X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új játékot kezdtem, az elsõ Ore Mine már termel is.
Én azt olvastam, hogy az 1.3-as pöccsel valami gebasz van, ezért az 1.2 után az 1.4-et tegyétek fel. De ez nem biztos... Nekem mûködik így.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A hûtlen visszatért.
Illetve térne, ha................
Felinstalltam a gamet, 1.3 majd 1.4 path, crack.
Start, eljutok a nehézségi szint beállításig, rányomok mondjuk a normálra,hibaüzenet " X2 hibát észlel".
Karácsony óta nem játszottam vele, ( Anarchy online ingyenessé vált )és most nem émlékszem mi sz.r van ilyenkor.
Tudom vissza is lehet olvasni, kb 5000-et, de hátha van egy jótét lélek aki megszán, és löki a megoldást.
Újra szeretnék játszani, Hilfe, Help, stb........
Van egy új "UPDATE", kiszedi a copy protectiont, így nem kell a céda a gém futtatásához. Bár ez nekünk annyira nem lényeg, dehát mégis, ha újra kell rakni a gémet, nem kell crack után máskálni.
Tõccsed le lécci! Oszt valen biztos kinyomja a homepage-re.
Köszönet!
Lassacskán haladok a 3D tervezéssel is. Nem könnyû ez a 3D Max. Mindegy, ez nem az a topic. Nincs valami újdonság az X2-höz? Modok, vagy új térképek, új küldetések, új pöccs, vagy valami? Én most a hosszú hétvégén biztos tolom egy pár órát. Bár vettem egy csillagászati távcsövet is, be kéne lônöm azt is. Nem egyszerû az élet...
Legyetek jók!!!
Jó régen néztem már erre, de mostanság nem nagyon jáccok a gémmel, sõt egyálltalán nem jáccom semmivel, dolgozok fusiban, meg keresek "rndes" munkahelyet, ez "kuksin" elég nehéz, így nem jut túl sok idõm a játékra. De látom, más se nagyon írkászik, nagyon lecsúsztunk. A negyedik oldalon találtam meg a fórumot.
Remélem mindenki jól van.
Részben azért se játszom a gémmel, (az idõhiányon túl) mert félek, hogy nem lesz kompatibilis az X a köbönnel. Bár szerintem kompatibilis lesz, de mi van, ha mégsem?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Odysseus, mindenhol egy gamma PSG, és kettõ beta PPC. Semmi esélyük sem volt.
Kipróbáltam khaakok ellen, nekik sem volt esélyük 😊
Kipróbáltam még xenonok ellenb na õk szivattak, de az is összejött 😊
vhol korábban már leírtam a fittet, mindjárt megkeresem:
2004. szept. 03. 21:24 | Privát | Válasz | #4973:
Ha a PSG túl "hatékony" akkor használj GHEPT és GPPC-t az Odysseus-n.
Igaz én mindig 2 fittel mentem be a Xenon sectorokba, a kapunál a HEPT/PPC kombinációt használtam, míg a sector belsejében, ahol nem járnak csak Xenon-k ot meg a PSG-k ezerrel
2004. jún. 07. 06:58 | Privát | Válasz | #4670:
Hixer:
a Teladi Phoenix-nek 1 elõnye van, az pedig a +125 MW pajzs, minden másban rosszabb mint a többi hajó.
Xenon gyilkos fitt (immár sokadszorra leírva):
5+2 db 125 MW pajzs (5 a hajón + 2 a raktérben)
Elõre = 3 GPSG
Jobbra = 2 GPSG + 1 GPPC
Balra = 2 GPSG + 1 GPPC
Fel = 2 BPSG + 1 BPPC
Le = 2 BPSG + 1 BPPC
Hátra = 2 BPSG + 1 APPC
2004. márc. 21. 19:37 | Privát | Válasz | #4132:
kisdopy: azért nem mondom, mert nem akarlak elkeseríteni 😊)
Lipovics: Odysseussal én 3 M2-es Khaak hajót is leszedek PSG-vel 😊) lentebb már irtam a taktikát, leírom még1x:
Elõre 2 GPSG + GPPC
Oldalakra, Fel, Le, Hátra: 1 PSG + 2 PPC
és tartalék 2-3 db 125 MW shield 😊)
2004. márc. 07. 22:49 | Privát | Válasz | #3916:
Miután szétlõtted, lesz ott 3 fb unknown objekt, amelyeket fel kell szedni 😊
PPC elsõsorban, esetleg oldalalnként lehet 1-1 db HEPT is.
pl. elõre: 2 GPPC + 1 GHEPT vagy 2 GPPC + 1 GPSG
attól függõen hogy melyik fajta M2-rõl van szó 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Az a helyzet állt elõ hogy akicóra vágtyam és hát a rendes mentésem nem akartam elbaszni csíterkedéssel, szal kezdtem egy újat, beszereztem jó sok pénzt és vettem 1 teladi phonixet. Egy nagy bajom van vele össz-vissz van rajta 1 db 125 MWos pajzs pedig 8 is lehetne. Hogy a pokolba tudok rárakni több pajzsot? Emrt ugye a vadászgép amivel lehet rá dokkoln abban nem fér el, a TSek meg nem tudnak bele dokkolni, shipyardon meg csak hajót lehet venni a meglévõt upgradelni nem. Segítsetek pls!
Melyik a legerõsebb csatahajó (persze a khaakon kívül)? Melyiket érdemes megveni? Argon? Teladi? Split? Paranid? esetleg Boron?
X2 script gyüjtemény
Xai Trader vagy vmi hasonló
Köszi a segítséget.
Olvass vissza a Kisvuki által kreált #5754 sorszámú hozzászólásig, ott megtalálod a választ.
Ha scriptel veszek olyan dolgot amit installálni lehet és egyszerre csak egy lehet a hajón, akkor eltûnik a gyárból az áru.
Érdekes mert nem mindegyik. Pl. a rudder op. meg a cargobay ex. nem.
De megoldottam.
Most nincs sehol jd.
Újra itt. Tegnap kedvem szottyant kicsit nyomulni a játékkal. A gondom hogy egy jó ideje jumpdrive hiány van. Valamivel fel lehetne lendíteni a gép jd. termelését?
Sajnos részemrõl már nem emlékszem, de ha veszed azt az uszkve 1-2 órát, s végig olvasid az elõzõ 5800 kommentet, akkor megtaláloda választ-
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Köszönöm az emlékesztetõt, bár az eredeti hasonlóan részletes leírásokat ezelött sok-sok idelye még én készítettem <#mf1>#mf1>
Ezek vhol a 2000-3000 sorszámú hozzászólások környékén vannak