• Nightrun
    Freespace 2? Az nem az, amikor mindig adnak a segged alá egy hajót, aztán üsd-vágd az ellenfeled? Abban nincs semmi stratégia, esetleg annyi, hogy nem mindegy, milyen sorrendben írtod az ellenfelet. Semmi taktika. Nekem nem tetszett, de lehet, hogy én keverem egy másik játékkal. Ha hazamentem, akkor majd megnézem, hogy valóban erre a játékra gondoltam-e. Ha ez nem az, akkor bocs...

Én inkább folytatom otthon a Splitek irtását, mert marhára nem tatszenek. (A modoruk...) Tervezem, hogy minden fajt kiírtok majd, és csak az enyém lesz az X Univerzum. Akkor magammal seftelek mindig? Ez sem egy jó terv. Áh. Meghagyok egy-két fontosabb gyárat, hogy jöjjenek azért hozzám csak energiáért, meg ilyenek. De ez sem jó, mert ha kezdem irtani a népet, akkor nem jön be hozzám senki cumóért. Erre vajon gondoltak az alkotók? Már úgy értem, hogy ha tegyük fel, minden Solar Power Plant-ot kilövök, akkor csak tölem vehetnek, mert csak nekem van. De ezek meg nem állnak szóba velem azé', mer' kil?ttem 15-20 nyavajás SPP-t? Akkkor most megáll a tudomány? Vagy mi van? Vagy nem ilyen hülyéknek tervezték a játékot, mi? Pedig ez a célom. Aztán egyeduralkodó leszek, és bevezetek új pénznemet. (Mondjuk UNIVO lesz, EURO után szabadon...) :) Na jó, ez hülyeség, de azért tényleg érdekelne, hogy hogyan is van ez a téma, mert lassacskán kezd teljesen megtelni a flottám, teljesen felszerelve. Egyedül a kalózokat hagyom meg, mert nemtom miért.Ez a terv a The Return megjelenéséig!!! Na ennyi lenne mára.Illetve mostanra..