6542
-
tomonor #6302 értem én hogy megtaláltad őket, de amint odamentél hozzájuk mit csináltál velük? Vagy rögtön a tieid lettek? -
Szeesz #6301 5 éve volt, szóval...
Az M3-asokat már nem tudom. Egyik mintha valahol az egyik "legészakibb" Boron vagy Teladi szektorban lett volna [Kingdom End --> Family Why útvonalon.] Azon a részen, ahol a "gépi játékosok" nem járkálnak, mert nincs ott semmi, maximum aszteroidák.
Az M6-os egy olyan szektorban volt, ami tele volt aszteroidákkal, nem volt benne űrállomás [max talán 1 olyan, ahova nem tudtam bedokkolni] és "tele volt" kalózokkal és khaak hajókkal és 2 kapu volt benne: Északra illetve délre. ["tele volt" = Egymást, és az átutazó kereskedő hajókat irtották. És max M3-as Khaak hajók voltak.] És az egyik aszteroida közelében "várakozott" az M6-os. Ami talán látható is volt, amikor az ember simán átrepült a szektoron és volt egy Triplex szkennere.
Ez a szektor valószínűleg "Loomanckstrat's Legacy" volt, vagy "Mi ton's refuge", de ez utóbbiban túl kevés az aszteroida [az emlékeimhez képest]. Viszont most nem találtam meg azt a hajót [sem a többit]....
- Vagy kivették a készítők az 1.4-es vagy 1.5-ös javítással [ahogy a TP hajók XL-es rakterét is lecsökkentették L-re],
- Vagy egy mod-nak volt köszönhető, hogy bekerültek azok az elhagyott hajók.
- Vagy még mindig megvannak valahol, de randomra kerülnek elhelyezésre [most nem kezdtem el keresni őket.]
5 éve is azért voltak feltűnőek azok a hajók, mert messze a kereskedelmi útvonalaktól álltak mozdulatlanul [ha kiment az ember a kapuk álltal határolt telüretről, általában akkor láthatta meg őket.] -
Lysandus #6300 Meg az M3-asokat! :-) -
Lysandus #6299 Oké, csak nem tudtam mennyire "él" még ez a topic! :-)
Szóval xenon K-t akkor lehet fogni, ha az ember elérte a az Ace of Aces 1st Grade harci rangot. És csak a "Save me from the Xenon" típusú BBS küldiknél. Ekkora harci rangnál már K-ák is jönnek ellenségként, és ezekből ki lehet ugrasztani a kenyérpirítókat. De csak efölött a harci rang fölött és csak az ilyen típusú küldiknél.
M6: Admirális harci rang vagy afölött a bérgyilkolós típusú küldetéseknél. Ekkor már lesznek a célpont mellett kísérő M6-osok, ők ugarhatnak ki, de az esély nagyon kicsi (kb. 2%).
Engem meg az érdekelne, hogy hol találtad azt az M6-ost! :-) -
Szeesz #6298 Kíváncsiságból elkezdtem egy gyors M5-össel szektorról szektorra bejárni az univerzumot és akkor találtam rá az M6-osra. Odamentem mellé és át "űr-gyalogoltam" a talált, pilóta nélküli hajóba. Ráadásul pajzsokkal és fegyverekkel is fel volt szerelve. [nem fullosan, ha jól emlékszek, de voltak rajta cuccok. A HULL-ja pedig 100%-on]
Hogy ez egy mod-nak volt-e köszönhető vagy sem, azt [5 év távlatából] már nem tudom megmondani. [Meg nem is az én gépemre volt feltelepítve.]
