• kisviku
    Nincs "offence", azaz sértődés, egyáltalán nem emberkedésből írtam.Ez a dolog nekem anno 50+7 euróba került, plusz a vám, amit nem értettem, mivel ugye EU tagok lennénk vagy mifene és elvileg már nincs vám ilyesmire.Minden esetre az Orczy téren lévő posta+vámhivatal az alábbi közleményt intézte felém anno:

"A CN-23-on tett indítványa alapján, az ott feltüntetett vámárut (vámárukat)a belföldi forgalom számára vámkezeltem a benyújtott okmányok és bizonylatok alapján az azokban foglalt tényállás szerint"
    A küldemény tartalma: 1 darab VHS kazetta (ezt ők annak hitték)+ 1 doboz kártya (ez lenne az ajándék X2-kártyajáték).

...4953.- Ft vámot állapítok meg... bla,bla,bla...

Tehát kifizettem érte az 57x248 Ft-ot (14136.-)+ a majdnem 5000 forintnyi vámot.Ez összesen kábé 20 ezer forint.Ezért kaptam egyszer egy teljeset, amit ha nem ugatok eleget az egosoftnak, akkor meg nem kapom, és a csodás országunk által pluszban levámolt verziót, pár hónap csúszással.Így tulajdonképpen ott vagyok ahol a part szakad, ahogy mondá a művelt magyar, mert 10 rugóért kaptam egyet, ami majdnem megegyezik az itthoni PC-s játék árakkal.
    Csak persze itthon a büdös életben meg nem jelent és nem is fog megjelenni, így voltam "kénytelen" beszerezni.
    Ami szerintem megérdemli, hogy megvegyék, arra ki fogom adni a pénzt.Na ennyi a történet.