Szeesz#6312
Nem minden pilótából lehet universe-trader?
Mert felszereltem először 5 hajót teljesen ugyanolyanra. Elindítottam a szektor kereskedést mindegyiknél [más más szektorban persze]. Időnként volt, hogy egyik másik leállt, így a fejlődésben elszakadtak egymástól.
Amikor szektor trader, akkor még nem látok pilótanevet kiírva, így a szintjét se tudom megmondani. Így találomra elindítottam sorban a universe-trader parancsot mind az 5 hajónál. 2 ezek közzül rögtön el is indult, de 3 visszajelzett, hogy nem elég képzettek a pilóták. Volt egy 3-as egy 4-es és egy 5-ös szintű.
Ezekkel folytattam a szektor kereskedést és nőtt is a szintjük. Kivéve az eredeti 5ös szintűt, mert az megakadt azon a szinten. A többi már réges rég 25-ös szintű, de az "utolsó" még mindíg 5-ös szinten van. [a mai napig. Pedig már több millió creditet összeszedett számomra.]
Ezután vettem még újabb 3 kereskedő hajót és ugyanúgy felszereltem őket, mint az első ötöt. Szektorkereskedést indítottam velük. De ezek sem akarnak 3-as meg 4-es szint fölé fejlődni.
Mi az oka? Tudja valaki? Miért nem tudok 4 universe-tradernél többet indítani? [Köze lehet ehhez a kereskedői szintemnek?]