• Roger6
    HELP WANTED!

Sziasztok X2-esek!

Lenne egy kis problémám! Szóval lecseréltem a videókártyámat. Eddig Nvidia, meg MSI, meg minden, most meg vettem egy ATI Sapphire 9600XT 128MB-os kártyát. Feltetlepítem a gammát, aztán 1.2-es patch, rá meg az 1.4-es patch. A játék behozza az első menüt, ahol beállítom,hogy minden alap legyen. 640x480-as felbontás, semmi extra grafika. Aztán nyomom, hogy play. Bejön az EGOSOFT logó, aztán kakukk, dob az asztalra. Szerintetek mi lehet a probléma? Feltettem úgy is, hogy 1.2, aztán 1.3, és végül az 1.4-es crackelt patch, de semmi. Patch nélkül nem próbáltam, de az csak a legvégső megoldás lesz majd. Mi lehet a baj? Szerezzek új drivert a vidikártyához? De elég új az, amit adtak hozzá. Ja, fontos: nincs húzva sem a gépem, sem a videókártyám, minden teljesen alap beállításokkal m?ködik. Nagyon szeretnék már végre újra játszani, és írtani a Xenonokat, meg a Khaakokat! Naon hiányzik...

Kérlek titeket, aki tud, az írjon nekem ide valami javaslatot, ötletet, hogy mi lehet a hiba, mivel tudnám megjavítania a dolgot. Nagyon kellene...

Előre is köszönöm a segítséget!