Akkor jól emlékeztem rá, hogy melyik ez a játék. Azt hiszem, hogy meg is van otthon. Ha hazamegyek, akkor kipróbálom, hátha megváltozott idöközben a véleményem róla. Igazad van, sajnos manapság már elég kevés űrhajós program jelenik meg, ami szerintem itt minden olvasót elkeserít, köztük engem is. Nem jó ez így, de szerintem nem is fog ez megváltozni az elkövetkezö idöben. Ja, és mellesleg én is nagy Elite rajongó vagyok, bár abban a játékban túl egyszerű volt a meggazdagodás felé vezetö út. És ha tehettem, akkor kerültem is a harcot, inkáb a nyugisabb kereskedelem felé hajlottam. Meg ha elvállaltam egy-két bérgyilkos küldit, akkor sem azokkal a hajókkal próbálkoztam, amiket ezekhez ajánlottak a weblapok, hanem beleültem egy puma clipper-be (asszem), felpakoltam a legböszméb lézert, egy csomó pajzsot, meg Hydrogen fuel-t, aztán hajrá! Természetesen nem mentem utánuk jump-al, hanem ahogy felszálltak, már löttem is ki a célpontot. Utána meg a gyökér rendőröket. Azért csinálta így, mert én így szerettem. Nem beszélve arról, hogy a Fight Rank-om hihetetlen gyorsan nőtt. (Meg egy csomó bírságot kellett volna fizetnem, mert lövöldöztem a város közelében, meg legyilkoltam egy tucat rendőrt, meg illegális cuccok, meg ilyenek. Távozásként szoktam kiengedni ilyen helyeken a radioaktív anyagokat.)
Ja igen!!!!Még az jutott eszembe, hogy az X univerzumban miért nem lehet bolygókon landolni? Az nagyon feldobná a hangulatot nálam. Vagy nektek nem tetszene jobban? Egy kicsit valóságszagúbb lenne a dolog. Most, hogy meséltem a hőskori Frontier emlékeimről, újból elkapott a vágy, hogy játszak vele. Remélem, hogy lesz annyi hely, hogy felférjen a gépemre... Keresek hozzá valami érdekeset a neten, hogy csináljak ma valami hasznosat is a munkahelyen. Üdvözlet barátaim, a sör legyen veletek!!!