Lysandus:
Engem érdekelne. :) -
Lysandus #6297 Lehet szerezni legálisan Xenon K-át. Egyébként M6-hoz is hozzá lehet jutni így. Ha valakit érdekel, akkor elmondom, hogy hogyan. -
tomonor #6296 azért nem lehetséges (pedig én is 1.3-as patchel kezdtem), mert a az X2-ben egyszerűen nem volt claim opció. Ha egy hajóból kiugrott egy lény, akkor az rögtön a tied lett, és a message logba be is lett jegyezve. Az lehet hogy egy mod ezt reunionosra módosította, ám valószínűtlennek tartom. -
Szeesz #6295 Pár [3-4] éve játszottam már az X2-vel, ami 1.2-ig, vagy 1.3-ig volt fel-patchelve. Akkor találtam gazdátlan hajókat. Az egyik egy M6-os volt [ha jól emlékszek, akkor egy Boron Hydra]. Ezen kívül volt még 1-2 db M3-as hajó is szétszórva a sectorokban.
Most újból elővettem a játékot, fel-patcheltem 1.5-ig még a legelején. És most elhagyott hajókat nem találok. [Pedig 90-95%-ban biztos vagyok benne, hogy az M6-os "Loomanckstrat's Legacy"-ban, vagy a vele szomszédos egyik szektorban volt egy aszteroida mögött.]
Arra már nem emlékszek, hogy ez egy mod-nak vagy scriptnek volt-e köszönhető vagy sem. Csak arra emlékszek, hogy meglepődtem, mikor megtaláltam az első ilyen hajót és utána minden szektort koordinátáról koordinátára átkutattam. -
tomonor #6294 nem -
Lysandus #6293 Már nem emlékszem: X2-ben voltak gazdátlan hajók? -
tomonor #6292 X2-ben még nem mutatják ki a foguk fehérjét, X3-ban már szabályszerűen idegesíteni fognak vele. -
#6291 Tomonor. Jópár hsz-el lejebb írtad hogy a Split a harchű faj. És a Paranid meg az arrogáns. Épp a fordítottja tűnt fel. Egy Paranid se hívott alsóbb rendű életformának, se értéktelen senkinek. :D Inkább csak a papjaikra hivatkozva nem tárgyaltak velem. :D -
#6290 Nem vagyok sem random sem jöttment... am nekem nem valami nagy kincs az msn acc... lehet számomra azért nem olyan nagy kincs mint pár embernek... de ebből nem csinálok ügyet... csak egy gagyi msn.. úgy is vacak a program.. -
tomonor #6289 Te tudod/te dolgod.
A privát gomb az egy biztonságos megoldás, én ugyan nem veszek fel random fórumozó jöttmenteket az msn accomra. -
#6288 Carrierek közül meg a Khaak Carrier a legjobb amit tapasztaltam.. De a Teladi COndor asszem ami még alakra, védelemre, és fegyverzetre elég jó. A Splitnek nem tudom melyik most így hirtelen. -
#6287 Akko nem. Ha ennyit nem ér meg hogy ötleteket szerezz akko nem. Nem vagyok se homok betyár se valami netkalóz... Nekem ugyan mindegy. Am a Xenon K nemcsak hogy jól néz ki, de minden pontja tökéletesen harcra lett tervezve. Az ágyúk elhelyezése is pont erre való, és minde sebességileg, mind manőverezéssel is tökéletes. Egy suttyra 3 Pirate Baset meg 4 Khaak rombolót nyeltem le vele. AMióta megvan a script tesztelgetem és sokkal jobb a többinél, még az Argon Titan hasonló jó manőverező, de nem elég gyors. A Paranid Odysseus betegen néz ki, a sebessége bár jó de a védelme se a legjobb. SZemből és hátulról tökéletes célpont. És a mozgása is lomha. Másik. A Split Dragon Jó hajó, külsőre, és sebbeségileg, de védelem és manőverezés terén megse közelíti a kicsit szögletesebb és lasúbb Centaurt. Ahogy eddig én felmértem a Legjobb rombolók a K és a Python. Legjobb corvettek a Centaur és a Dragon. Legjobb harcosok meg az M és a Nova. Szállítónak viszont mindenképp a a Thalon X-Trans. 1500 Cargo 4 ágyú és 395 Km/h... -
