• Bucser
    Nem tudom gúnyolódni lehet a rajongókon meg az okon akik eltekintenek attól,m hogy hud lesz és nem cockpit (még mindig kurvára nem értem, hogy ezen miért kell így kiakadni de az X3-as topicban leírtam, hogy perspektíva tekintetében teljesen rendben van a hud elrendezése nem azért ül a szekér tetején a fószer mert szénászekér hangulat van hanem azert mert az a kurva cockpit is a szénásszekér tetején volt!!!!! Van olyan hajó aminbek a közepén cücsülsz arra mit mondassz majd?? hogy te vagy a kocsitengely?? hülyeségeken kérlek ne flamelnjünk... ÉS igen lehet nekem is hiányzik a cockpit de ha csak a csoffadt cockpit miatt játszol space simet akkor ved elő a freelancert meg a edge of Chaost ott van dinamikus cockpit.. Ja hogy Edge of Chaosban newtoni fizika van és gondolkodni kell?? sry:)

Szóval én nem a cockpit miatt veszem meg a game-t ha megveszem hanem azert mert a többitartalom okés. Ha a gazdasági része suxx lesz akkor dobom is ki a francba mert akkor tényleg arcade szar de addig elviselem a cockpit hiányát mivel a többi mit ígértek sokkal nagyobb súlyal kerül latba... Te meg ne is próbáld ki így megmaradhatsz az elképzelésednél és esélyed sem lesz rá, hogy megváltozzon. Én legalább kipróbálom majd...