• Szeesz
    5 éve volt, szóval...
    Az M3-asokat már nem tudom. Egyik mintha valahol az egyik "legészakibb" Boron vagy Teladi szektorban lett volna [Kingdom End --> Family Why útvonalon.] Azon a részen, ahol a "gépi játékosok" nem járkálnak, mert nincs ott semmi, maximum aszteroidák.

Az M6-os egy olyan szektorban volt, ami tele volt aszteroidákkal, nem volt benne űrállomás [max talán 1 olyan, ahova nem tudtam bedokkolni] és "tele volt" kalózokkal és khaak hajókkal és 2 kapu volt benne: Északra illetve délre. ["tele volt" = Egymást, és az átutazó kereskedő hajókat irtották. És max M3-as Khaak hajók voltak.] És az egyik aszteroida közelében "várakozott" az M6-os. Ami talán látható is volt, amikor az ember simán átrepült a szektoron és volt egy Triplex szkennere.
    Ez a szektor valószínűleg "Loomanckstrat's Legacy" volt, vagy "Mi ton's refuge", de ez utóbbiban túl kevés az aszteroida [az emlékeimhez képest]. Viszont most nem találtam meg azt a hajót [sem a többit]....

- Vagy kivették a készítők az 1.4-es vagy 1.5-ös javítással [ahogy a TP hajók XL-es rakterét is lecsökkentették L-re],
    - Vagy egy mod-nak volt köszönhető, hogy bekerültek azok az elhagyott hajók.
    - Vagy még mindig megvannak valahol, de randomra kerülnek elhelyezésre [most nem kezdtem el keresni őket.]

5 éve is azért voltak feltűnőek azok a hajók, mert messze a kereskedelmi útvonalaktól álltak mozdulatlanul [ha kiment az ember a kapuk álltal határolt telüretről, általában akkor láthatta meg őket.]