Sanza#5631
Tudom, hogy mennyibe került, meg akartem rendelni én is EGO-tól, és csak nagyon kicsin múlt, hogy nem tettem. Az okok egyszerűek ismerem a magyar viszonyokat (volt szerencsém a Magyar Királyi Postának dolgozni, de szerencsére nem postásként, bár így is kicsit többet tapasztaltam a -khm- működéséről, mint szerettem volna). Pihentettem a dolgot, és az egyik haverommal akartam behozatni németo-ból, csak ott meg problémás volt az angol verzió, stb, ekkor láttam, hogy neked van egy fölösöd. Az árban nem 3-4k-ra gondoltam, ismerve a körülményeket, és tudva, hogy ilyen áron bontatlant sehonnan nem tudok szerezni, karcosat meg nem akarok.
Ezek után az ajánlatom: Megvenném az egyik eredeti példányodat, első árajánlatom 7k, amennyiben ezt kevesled, kicsit még tudok menni felfelé. Mielőtt bárki hülyének nézne, NEKEM megér ennyit.
A "hüledezés" kifejezés nem arra vonatkozott, hogy nem venném meg 3k felett, hanem arra, hogy ebben a hónapban megint kicsit több pénz fog elmenni software-re, mint eredetileg terveztem, és ettől már előre is vacog a bankszámlám:)
(offense - lol, kicsit fáradt voltam, ezt már észre sem vettem... )