Húha, sokmindent leírtál itt. Mióta megjelent az X2 én játszok vele ill. az 1. részt is toltam anno.
Eddig azért nem tudtam még gyárra összeszedni pénzt, mert nincsen hozzá türelmem. Nagyon sokszor belefogtam, de miután meglett a legjobb hajó és mindenkit könnyedén gyaktam már nem különösebben érdekel, az az igazság, ha gazdasági szimulációval akarok nyomulni akkor nekiülök Transport Tycoon-ozni :) .
Én imádom az űrhajós játékok minden formáját és mindaddig amíg van story ami életben tartja az érdeklődésemet, nagyon szívesen kereskedek meg satöbbi, viszont ha vége a storynak akkor viszonylag hamar ellaposodik a játék számomra (ez már attól függ hogy mennyire jó a gém).
Alapvetően az a véleményem hogy az x2 nagyon jó lett kijavították az x legnagyobb hibáját, ami az volt hogy nem igazán volt összekötő story (az x-ben eljutottam Argon területre, beszéltem a gonerekkel és a xenon szektorokon való átkelés közben untam meg), a 2-ben megmaradt az 1 szabadsága viszont a story nagyon jó lett, olyannyira hogy már többször is végigtoltam, viszont ha a storynak vége.....