kisviku#5799
Na,na,na, álljunk meg egy pillanatra kérem.Itt nem azért van felháborodás részemről ,mert új részt akarnak a kiegészítő helyett, hanem, hogy miért az utolsó pillanatban jöttek erre rá?Amikor már szerintem egy-két-néhány hét lett volna a megjelenésig,s a legutolsó pillantaban azt mondják: "szorri fiúk, de úgy döntöttünk, mégsem lesz kiegészítő".
Ergo, várhatunk még jó néhány hónapot ha:
- tényleg igaz, hogy új grafika
- igaz, hogy új engine
- igaz, hogy mégújabb sztori, stb.
Én ezzel a játékkal több, mint egy évig (!) játszottam, a tiszta játékidő, valahol 2-3 hónap (!) (1 hét=168 óra) között van.
Nekem nem kellene új engine - max egy olyan amivel egy Gef6 nem szaggat - , új zene, stb.Ez a játék csodálatos, elképesztő, és gyönyörű zenéje van.
Ha a játékélményt tudják fokozni vagy egy picit megoldanák ,hogy ne legyen unalmas, akkor az bőven elég lenne.
Csak ugye egyrészt nem gondolták, hogy ekkora sikere lesz, hiszen az első részt magyarországon sem ismerte senki, én is egész véletlenül csöppentem be az X-be és az X-Tensionbe, európában ugyúgy nem volt valami népszerű.Ugye, mert kit érdekel egy szánalmas kis cég próbálkozása? Pedig a németek rengeteg helyen bebizonyították már az igaz német precízitást és pontosságot.
A másik dolog, hogy szerintem nem gondoltak bele abba, hogy ha sikere is lesz, ennyire hosszú időre leköti majd a játékosokat és ezért kínkeservesen később kipréseltek peccseket, melyek megpróbálták "akciódúsabbá" tenni a játékot.
Ha a következő rész - ami felőlem lehet kiegészítő is - JÁTÉKÉLMÉNYÉT úgy tudják fokozni amilyen csak az első és a második rész közti különbség volt, akkor rendkívül sikeres játék lesz.