Régi és elkötelezett X-tension gamerként eddig -- megfelelő vas hiányában -- nem tudtam az X2-t nyomatni, de ez megoldódott, végre elkezdhetem egy NF7/Barton2500+/ATI9550/512DDR cuccal...
Nagyon vegyesek az első benyomásaim: csalna a játék?!
Pl.: valamelyik szatellitomról jön egy üzenet, hogy megtámadták: azonnal odaugrok, és senki, aki megtámadhatta. Régi jó szokásom szerint a szatellitot a platform "síkja" fölött vagy alatt kb. 100 klickre helyezem el, véletlenül senki se mehet neki... Van ezek védelmére valami jobb módszer?
Vagy: megyek egy gyárhoz/bányához venni valamit. A cucc olcsó, nem megy senki megelőzni vásárlási céllal, bedokkolok, a cucc kevés és rémdrága: amíg bedokkoltam, valami fantom(?) felvásárolta előlem.
Ezek tök feleslegesen bosszantják az embert, ilyenek az X-Tension-ben nem voltak.
A http://valen.uw.hu/ oldalról jelenleg nem lehet letölteni semmit. Kellene viszont egy crackelt Patch. Tudna valaki egy linket adni ahonnan letölthetém ezeket? Ja, és olvasgatva a topicot, azt találtam, hogy az 1.4 nagyon zúzós, melyiket peccset ajálnjátok?