fero88 #6286 Hmm.. Melyik a legjobb carrier? boronoké elég flashnek tűnik adatok alapján. destro bizt hogy paranid, viszont a dragonról kétségeim vannak M6os osztály legjobbja dijat illetően.. lehet h jó a fegyverzet de az 1 125MW pajzs nagyon matyi.. odymmal szembejön dragon és nem tud megfordulni gyorshalál miatt.. viszont az összes többivel szívok legalább 120 másodpercet xD
Xenon K miért olyan állati jó? Odyval 2t ettem meg egyszerre. Igaz kicsit elő kellett venni a manőverezőkészséget de ment. -
tomonor #6285 he? nem, itt van a nevem mellett a privát gomb, arra klikk. -
#6284 Esetleg Msn-en? Ahhoz jobban értek. :D Meg beszélhetnénk erről, érdekelne pár dolog, meg adnék ötleteket szívesen. :) -
tomonor #6283 esetleg pm-ezzél az ötleteidről, hátha tudok valamit használni belőle ;) -
#6282 Sajnos a moddoláshoz én hülyevagyok, pedig milliószám lennének ötleteim. Csak sajnos nem értek hozzá így nem tudom megvalósítani. Pedig annyi minden volna amit jó lenne. Így bekell érjem azzal amit mások megálmodnak. -
tomonor #6281 modokkal bármi elérhető, én magam is modder vagyok, csak én már pár éve abbahagytam az X2-t, és az X3 - Terran Conflictot modolom -
#6280 Jah. Majd Gunnery Crew-ot én is bekell szerezzek. Érdekel hogy jobban teljesítenek-e mint az számítógép. Am köszönöm az információt. Jól jött. Ezer köszönet. Egyébként melyik a legjobb rang? Mert már Admiral vagyok. -
#6279 Nah. Hello. Két mentésem van. Egyik be lett scriptelve mert nem bírtam magamaml és leszedtem egy script szerkesztőt, és egy Scriptercheater valamit, hogy végre kipróbáljam a Xenon hajókat. Hááát.... Csöpp... A Xenon K egy atom jó hajó, és nagyon szívós is. Csak pislogtam. Jah, és a scriptnek köszönhetően kipróbáltam az AP Gunner-t is... huhúúú hát, nem csoda hogy legendás hajó... morbid mire képes... akár bázis ellen is. De a Xenon K a legjobb. Van vannak valami Thalon hajók is. AZokat nem ismeritek? Ilyen érdekes, kissé hibrid. Argon, Teladi, és Xenon ismertetők vannak a hajókban és van egy hajó aminek Thalon Flagship a neve. Kb 2x nagyobb mint az argon Titan és ilyen mozgó fegyver platform... de eszméletlen erős. Képes szállítani majdnem mindent, még állomást is. 200 hajó fér fel rá, és asszem TL az osztálya. Bár sztem CSatahajónak is bőven elmegy. Nah mindegy. Szóval fannoltam egy jót, de persze rendesen és élesben megy a játék a másik mentésen. Ezeket saját galaxisban használom. Bár a Thalon Flagship-en gondolkodok mert hasznos teher és egyébb minden szállítására. Szal azon jár az agyam. De a Xenon hajó állati jó. Megérte kipróbálni.... nagyon fun :D
-
tomonor #6278 nos, ezeket sosem használtam, szal :P -
fero88 #6277 meh.. összegyüjtöttem a 87dbos legénységet 2-3asával.. még 3 db kellett volna erre jött egyszerre 70 xDDD nem lettem ideges. -
fero88 #6276 vagy sector patrol, vagy multi sector patrol, vagy adv trader, vagy comm spec... x)ezeknél is szint van -
tomonor #6275 o.O nincsenek hajóknak külön szintjei. Csak osztályok.
