X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X2-ben még nem mutatják ki a foguk fehérjét, X3-ban már szabályszerûen idegesíteni fognak vele.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Doian Gray
Tomonor. Jópár hsz-el lejebb írtad hogy a Split a harchû faj. És a Paranid meg az arrogáns. Épp a fordítottja tûnt fel. Egy Paranid se hívott alsóbb rendû életformának, se értéktelen senkinek. 😄 Inkább csak a papjaikra hivatkozva nem tárgyaltak velem. 😄

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Doian Gray
Nem vagyok sem random sem jöttment... am nekem nem valami nagy kincs az msn acc... lehet számomra azért nem olyan nagy kincs mint pár embernek... de ebbõl nem csinálok ügyet... csak egy gagyi msn.. úgy is vacak a program..

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Te tudod/te dolgod.

A privát gomb az egy biztonságos megoldás, én ugyan nem veszek fel random fórumozó jöttmenteket az msn accomra.

Doian Gray
Carrierek közül meg a Khaak Carrier a legjobb amit tapasztaltam.. De a Teladi COndor asszem ami még alakra, védelemre, és fegyverzetre elég jó. A Splitnek nem tudom melyik most így hirtelen.

Doian Gray
Akko nem. Ha ennyit nem ér meg hogy ötleteket szerezz akko nem. Nem vagyok se homok betyár se valami netkalóz... Nekem ugyan mindegy. Am a Xenon K nemcsak hogy jól néz ki, de minden pontja tökéletesen harcra lett tervezve. Az ágyúk elhelyezése is pont erre való, és minde sebességileg, mind manõverezéssel is tökéletes. Egy suttyra 3 Pirate Baset meg 4 Khaak rombolót nyeltem le vele. AMióta megvan a script tesztelgetem és sokkal jobb a többinél, még az Argon Titan hasonló jó manõverezõ, de nem elég gyors. A Paranid Odysseus betegen néz ki, a sebessége bár jó de a védelme se a legjobb. SZembõl és hátulról tökéletes célpont. És a mozgása is lomha. Másik. A Split Dragon Jó hajó, külsõre, és sebbeségileg, de védelem és manõverezés terén megse közelíti a kicsit szögletesebb és lasúbb Centaurt. Ahogy eddig én felmértem a Legjobb rombolók a K és a Python. Legjobb corvettek a Centaur és a Dragon. Legjobb harcosok meg az M és a Nova. Szállítónak viszont mindenképp a a Thalon X-Trans. 1500 Cargo 4 ágyú és 395 Km/h...

Hmm.. Melyik a legjobb carrier? boronoké elég flashnek tûnik adatok alapján. destro bizt hogy paranid, viszont a dragonról kétségeim vannak M6os osztály legjobbja dijat illetõen.. lehet h jó a fegyverzet de az 1 125MW pajzs nagyon matyi.. odymmal szembejön dragon és nem tud megfordulni gyorshalál miatt.. viszont az összes többivel szívok legalább 120 másodpercet xD
Xenon K miért olyan állati jó? Odyval 2t ettem meg egyszerre. Igaz kicsit elõ kellett venni a manõverezõkészséget de ment.
he? nem, itt van a nevem mellett a privát gomb, arra klikk.

Doian Gray
Esetleg Msn-en? Ahhoz jobban értek. 😄 Meg beszélhetnénk errõl, érdekelne pár dolog, meg adnék ötleteket szívesen. 😊

esetleg pm-ezzél az ötleteidrõl, hátha tudok valamit használni belõle 😉

Doian Gray
Sajnos a moddoláshoz én hülyevagyok, pedig milliószám lennének ötleteim. Csak sajnos nem értek hozzá így nem tudom megvalósítani. Pedig annyi minden volna amit jó lenne. Így bekell érjem azzal amit mások megálmodnak.

modokkal bármi elérhetõ, én magam is modder vagyok, csak én már pár éve abbahagytam az X2-t, és az X3 - Terran Conflictot modolom

Doian Gray
Jah. Majd Gunnery Crew-ot én is bekell szerezzek. Érdekel hogy jobban teljesítenek-e mint az számítógép. Am köszönöm az információt. Jól jött. Ezer köszönet. Egyébként melyik a legjobb rang? Mert már Admiral vagyok.

