tudtam jól körbenézni és megvizsgálni mindent. De egy Xenon K állati jól néz ki és roppant hatásos csatában.
1. Fegyverek közül a legjobb amit ajánlani tudok a PPC vagyis a Photon Pulse Cannon. Drága és eléggé ritka de megéri mivel jól darálja a pajzsot. Én már csak tudom a Xenon K romboló azzal darabolt fel. A pajzs meg hajótípusonként, de rombolóra mindenképp a 125-ös kell. Bár néha olyan mintha nem is lenne. Viszont erre én se jöttem rá hogy mitõl pusztul ki olyan hamar sokszor.
2. A fényt én a monitornál állítottam. Meg az Nvidia kezelõben. De egért nem álítottam így nem tudom.
És te abban amit én kérdeztem?