X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen!!!
Mingyá ki is próbálom.
Mingyá ki is próbálom.
Az omicronos csata nekem az 1.4 elõtt volt.Akkor még nem is nagyon volt patch, talán csak az 1.2-es, mire oda eljutottam.
Megpróbálom elmagyarázni emlékezetbõl, hogy mit is kell ot csinálni.
Megpróbálom elmagyarázni emlékezetbõl, hogy mit is kell ot csinálni.
Elküldve néked is!
Köszi, megjött.
Kóstolgatás után jelentés megy.
Nem emlékszel, az Omicron küldi az 1.4 patch elõtt vagy után volt nállatok?
Kóstolgatás után jelentés megy.
Nem emlékszel, az Omicron küldi az 1.4 patch elõtt vagy után volt nállatok?
Elküldve!
Bocs privibe ment az e-mail cim.
Kérnék email címet, plíz.Ha gondolod, priviben küldd el...mármint a címet.
Én is kérek belõle egy példányt!
Lécci! Lécci!
Elõre is köszönöm.
Lécci! Lécci!
Elõre is köszönöm.
Én nagyon megköszönném, ha e-mailben átnyomnád. Most lehet nagyon el leszel foglalva, de ha az utolsó nagy küldiben tudnál segíteni azt is nagyon megköszönném.
Összesen 800 k-t foglal az egész.Még levlapon is elmenne 😊
Oksa Uraim.Mivel nekem nincs tárhelyem (lusta vagyok kreálni), ezért inkább átadnám valakinek mail-ben,akár Valennek is.Õ majd kiteszi a lapjára azt mehet a frissítgetés...
Akkor én mitõk látom a hivatalos paccsokat?
Beregisztráltam maga, mint sima felhasználó. És le tudok tölteni minden eredeti paccsot.
Beregisztráltam maga, mint sima felhasználó. És le tudok tölteni minden eredeti paccsot.
Ha vki elküldi nekem, én kiteszem a weblapomra.
(Bármilyen scriptrõl is legyen szó 😊
(Bármilyen scriptrõl is legyen szó 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Igen, a scriptekre mindenki var 😊
Gondolom Valen is tud tarhelyet adni neki, de en is (nekem privat szerverem van, ugyhogy ez nem gond)
Gondolom Valen is tud tarhelyet adni neki, de en is (nekem privat szerverem van, ugyhogy ez nem gond)
Arról a csatáról van szó. Bármelyik javasolt megoldást megköszönném, de a scriptekre többen várnak ( és hát én is ).
Tényleg van itt valami:
NEWS: Station management software with vast logging options
supported languages: EN, DE, FR
UPDATE: Advanced Trading Software for external buying and selling
UPDATE: SDS - Internal supply software for trade loops
supported languages: EN, DE, FR, IT
UPDATE: Trade Command Extension Mk3 - now with Universe Trader
UPDATE:: Tuning Kit MK1 - Version 3
No,ezek jelentek meg 2004.09.27-tõl, tehát tegnaptól.Mindenestre letöltöm,aztán megnézem mik ezek.
NEWS: Station management software with vast logging options
supported languages: EN, DE, FR
UPDATE: Advanced Trading Software for external buying and selling
UPDATE: SDS - Internal supply software for trade loops
UPDATE: Trade Command Extension Mk3 - now with Universe Trader
UPDATE:: Tuning Kit MK1 - Version 3
No,ezek jelentek meg 2004.09.27-tõl, tehát tegnaptól.Mindenestre letöltöm,aztán megnézem mik ezek.
Ez így van.Tényleg van két eredeti példányom, egyik az ugye tök bontatlan (gyári fóliázással és a hozzá kapott X2 Card Game-el)és ha valakinek kell, dobjon emailt vagy privát üzit, oszt megdumáljuk.
Zombye:
Mindjárt megnézem, mit kerestek, aztán segítek, ha tudok.
Nagyapi: Az Omicron Lyrae-s csatáról kérdezel?Arról sokan írtunk, megkeressem neked avagy inkább meséljek? 😊
Zombye:
Mindjárt megnézem, mit kerestek, aztán segítek, ha tudok.
Nagyapi: Az Omicron Lyrae-s csatáról kérdezel?Arról sokan írtunk, megkeressem neked avagy inkább meséljek? 😊
Persze hogy nincs ott, mert nem "publikus" elvileg elõtte regisztráltatnod kéne magad, mármint a játékot, és utána tudod letõteni az új cuccost.
ÕÕÕ legalább is azt hiszem, így van.
Kisvikunak meg elvileg van két eredeti példánya is, tehát neki akkor is sikerülhet a letöltés, ha ténylg csak a regiszteresek tölthetik le.
ÕÕÕ legalább is azt hiszem, így van.
