6542
-
tomonor #6262 kapitális hajókból nem ugrál ki senki.
</téma> -
fero88 #6261 nem hiszem h xenon k-ból kiugranának lövöldözés hatására... xD Bár ha van vagy 150 fullos paranid ody.. de akkor meg már minek xenon k? xD -
tomonor #6260 igen, vagy valami scripttel. -
#6259 Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
Köszönöm. Akkor ugrott ez is. De a neten a videon annak a valakinek csalással volt akkor. És gondolom ugyan így Khaak rombolója is úgy volt neki. -
tomonor #6258 2. nem -
#6257 Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
1. Paranid hajóval csődítettem én is egypontra a Xenon flotta hajóit. Egy pici Pegasus-al. Vihorászva vártam míg közel érnek és amint lőttek már a sector túlvégén voltam egyből. Így fogócskáztam velük egy darabig míg az összes egy ponton szenvedett a beleimért. :D
2. Valaki tudna segíteni a kérdésemben? Xenon K Rombolót nem lehet beszerezni? Csalás nélkül persze... -
fero88 #6256 Sziasztok!
Paranid Nemesisselvigyorogva bemanőverezek Xenon K mögé és semmit nem tud csinálni velem strafedrive miatt, viszont én sem tudok túl sokat vele xD.
Mit lehet még erősíteni ezen a dögön? olvastam, hogy psgvel iszonyat kemény de sajnálkozva láttam próba közben, hogy kb 9 lövéssel ledarálja a generátort :S. viszont GHEPT meg gyíkhuszár.. Na mind1 ez már csak saját dilemma marad x) Lassan de biztosan fejlődök már van 6 gyáram beüzemelve meg 2 mk3as boron dolphin és betegmód keresik a kenyeret.
A nagy kérdés az lenne, hogy hogyan lehet bedokkolni vagy kapcsolatot teremteni állomásokkal? Itt is persze a Nemesisről beszélek mert ugyebár túl nagy h bedokkoljon, ergo nem tudok mást minthogy scoutot hordozok a hasa alatt és azzal mászok be mindíg energiáért ha kifogy a jumpdrive... A másik probléma, hogy ez még a küldikre is kihatással van, mert rozsdás vacaknak mondják a scoutomat és nem adják oda a küldit xD. Kezdtem végére kicsit pipa lenni és "megölettem magam" a paranid flottával x). -
#6255 Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
Tomonor egy kis help. Lehet szerezni Xenon K rombolót? És ha igen hogy? Segít egy kicsit. Ez nekem magas hogyan lehet. Xenon vadászt kell fogni és azzal dokkolni? Vagy El kell foglalni az egész Xenon támadás alatt lévő sectort? Vagy hogy? -
tomonor #6254 inkább csináld végig a szimulátort. -
tomonor #6253 kereskedni nem úgy kell.
Vagy manuálisan kereskedsz, ami neked ideális lenne (megveszem ezt-azt legolcsóbban, és eladom legdrágábban);
vagy beállítasz neki egy homebase-t a command konzolba, és akkor jönnek a trade parancsok;
vagy pedig megveszed az mk3 trade command software-t a Terracorp HQ-ban, de az neked bonyolult lesz. -
#6252 felvetelk! Amugy fel van szerlve fulosan a mercury. van trade opciom is. De ha abba belemygek mine a 4 lehetöség szürkén van. -
#6251 Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
1. Trading station, equipment dock, shipyard, wharf és még sorolhatnám hogy hol lehet venni pajzsokat.
2. Egyébként megkérdezném honnan volt ennyi pénzed hogy Flottát, állomásokat, bázisokat és még harci egységeket is vegyél? Mert én aztán tudom hogy milyen érvágás lehet akár egy erős hajó össze hozása. Nekem két nagy romboló felkészítése is eléggé költséges és még meggondolom azt is hogy vadászokat is vegyek hozzájuk, te meg rögtön flottát vásároltál? Hogyan? Miként? Oszd már meg velem. [email protected] msn címen feltudsz venni.
3. Tomonor te tudsz segíteni a Xenon-os kérdésemben? Jólenne és jól is jönne. Egyébként youtube-n is láttam már pár embert Xenon meg Khaak rombolókkal furikázni de nem értem hogyan szerezték be őket.
4. Ray egyébként az alap felszerelés amit a hajóhoz a gyárban megtudsz venni nem mindíg elég ám. És am trade software kell hogy trade command működjön.
5. Láttam egy fegyvert ami támadás közben így nézett ki mint valami viz hullám. És sajnos azt is láttam hogy ettől a pajzsom rögtön szörnyet halt. Ez melyik fegyver? Nem tudtam rájönni. Mert a PPC amire gondoltam nem így fest amikor tüzel.
