Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
1. Trading station, equipment dock, shipyard, wharf és még sorolhatnám hogy hol lehet venni pajzsokat.
2. Egyébként megkérdezném honnan volt ennyi pénzed hogy Flottát, állomásokat, bázisokat és még harci egységeket is vegyél? Mert én aztán tudom hogy milyen érvágás lehet akár egy erős hajó össze hozása. Nekem két nagy romboló felkészítése is eléggé költséges és még meggondolom azt is hogy vadászokat is vegyek hozzájuk, te meg rögtön flottát vásároltál? Hogyan? Miként? Oszd már meg velem. [email protected] msn címen feltudsz venni.
3. Tomonor te tudsz segíteni a Xenon-os kérdésemben? Jólenne és jól is jönne. Egyébként youtube-n is láttam már pár embert Xenon meg Khaak rombolókkal furikázni de nem értem hogyan szerezték be őket.
4. Ray egyébként az alap felszerelés amit a hajóhoz a gyárban megtudsz venni nem mindíg elég ám. És am trade software kell hogy trade command működjön.
5. Láttam egy fegyvert ami támadás közben így nézett ki mint valami viz hullám. És sajnos azt is láttam hogy ettől a pajzsom rögtön szörnyet halt. Ez melyik fegyver? Nem tudtam rájönni. Mert a PPC amire gondoltam nem így fest amikor tüzel.
Egyébként én jártam Xenon szektorban második alkalommal, és szórakoztam meg röhögtem hogy a Xenon hajók körbe körbe hajkurásztak. Jót szórakoztam. Dehát Paranid Pegasus-al könnyű 1009/ms-el tépni és közben nézni ahogy szerencsétlenek próbálnak utolérni. :D Így tudtam jól körbenézni és megvizsgálni mindent. De egy Xenon K állati jól néz ki és roppant hatásos csatában.