Doian Gray
Nah. Hello. Két mentésem van. Egyik be lett scriptelve mert nem bírtam magamaml és leszedtem egy script szerkesztõt, és egy Scriptercheater valamit, hogy végre kipróbáljam a Xenon hajókat. Hááát.... Csöpp... A Xenon K egy atom jó hajó, és nagyon szívós is. Csak pislogtam. Jah, és a scriptnek köszönhetõen kipróbáltam az AP Gunner-t is... huhúúú hát, nem csoda hogy legendás hajó... morbid mire képes... akár bázis ellen is. De a Xenon K a legjobb. Van vannak valami Thalon hajók is. AZokat nem ismeritek? Ilyen érdekes, kissé hibrid. Argon, Teladi, és Xenon ismertetõk vannak a hajókban és van egy hajó aminek Thalon Flagship a neve. Kb 2x nagyobb mint az argon Titan és ilyen mozgó fegyver platform... de eszméletlen erõs. Képes szállítani majdnem mindent, még állomást is. 200 hajó fér fel rá, és asszem TL az osztálya. Bár sztem CSatahajónak is bõven elmegy. Nah mindegy. Szóval fannoltam egy jót, de persze rendesen és élesben megy a játék a másik mentésen. Ezeket saját galaxisban használom. Bár a Thalon Flagship-en gondolkodok mert hasznos teher és egyébb minden szállítására. Szal azon jár az agyam. De a Xenon hajó állati jó. Megérte kipróbálni.... nagyon fun 😄

nos, ezeket sosem használtam, szal 😛

meh.. összegyüjtöttem a 87dbos legénységet 2-3asával.. még 3 db kellett volna erre jött egyszerre 70 xDDD nem lettem ideges.
vagy sector patrol, vagy multi sector patrol, vagy adv trader, vagy comm spec... x)ezeknél is szint van
o.O nincsenek hajóknak külön szintjei. Csak osztályok.

Ha a universe traderre gondolsz, akkor a pilóta nevében van, de az csak arra vonatkozik.

Doian Gray
Hello. Nekem egy valamit áruljatok el. Hol tudom megnézni hogy hanyas szintû a hajóm. Nem jöttem még rá. De egyébként jól elvagyok. Most aktiváltam egy PPC forge-ot. Csak még bekell lendüljön.

1. hajófüggõ, M2-esbe turretenként 15 kell asszem.
2. Ufó. Nem foglalható, állítólag a gonerek egy teszthajója.
3. Dolgok tárolására. Amúgy X2-ben valóban nincs sok értelme... Nos ilyen alapon X3-ban sincs xD

ha már ittvagyok leírom az ezt követõ két további kérdésem 😊.

2.: néha észreveszek egy kb 5000m/s sebességgel közlekedõ unknown objectet. biztos láttad már.. mi ez?
3.: equipment dock mire jó? mármint ha sajátod van... csak a vételi árat lehet beállítani és másik equipment docknak adják el a cuccokat a hajóim ugyanazon áron... amíg nem vettem meg aegist kipróbáltam..
jaja észlelem... már megtaláltam :S és ráadásul 2-3anként lehet venni ehh.. mennyi is kell egy turrethez? 10? 15?
ha van equipment dockod, akkor le lehet kérdezni 30ezer kreditért asszem. Ha nincs akkor keresni kell, és megvárni míg bedokkol valahova. Ám siess, ugyanis miután bedokkol, szinte 3 másodpercig lesz látható a gunnery crew ware-ként, utánna a hajó tovább áll.

TP hajót hol találok gunnery crew végett? Mióta játszok nem láttam egyet sem a sajátomon kívül amivel a küldetést csináltam..
aegis.