Egyébként én jártam Xenon szektorban második alkalommal, és szórakoztam meg röhögtem hogy a Xenon hajók körbe körbe hajkurásztak. Jót szórakoztam. Dehát Paranid Pegasus-al könnyű 1009/ms-el tépni és közben nézni ahogy szerencsétlenek próbálnak utolérni. :D Így tudtam jól körbenézni és megvizsgálni mindent. De egy Xenon K állati jól néz ki és roppant hatásos csatában.
-
#6250 nehogy azt mond hogy command console -> Trade mert abban minden szürke. -
#6249 hát igen az alapok! AZokat tényleg nem tudom, De hogy hogyan kell épületekt épiteni arra bezeg rá jöttem. -
tomonor #6248 neked inkább egy kézikönyv kéne mint mi... komolyan, olyan alap dolgokat kérdezel, amikre magadtól kéne rájönnöd. -
#6247 Jha me még az lennea gondom hogy van egy freeargon trading staitonom, Meg mercuri is van de hogyan tudok kereskednio velük? -
#6246 meg téyleg pontosan hol tudok venni pajzsot! -
#6245 háát egyszer mentem átt edig egy xenon szektorba de nem sokáig éltem, Mert akormég nem tudtam ezt a turretes dolgott. -
#6244 Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
1. Fegyverek közül a legjobb amit ajánlani tudok a PPC vagyis a Photon Pulse Cannon. Drága és eléggé ritka de megéri mivel jól darálja a pajzsot. Én már csak tudom a Xenon K romboló azzal darabolt fel. A pajzs meg hajótípusonként, de rombolóra mindenképp a 125-ös kell. Bár néha olyan mintha nem is lenne. Viszont erre én se jöttem rá hogy mitől pusztul ki olyan hamar sokszor.
2. A fényt én a monitornál állítottam. Meg az Nvidia kezelőben. De egért nem álítottam így nem tudom.
És te abban amit én kérdeztem? -
#6243 Jhaa és hogyan lehet álltani a fényeröségen illetve az egérérzékenységen? -
#6242 A pénz nem gond. -
#6241 De hol tudnék venni jó fegyverekt meg pajzsot? -
#6240 Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.
1. Azt a hajóknál kell beállítani. Turret command console és azon belül a a(z) Turret Attack Enemy opció.
2. Nem a nagyflotta egyébként a lényeg. Hanem hogy hajónként mennyire ütőképes. A Chapelship-em ami itt egy M2-es Titan osztályilag, feltudja venni a harcot egy bázis ellen és egy jó nagy csoport harcos ellen is, de egy Xenon K Rombolóval, ami erejét és méretét tekintve egy Csillagrombolóval vetekszik már nem. És képtelen a pajzsot is leküzdeni pedig a hajón elég sok jóféle ágyú található és olyan is ami pajzs ellen jó. Mégse tudja elpusztítani az ellenséges Xenon K rombolót.
Viszont nekem is lenne kérdésem.
1. Xenon hajót lehet valahogy szerezni? Itt a Xenon K-ra értem. Nem csak hogy osztályában a legjobb, nem csak hogy a legjobban menőverezhető, nemcsak hogy rövid és tökéletesen harcra lett alkotva de még jól is néz ki. Esetleg Xenon M vagy N hajóval be lehet dokkolni az ellenséges Xenon bázisra? Mármint álcázásra értem, vagy esélytelen? Mert bár elég drága de ott van az ára. -
#6239 hello. Nekem az lenne a gondom hogy van egy szép nagy flotám midnen féle hajóval. Anyit már megtautam csínálni hogy kövesenek de azt nem tudja valaki hogy hogyan tudnám elérni hogy maguktol löjenek az ellenségre? -
#6238 Üdv. Itt az Argon Föderáció Második zászlóshajója az Blue Shark. A kapitány beszél. Julian Shark Inquisitor.
A Paranid fajt hivatalosan is leszarom mert parasztok. Pár percel ezelőtt az üzenet előtt támadott meg kettő Split hajó. Egy Jaguar és egy Caiman. Nem tudtam lelőni őket mert túl gyorsak voltak az ágyúkhoz így inkább menekültem.
1. Kalózok nem gond. Xenon negatív, még ismeretlen. Nem találkoztam velük. Kha'ak hajót ha az Unknown hajók azok akkor már volt dolgom velük. De nem volt nagy kihívás csak ijesztő. A gyors támadás volt az ijesztő és a hirtelen tömeg. De a támadás sikeresen el lett hárítva. Bár a Dorian Gray csatahajó eléggé belefáradt a csatába így most szervízben van. :) Viszont a Ray-nek nem volt gond.
