Tudom, hogy nektek még új a nevem, de már nagyon régóta nyomon követem a topic sorsát, ezért most regisztráltam magam, hogy tudjak én is egy pár szót irni. Természetesen végigolvastam az összes hozzászólást a játékhoz, nagyon sokat tanultam belőle, sokat segitettetek nekem akaratlanul is. Hát ezúton szeretném megköszönni kisvikunak, Zombye-nak, Valennek a segitséget. (Ne haragudjatok, ha valakit kihagytam, de ők hárman alkották a játékom stratégiájának 90%-át, illetve az ötleteik.)
Már nagyon várom a következö kiegészitőt, vagy a következö részt. Megesett, hogy két napon keresztül nem aludtam, annyit játszottam vele. (47 óra, szünet nélkül. Illetve egy párszor elmentem WC-re...) Sok kellemes élményt adott. Bár a gépem nem egy erőmű, de a játék hangulata teljesen elfelejtette velem a kidebb szaggatásokat. Régóta vártam már egy ELITE-hez hasonló játékra, és nem is hallottam az X-Tension-ről, amig itt nem olvastam a Topicban, hogy egyáltalán létezik. Ezt elbuktam. Na mindegy, azért sajnálom, mert biztosan tetszett volna az is. Egyenlőre ennyi. Remélem azért még ti sem dobtátok el a játékot, és még néha beültök a kis Centaurba, vagy Titanba, hogy irtsátok a Xenonokat, meg a Khaakokat. Ja, és ne feledkezzetek meg a kalózokról sem!
Tiszteletem uraim!