Tényleg még egy kérdés!
Mit tudok tenni annak érdekében, hogy a PPC ne darálja folyton a közelben levõ baráti egységeket, ha ellenségre lõ?
Fullos Paranid Odym lett 😊 Egy dolog hiányzik róla, amit nem tudom, hogy valóban hiányzik-e róla. AEGIS. érdemes megvenni? and an other question: Hol tudom felvenni a korábban említett xenon küldetést ahol 20-30 misit kapok xenon szektor kiirtásáért? mert az elsõ szektort kicsináltam, de sehol nem találtam küldit hozzá.. :S
Köszönöm, tényleg ezek hiányoztak. 😊
Az egyik universum trader-em rögtön 10-es szinten kezdte. 😄
kell legalább 1x25 MW pajzs, fight command software mk1 és mk2, elõször sector trader a 8-as szintig, majd mehet a universe trader.

Elõször is elnézést kérek, hogy nem olvasok vissza több ezer hozzászólást [pontosabban több tucat hozzászólást már elolvastam, de meguntam.<#szomoru1> ]

Olvastam, hogy a Trade Command MK3. esetén a "pilóta" fejlõdik, és a szintje a "pilóta" neve mellett olvasható. Szintlépése meg ha jól emlékszek 50-60ezer kreditenként nõ.

- Már megvan a Trade Command MK3.
- Összeszedett a "pilóta" több mint 500ezer kreditet.

A kérdéseim:
Hol láthatom a "pilóta" nevét?? Ugyanis minden hajómnál a SAJÁT nevemet olvasom, mintha én lennék a pilóta.
Mikortól lehet az "Universe Trade" lehetõséget elérni?
Vagy mit rontottam el? Kellene valami a "Trade Command MK3"-as hajóra az 1MW-os pajzson maximális gyorsaságon, maximális cargo-n és a Trade Command MK3 szoftveren kívül valami más is?
A játék jelenleg 1.5-ig van feljavítva...
kapitális hajókból nem ugrál ki senki.

</téma>

nem hiszem h xenon k-ból kiugranának lövöldözés hatására... xD Bár ha van vagy 150 fullos paranid ody.. de akkor meg már minek xenon k? xD
igen, vagy valami scripttel.

Doian Gray
Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.

Köszönöm. Akkor ugrott ez is. De a neten a videon annak a valakinek csalással volt akkor. És gondolom ugyan így Khaak rombolója is úgy volt neki.

2. nem

Doian Gray
Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.

1. Paranid hajóval csõdítettem én is egypontra a Xenon flotta hajóit. Egy pici Pegasus-al. Vihorászva vártam míg közel érnek és amint lõttek már a sector túlvégén voltam egybõl. Így fogócskáztam velük egy darabig míg az összes egy ponton szenvedett a beleimért. 😄

2. Valaki tudna segíteni a kérdésemben? Xenon K Rombolót nem lehet beszerezni? Csalás nélkül persze...

Sziasztok!
Paranid Nemesisselvigyorogva bemanõverezek Xenon K mögé és semmit nem tud csinálni velem strafedrive miatt, viszont én sem tudok túl sokat vele xD.
Mit lehet még erõsíteni ezen a dögön? olvastam, hogy psgvel iszonyat kemény de sajnálkozva láttam próba közben, hogy kb 9 lövéssel ledarálja a generátort :S. viszont GHEPT meg gyíkhuszár.. Na mind1 ez már csak saját dilemma marad x) Lassan de biztosan fejlõdök már van 6 gyáram beüzemelve meg 2 mk3as boron dolphin és betegmód keresik a kenyeret.
A nagy kérdés az lenne, hogy hogyan lehet bedokkolni vagy kapcsolatot teremteni állomásokkal? Itt is persze a Nemesisrõl beszélek mert ugyebár túl nagy h bedokkoljon, ergo nem tudok mást minthogy scoutot hordozok a hasa alatt és azzal mászok be mindíg energiáért ha kifogy a jumpdrive... A másik probléma, hogy ez még a küldikre is kihatással van, mert rozsdás vacaknak mondják a scoutomat és nem adják oda a küldit xD. Kezdtem végére kicsit pipa lenni és "megölettem magam" a paranid flottával x).
Doian Gray

Tomonor egy kis help. Lehet szerezni Xenon K rombolót? És ha igen hogy? Segít egy kicsit. Ez nekem magas hogyan lehet. Xenon vadászt kell fogni és azzal dokkolni? Vagy El kell foglalni az egész Xenon támadás alatt lévõ sectort? Vagy hogy?

