• Doian Gray
    Nah. Hello. Két mentésem van. Egyik be lett scriptelve mert nem bírtam magamaml és leszedtem egy script szerkesztőt, és egy Scriptercheater valamit, hogy végre kipróbáljam a Xenon hajókat. Hááát.... Csöpp... A Xenon K egy atom jó hajó, és nagyon szívós is. Csak pislogtam. Jah, és a scriptnek köszönhetően kipróbáltam az AP Gunner-t is... huhúúú hát, nem csoda hogy legendás hajó... morbid mire képes... akár bázis ellen is. De a Xenon K a legjobb. Van vannak valami Thalon hajók is. AZokat nem ismeritek? Ilyen érdekes, kissé hibrid. Argon, Teladi, és Xenon ismertetők vannak a hajókban és van egy hajó aminek Thalon Flagship a neve. Kb 2x nagyobb mint az argon Titan és ilyen mozgó fegyver platform... de eszméletlen erős. Képes szállítani majdnem mindent, még állomást is. 200 hajó fér fel rá, és asszem TL az osztálya. Bár sztem CSatahajónak is bőven elmegy. Nah mindegy. Szóval fannoltam egy jót, de persze rendesen és élesben megy a játék a másik mentésen. Ezeket saját galaxisban használom. Bár a Thalon Flagship-en gondolkodok mert hasznos teher és egyébb minden szállítására. Szal azon jár az agyam. De a Xenon hajó állati jó. Megérte kipróbálni.... nagyon fun :D