Ha a universe traderre gondolsz, akkor a pilóta nevében van, de az csak arra vonatkozik. -
#6274 Hello. Nekem egy valamit áruljatok el. Hol tudom megnézni hogy hanyas szintű a hajóm. Nem jöttem még rá. De egyébként jól elvagyok. Most aktiváltam egy PPC forge-ot. Csak még bekell lendüljön. -
tomonor #6273 1. hajófüggő, M2-esbe turretenként 15 kell asszem.
2. Ufó. Nem foglalható, állítólag a gonerek egy teszthajója.
3. Dolgok tárolására. Amúgy X2-ben valóban nincs sok értelme... Nos ilyen alapon X3-ban sincs xD -
fero88 #6272 ha már ittvagyok leírom az ezt követő két további kérdésem :).
2.: néha észreveszek egy kb 5000m/s sebességgel közlekedő unknown objectet. biztos láttad már.. mi ez?
3.: equipment dock mire jó? mármint ha sajátod van... csak a vételi árat lehet beállítani és másik equipment docknak adják el a cuccokat a hajóim ugyanazon áron... amíg nem vettem meg aegist kipróbáltam.. -
fero88 #6271 jaja észlelem... már megtaláltam :S és ráadásul 2-3anként lehet venni ehh.. mennyi is kell egy turrethez? 10? 15? -
tomonor #6270 ha van equipment dockod, akkor le lehet kérdezni 30ezer kreditért asszem. Ha nincs akkor keresni kell, és megvárni míg bedokkol valahova. Ám siess, ugyanis miután bedokkol, szinte 3 másodpercig lesz látható a gunnery crew ware-ként, utánna a hajó tovább áll. -
fero88 #6269 TP hajót hol találok gunnery crew végett? Mióta játszok nem láttam egyet sem a sajátomon kívül amivel a küldetést csináltam.. -
tomonor #6268 aegis. -
fero88 #6267 Tényleg még egy kérdés!
Mit tudok tenni annak érdekében, hogy a PPC ne darálja folyton a közelben levő baráti egységeket, ha ellenségre lő? -
fero88 #6266 Fullos Paranid Odym lett :) Egy dolog hiányzik róla, amit nem tudom, hogy valóban hiányzik-e róla. AEGIS. érdemes megvenni? and an other question: Hol tudom felvenni a korábban említett xenon küldetést ahol 20-30 misit kapok xenon szektor kiirtásáért? mert az első szektort kicsináltam, de sehol nem találtam küldit hozzá.. :S -
Szeesz #6265 Köszönöm, tényleg ezek hiányoztak. :)
Az egyik universum trader-em rögtön 10-es szinten kezdte. :D -
tomonor #6264 kell legalább 1x25 MW pajzs, fight command software mk1 és mk2, először sector trader a 8-as szintig, majd mehet a universe trader. -
Szeesz #6263 Először is elnézést kérek, hogy nem olvasok vissza több ezer hozzászólást [pontosabban több tucat hozzászólást már elolvastam, de meguntam. ]
Olvastam, hogy a Trade Command MK3. esetén a "pilóta" fejlődik, és a szintje a "pilóta" neve mellett olvasható. Szintlépése meg ha jól emlékszek 50-60ezer kreditenként nő.
- Már megvan a Trade Command MK3.
- Összeszedett a "pilóta" több mint 500ezer kreditet.
A kérdéseim:
Hol láthatom a "pilóta" nevét?? Ugyanis minden hajómnál a SAJÁT nevemet olvasom, mintha én lennék a pilóta.
Mikortól lehet az "Universe Trade" lehetőséget elérni?
Vagy mit rontottam el? Kellene valami a "Trade Command MK3"-as hajóra az 1MW-os pajzson maximális gyorsaságon, maximális cargo-n és a Trade Command MK3 szoftveren kívül valami más is?
A játék jelenleg 1.5-ig van feljavítva...