inkább csináld végig a szimulátort.

kereskedni nem úgy kell.
Vagy manuálisan kereskedsz, ami neked ideális lenne (megveszem ezt-azt legolcsóbban, és eladom legdrágábban);
vagy beállítasz neki egy homebase-t a command konzolba, és akkor jönnek a trade parancsok;
vagy pedig megveszed az mk3 trade command software-t a Terracorp HQ-ban, de az neked bonyolult lesz.

rayman12
felvetelk! Amugy fel van szerlve fulosan a mercury. van trade opciom is. De ha abba belemygek mine a 4 lehetöség szürkén van.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Doian Gray

1. Trading station, equipment dock, shipyard, wharf és még sorolhatnám hogy hol lehet venni pajzsokat.

2. Egyébként megkérdezném honnan volt ennyi pénzed hogy Flottát, állomásokat, bázisokat és még harci egységeket is vegyél? Mert én aztán tudom hogy milyen érvágás lehet akár egy erõs hajó össze hozása. Nekem két nagy romboló felkészítése is eléggé költséges és még meggondolom azt is hogy vadászokat is vegyek hozzájuk, te meg rögtön flottát vásároltál? Hogyan? Miként? Oszd már meg velem. [email protected] msn címen feltudsz venni.

3. Tomonor te tudsz segíteni a Xenon-os kérdésemben? Jólenne és jól is jönne. Egyébként youtube-n is láttam már pár embert Xenon meg Khaak rombolókkal furikázni de nem értem hogyan szerezték be õket.

4. Ray egyébként az alap felszerelés amit a hajóhoz a gyárban megtudsz venni nem mindíg elég ám. És am trade software kell hogy trade command mûködjön.

5. Láttam egy fegyvert ami támadás közben így nézett ki mint valami viz hullám. És sajnos azt is láttam hogy ettõl a pajzsom rögtön szörnyet halt. Ez melyik fegyver? Nem tudtam rájönni. Mert a PPC amire gondoltam nem így fest amikor tüzel.

Egyébként én jártam Xenon szektorban második alkalommal, és szórakoztam meg röhögtem hogy a Xenon hajók körbe körbe hajkurásztak. Jót szórakoztam. Dehát Paranid Pegasus-al könnyû 1009/ms-el tépni és közben nézni ahogy szerencsétlenek próbálnak utolérni. 😄 Így tudtam jól körbenézni és megvizsgálni mindent. De egy Xenon K állati jól néz ki és roppant hatásos csatában.

rayman12
nehogy azt mond hogy command console -> Trade mert abban minden szürke.

rayman12
hát igen az alapok! AZokat tényleg nem tudom, De hogy hogyan kell épületekt épiteni arra bezeg rá jöttem.

neked inkább egy kézikönyv kéne mint mi... komolyan, olyan alap dolgokat kérdezel, amikre magadtól kéne rájönnöd.

rayman12
Jha me még az lennea gondom hogy van egy freeargon trading staitonom, Meg mercuri is van de hogyan tudok kereskednio velük?

rayman12
meg téyleg pontosan hol tudok venni pajzsot!

rayman12
háát egyszer mentem átt edig egy xenon szektorba de nem sokáig éltem, Mert akormég nem tudtam ezt a turretes dolgott.

Doian Gray

1. Fegyverek közül a legjobb amit ajánlani tudok a PPC vagyis a Photon Pulse Cannon. Drága és eléggé ritka de megéri mivel jól darálja a pajzsot. Én már csak tudom a Xenon K romboló azzal darabolt fel. A pajzs meg hajótípusonként, de rombolóra mindenképp a 125-ös kell. Bár néha olyan mintha nem is lenne. Viszont erre én se jöttem rá hogy mitõl pusztul ki olyan hamar sokszor.

2. A fényt én a monitornál állítottam. Meg az Nvidia kezelõben. De egért nem álítottam így nem tudom.

És te abban amit én kérdeztem?

rayman12
Jhaa és hogyan lehet álltani a fényeröségen illetve az egérérzékenységen?