2. Megvolt minden simulator, így tanultam meg hogy lehet venni állomást.
3. Kár. Pedig nagyon stílusos lett volna. És egyébként legénységet hol lehet szerezni? Am missle defense nem elérhető a turreteknek. Nemtom mér nem.
4. Menekülés egy csatában nem elérhető opció. Harc, harc, harc és harc. Nincs menekülés. Ha meg túl erős az ellenfél akkor jön a nemes halál. :)
Egyébként már nem egy úgynevezett "swarm" támadott meg. Mármint sok kis hajó egyben, és találat esetén szétmennek. De mindíg belehaltak. :) Bár egyszer majdnem tudtam foglalni egy ilyen Unknown hajót. :)
Kérdések.
1. Van fegyver vagy módszer amivel el lehet kapni az ellenfelet? Mármint elfoglalni a hajót a szétlövés helyet?? Vagy megkell várni mindenképp hogy talán kiugrik-e?
2. Megpróbálkozok repuzni a Split fajnál. Bár csak reménykedni tudok hogy lessz elég kalóz. Mekkora kell legyen a repu hogy tudjak hajót vásárolni? És melyik szektorban lokalizálható jelentősebb ellenséges aktivitás nálluk?
3. Kérhetnék részletesebb leírást a stationok/állomások listájában? Jól jönne.
Blue Shark kiszáll.....out.. -
tomonor #6237 Itt az AP Danele, a JonFerco Corp. Delta egységének az elhárító hordozója.
nos ööö, a Paranidok az arogánsak, a Splitek azok harchű faj, szal inkább agresszívek.
Split Dragon viszont hivatalosan is az X2 legszebb, és legjobb hajója.
1. Kalóz/xenon/kha'ak írtása, ez a 3 opció van, illetve kereskedhetsz is, azzal is nő picit a repu.
2. csináld végig a Simulatort a főmenüben, ott elmagyarázza mi hogyan is működik, ám egy tuti befutó biztos lesz: Solar Power Plantet rakj Argon Prime-ba.
3. A híd az egy külön álló scene fájl, az emberek (x2 esetében Gunnery Crew) azok egyszerű ware-ek a Twares fájlból, szal nem, nem lehetséges.
4. Rakéták ellen állítsd a hajód turretjeit Missile Defense parancsra, és reméld a legjobbakat. Apropó, Phased Shockwave Generator is jól írtja
a rakétákat.
5. Az a rajtaütés egy bizonyos Kha'ak nevű, roverszerű faj, nagyjából úgy viselkednek mint a xenonok, csak sokkal erősebbek, főleg a Kyon Emitter fegyverük van fölényben. Ha egy swarm rád támad és egyedül vagy, csak menekülést ajánlom. Vagy egy Hornet rakétát a flight leader M3-asukra. Az is működik. -
#6236 Üdv. Itt az Argon Föderáció egyik csatahajója a Dorian Gray.
Köszönöm a válaszokat. Teljes tisztelet a kapitánynak. Sokat segített.
AD. 1: Már megvettem azt a gyönyörű hajót amit láttam. Boron Ray a neve. Egyszerűen belevagyok halva annyira tetszik. El is neveztem Kék Cápának. Bár a fegyverzés kicsit nehézvolt mire megoldottam de végül sikerült.
AD. 2: Igen már rájöttem hogy az a hajó sorszám/azonosító. Nemrég találtam egy teljesen üres Argon Titan hajót, így elfoglaltam és eladtam abból volt elég tőke már hogy megvásároljam a gyöngyszemem. VIdáman fedeztem fel hogy sokkal strapabíróbb mint a Titan. És gyorsabb is.
Még soha nem láttam Split Dragon-t de tetszik a neve. Bár a Split fajt kifejezetten rühellem. Arrogánsak és beképzeltnek találom őket, míg a Boron és a Teladi elég szimpatikus. BÁr most egyenlőre azon vagyok hogy az Argon Mammoth hajómmal kezdjek valamit mert túl hely igényes. Bár hasznos.
Néhány kérdés ami még felmerült.
1. A Split fajhoz és a Paranid fajhoz mindenképp kalózhajó vadászattal lehet repuzni csak? Mert vagy nincs szinte soha, vagy mire odaérek a korvettel addigra a 200 csatahajóból legalább 10 odaér és meggyalázza. :D
2. A bázissokban pontosítva gyárakban kéne segítség. Nem találok sehol leírást melyik melyik és mi kell neki. Bár már nagyjából van tervem mit hova kéne rakni ahol jól is mehetne, csak a több infó kicsit nagyobb siker lenne. Tudom kockáztatni megéri néha, csak pontosan kivan számítva mennyi hajót tudok maximum szerezni és felszerelni. Nem mintha pénz szűkében lennék, csak eltud fogyni hamar. És azért nem akarok nagyot pofára esni. Az fáj. :D
3. Legénységet nem lehet felbérelni a hajóra. Mármint úgy értem hogy a parancsnoki hídon is látni lehessen őket. Vagy ilyen opció nem létezik?
