• Ace McCloud
    Kisebb programhiba !
    Múltkor az Inamus Zura szektorban volt dolgom, és fölvettem egy xeonos küldit az eighteen billion szektorba, de figyelmetlenül léptem ki, és sikerült fölvennem mégegyszer. Ért is nemkis meglepetés amikor beléptem a keleti kapun, és 2 db xeon k várt már tűkön ülve, és vagy 30 xeon m, és l.
    Nem is voltam rest, mindjárt beugrasztottam a khaak clusterközpontjaimat, és veszteség nélkül lemészároltam 18 kisebb hajót, miután ezek elfogytak (a többit a helyi cowboyok levadászták)hazaküldtem a többi hajót, és behívtam a novámat.
    Átranszportáltam bele, a command menüben belőttem az engine booster mk1 emet, amit az egyik kalózbázisban vásárolgattam, majd a maximális sebességem közel kétszeresével könnyen fölvettem az egyik xeon k sebességét, és leredukáltam megbízható ionfegyvereimmel a pajzsát.
    Az ittmaradt khaak clusterközpontom folyamatossan strumangolta az ellenséget, én gyorsan átváltottam az egyik fegyveremet BHEPTre, így percek alatt űrtörmelékké zúztuk a szegény terraformer robobigyulát, majd ugyanezzel a stratégiával az örök olajmezőkre küldtem a másikat is.
    A gép kiírta hogy elpusztítottam 12 xeon turbinátort, de valójában ezek száma 20 körül volt, és voala közel 20000000 cr nyomasztotta azonnal a bankszámlámat. Érdekes volt ahogy ugyanazt a küldit sikerült egymás után 2x fölvennem, majd csak az eggyiket ismerte el, de a lóvét leakasztottam mind után. Tipp, ha valaki khaak vadászatra megy, és gyorsan, biztonságossan akarja letudni, és van khaak clusterközpontja 3x4000 mw os lézerekkel, akkor közelítse meg úgy 2 km re, hajtómű leáll, "e" bill lenyom, célbavesz, ugrásbeállítás a legközelebbi kapuhoz, majd tűz.
    A cluster szétesik, az automata ellenségcélzás újra, és újra befogja, és csak lőni kell.
    Mire föleszmélnek már lelőttél vagy 4 - 5 kisgépet, ugrasz, és ők eszükvesztve mennek neked. Széthull a harci alakzat, te mész feléjük, és beindul az agyaggalamb lövészet. Akadály nélkül eljutsz az ő clusterközpontjáig, itt érdemes mk1 engine boostert nyomatni, vagy trükkössen kitérni a lövései javarésze elől, és szorossan mögékerülni. Innen az egész a bika megülésére kezd hasonlítani, alacsony sebességgel folyamatossan a hátán ülni, és rombolni az egészségét.
    Ha minden jól ment, és megfontolva használtad a fegyvered, az eredmény néhány kis khaak, egy clusterközpont, sok fegyver, és néhány éppen maradt kiegészítő berendezés. Amikor a gyáraidat, vagy a hajóidat veszélyeztetik, így gyorsan, és borzasztóan nyereségessen jutsz ki a kutyaszorítóból. Szerencsére a gép MI je nagyon gyatra, így ez a mögékerülős, vagy távolról leszedős stratégia jól szokott működni.