• Doian Gray
    Itt az Argon Inkvizíciós Flotta vezér hajója a BattleCruiser 402 Inquisitorial Chapelship.

1. Azt a hajóknál kell beállítani. Turret command console és azon belül a a(z) Turret Attack Enemy opció.

2. Nem a nagyflotta egyébként a lényeg. Hanem hogy hajónként mennyire ütőképes. A Chapelship-em ami itt egy M2-es Titan osztályilag, feltudja venni a harcot egy bázis ellen és egy jó nagy csoport harcos ellen is, de egy Xenon K Rombolóval, ami erejét és méretét tekintve egy Csillagrombolóval vetekszik már nem. És képtelen a pajzsot is leküzdeni pedig a hajón elég sok jóféle ágyú található és olyan is ami pajzs ellen jó. Mégse tudja elpusztítani az ellenséges Xenon K rombolót.

Viszont nekem is lenne kérdésem.

1. Xenon hajót lehet valahogy szerezni? Itt a Xenon K-ra értem. Nem csak hogy osztályában a legjobb, nem csak hogy a legjobban menőverezhető, nemcsak hogy rövid és tökéletesen harcra lett alkotva de még jól is néz ki. Esetleg Xenon M vagy N hajóval be lehet dokkolni az ellenséges Xenon bázisra? Mármint álcázásra értem, vagy esélytelen? Mert bár elég drága de ott van az ára.