4. Van egy kalóz űrbázis amit eddig próbáltam két csatahajóval és 2 korvettel letámadni egyszerre de mindíg én futottam el mert a pajzsa túl erős. Tudnál nekem tanácsot adni hogy melyik fegyver jó pajzsok, nagyon erős pajzsok ellen? Még a bázis csak csak elmenne egymaga, pedig az se gyenge. De a sok hajó és a sok rakéta oldja meg a futási munkámat hamar. Még a hajók se lennének gondok csak a rengeteg rakéta.
Ja még valami. Nem rég rajtaütés áldozata lettem. Egy hozzávetőleg 40 hajóból álló Unknown Ship flotta támadott rám. Bár gyanítom hogy Xenon faj tagjai voltak. De végül nyertem. És csak azért mert az elején kaptam annyi rakétát hogy még túléltem és voltak harci drónjaim is. De élveztem, imádom a csatát. Csak ha értetlenül hamar elpusztul a pajzsom az nem szeretem. Mint a kalózok bázisánál is. De a Boron Ray még ott is jobban bírta mint a Titán. -
tomonor #6235 1. neked nem kell keresned, csak írtani a khaakokat
2. shipyardokon.
3. Valszeg egy boron hajó volt, ám látom el vagy akadva az osztályokkal. Olyan nincs hogy JM-23-as osztály, amire te perpill referálsz az a ship ID, nagyjából annyit tesz hogy rendszám. Az osztályok a következők:
M0 - csatahajó
M1 - Carrier
M2 - Destroyer (ez az argon titán)
M3 - Vadász
M4 - Elfogó vadász
M5 - Felderítő
M6 - Korvett
M7 - Fregatt (nincs X2-ben)
M8 - Bombázó (nincs X2-ben)
TS - Szállító hajó)
TP - Személyszállító
TM - Hajószállító (nincs X2-ben)
TL - Állomás szállító
GO - fegyvertelen/goner hajó
AS - asztronauta
Nagyjából ennyit kell megjegyezned. A legjobb hajó, amelyet az X2-ben felkereshetsz, az a Spilt Dragon. -
#6234 Üdv. Itt az Argon Föderáció egyik csatahajója a Dorian Gray.
Néhány kérdést intéznék az állomásra érkezőkhöz.
1. Az egyik feladatban elakadtam. Az AP Gunner roncsait kell megtalálni. Már a megfelelő szektorban vagyok de lövésem sincs hogy merre keressem. Valaki tudna némi infót szolgáltatni a szóban forgó hajó lokalizálási pontjáról?
2. Láttam hogy írtok itt mindenféle más osztályú és kategóriájú hajókról. Ezek közül hol lehet beszerezni valami jó nagy és csinos kis példányt?
3. Egyik hajózásom alkalmával láttam egy gyönyörű hajót. Kicsit egy rájára és egy tintahal keverékére emlékeztetett. Érdekes kékes színű volt asszem. Fehér foltokkal. Valaki tud erről az ismeretlen osztályú hajóról valamit? Jah, méretileg akkora mint egy Argon Titan JM-23 osztályú csatahajó.
A válaszokat előre is köszönöm.
Dorian Gray is out..... -
int #6233 A 2006 májusi Gamestar teljes játéka volt :) én megvettem azt a "részt" emiatt annak idején esetleg onnan is megpróbálhatod -
int #6232 nekem még mindíg tetszik az x2 -
tomonor #6231 nos ez az utóbbi X részeknél már változó... -
int #6230 25MW os pajzs a spliteknél szokott lenni
5mw teladi-paramid -
int #6229 néhány napja sikerült elfoglalnom egy hentelős küldetésben egy paramid nemezist egy orinocoval -
int #6228 néhány drónt kell a squash mine -ok nak küldeni egyszerre csak egyet és azok felrobbannak rajta csak te légy elég távol
a boron m6-os küldetésben a végén érdemes leszedheted az m6os felszerelését egy kereskedőhajóra és csak utána visszavinni az m6-os
igy szerezhetsz egy "bónusz" 125MW pajzsot meg néhány nem túl olcsó fegyvert -
#6227 hmm azthitem valami érdekes lesz de közben csak aszteroidák ködök és squash mine k
-
#6226 áháh megvan 1 asteroida mögöt volt
-
#6225 má 3 szor átmehetem volna a mapon oda vissza semmi nincs erre. -
#6224 az nem baj hogy kimek a térképröl? -
tomonor #6223 csak menj... majd meglesz