• Nightrun
    Mi a pálya emberek? Már régen jártam erre, gondoltam benézek.

Kész van a flottám, megyek, és kiírtom a spliteket. Ezek nem egy intelligens faj. (Vagy nem ők zabálnak gépzsírt?...Nem számít, végük!) Nem akartam egyszerú csatákat, ezért nehezítettem egy kicsit magamnak. "Csak" egy darab M2-es (Titan), az sem fullos, mellette meg egy darab M1-es (Colossus). Ez így nem hazngzik soknak,ugye? De nem ilyen egyszerú ám a helyzet! Az M1-es fullos. Nem fegyverzetileg, hanem a raktere. Tele van Nova-kal, úgy 100 egy-pár darab. Mindegyik max pajzs, max fegyver, egy csomó rakéta. És én vagyok az egyikben! Hihetetlen látvány, ahogy kiadom az ATTACK all enemies parancsot, és velem együtt kiözönlik az a rengeteg gép az anyahajó gyomrából! Meg jön egy csomó khaak hajó is (mivel először egy ilyen unknown szektorban "teszteltem) Aztán egyre közelebb értek a kis robotfejüek, és úgy belassult a gépem ennek hatására, hogy a diavetítés egy DVD film volt ehhez képest. De nagyszerű látvány, és élmény is egyszerre. Ti próbáltátok már ezt a fajta támadást. Egy kicsit nehebb, mint egy Titan-nal áthajtani a kis mitugrászokon! Meg nemkem nem is fekszenek ezek a nagy gépek, túl monstrumok. Először éreztem magam ebben úgy, mintha tényleg egy valós, "jövő-beli" űrharcot látnék, és harcolnék. Mintha egy hatalmas gépezetben lettem volnta egy apró kis homokszem. Ez valóban érzékeltette velem, hogy az én hajómmal nagyon nem kellene nekirontani az eszetlen csatáknak, hanem nem árt előtte egy kicsit átgondolni a dolgot. Miután visszavettem minden grafikai dolgot a minimumra, egész élvezhetővé vált az egész. Nagyon súlyos, higyjétek el!!!!