• Roger6
    Na tiszteletem, Uraim!

Látom, hogy már nagyon szorgoskodtok az X3 topicban, ezért nem írok oda, nem is oda illő a témám. Egy kicsit off. Szóval múlt héten leszedtem az X-Gold editiont, ami ugye tartalmazza a Beyond the Frontiert, és a X-Tensiont. Na, elkezdtem nyomni a Beyond the Frontiert, meg minden, nincs is vele gond, de valami nem stimmel. Vettem egy SPP gyárat, ugye az X2-ben az volt a legtutibb befektetés. Először meglepődtem az árán, mert csak 7200 creditbe került, de mondom semmi gond, legalább tudok többet is venni. Na ja. A probléma az, hogy hiába termelek Energy-t, nem vesznek tőlem! Levittem az árat már 11 creditre, de semmi! Pedig direkt két farmhoz közel építettem az én kis gyáramat, hogy "segítsek" nekik a munkában, de nem akarnak hozzám bejönni, semmi pénzért sem! Ez mitől lehet? Tegnap az utolsó egy órára levettem 6.50 credtre az árát, de úgysem jöttek. Valamit rosszul csinálok? Elég nehéz eladni az energit azzal a kis hajóval, aminek a raktere most kb 50 egységnyit tud befogadni. Szóval tudna nekem mondani valaki valami tippet? Dokkolhatok mindenhova, az nem lehet gáz, "jóban" vagyok az Argonokkal.

Másik kérdés: megint nem megy az X2-m. Miért? Valahogy nem szereti az ATI kártyákat. 9600-om van, és nem tudom, milyen drivert tegyek fel, mert eddig mindig kilépett nem sokkal a kezdés után. Valaki meg tudná mondani, hogy milyennel játszott annak idején? Köszönet előre is!