Kisvikunak meg elvileg van két eredeti példánya is, tehát neki akkor is sikerülhet a letöltés, ha ténylg csak a regiszteresek tölthetik le.
Még nincs ott a letöltések között, az utolsó a polish 1.4 pacs. Nem tudom mié.
Kisviku!!! SZÁNJ MEG MINKET!!!!
CSAK REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK TÕTHETIK LE A CUCCOST!
Elõre is köszönjük.
CSAK REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK TÕTHETIK LE A CUCCOST!
Elõre is köszönjük.
kisviku.
Hol a búbánatba irtál a legutolsó, anyahajós küldirõl?
Már elkopott a szemüvegem annyit kerestem, de NEM TALÁLOM!!!!!!
Légyszi, szánj meg.
Hol a búbánatba irtál a legutolsó, anyahajós küldirõl?
Már elkopott a szemüvegem annyit kerestem, de NEM TALÁLOM!!!!!!
Légyszi, szánj meg.
Kiadtak egosofték megint egy script csomagot
Sziasztok,
Csak egy kérdésem lenne: Már nem az elso eset hogy valaki weblapot csinál ennek a játéknak. (köztük én) Szerintetek mi a titka hogy befusson a lap? Ha az a pár ember aki lapot szerkeszt, mondjuk nem külön csinálná, az még hasznos is lenne. Csak azért kérdezem, mert amit összedobtam, azt nem futott be nagyon. Minde tagnak meg volt a lehetõsége, hogy mármilyen infot feltöltsön (képeket, leirásokat, stb.) Csak mivel nem volt érdeklõdés, hagytam elenyészni.
Csak egy kérdésem lenne: Már nem az elso eset hogy valaki weblapot csinál ennek a játéknak. (köztük én) Szerintetek mi a titka hogy befusson a lap? Ha az a pár ember aki lapot szerkeszt, mondjuk nem külön csinálná, az még hasznos is lenne. Csak azért kérdezem, mert amit összedobtam, azt nem futott be nagyon. Minde tagnak meg volt a lehetõsége, hogy mármilyen infot feltöltsön (képeket, leirásokat, stb.) Csak mivel nem volt érdeklõdés, hagytam elenyészni.
Oks, majd visszaolvasok. Igyekszem majd "kiollozni" innen az okos infokat es azt is kinyomni a hpmra.
Én azt tudom javasolni, hogy jegyezd meg a koordinátáit,mert nekem mindig ugyanoda rakja vissza, majd pedig próbáld azt amit leírtam egy pár oldallal ezelõtt, a 4932-es hozzászólásomban.
Bocsi,de megyek dolgozni,majd délután folytatjuk.
Bocsi,de megyek dolgozni,majd délután folytatjuk.
Asszem nem jó ötlet, én is próbáltam, igaz ûrállomást(gyárat) raktam a helyére, erre "ráépítette" bele a közepébe.Természetesen majdnem megsemmisült a gyáram, annyira levette a pajzsát/hull-ját.Aztán valahogy mégis épen maradt, asszem egy lasertower factory volt,de késõbb újra meg újra rátelepítette a gép.
Ja, és ez nem shipyard volt hanem Xenon station.
Ja, és ez nem shipyard volt hanem Xenon station.
Mellesleg néha engem is idegesít, hogyan meri megállítani egy M2-es hajómat egy szar kis M5, hogy ellenõrizzen.
Nem egyszer kipróbáltam mi lesz, ha illegális cucc van nálad.Kétszer-háromszor felszólít, majd támad.Persze ha lelövöd akkor kuss van, csak egyrészt esik a reputáció, másrészt a következõ szektorban újra ellenõriznek.
Nem egyszer kipróbáltam mi lesz, ha illegális cucc van nálad.Kétszer-háromszor felszólít, majd támad.Persze ha lelövöd akkor kuss van, csak egyrészt esik a reputáció, másrészt a következõ szektorban újra ellenõriznek.
Khmmm, szóval a Xenonooknál ez úgy megy, hogy amíg van shipyardjuk,addig jönni fognak.
Az új 1.4-es peccs után meg újra jönnek, mivel idõközönként "újraépül" a Xenon Shipyard, ahogy én azt már oly' sokszor kifejtettem.
Anno, mikor a Xenon 347-et foglaltam el és nagy nehezen kiírtottam mindet, Valen figyelmeztetett, hogy még nincs vége.Tényleg nem volt vége, mert a 472-bõl jöttek továbbra is.Erre mérges lettem és elmentem oda is.Lám,lám egy aktív Shipyard...ennek elpusztítása után vége lett a mászkálásuknak.
Egészen addig,amíg fel nem raktam az 1.4-et.
Az új 1.4-es peccs után meg újra jönnek, mivel idõközönként "újraépül" a Xenon Shipyard, ahogy én azt már oly' sokszor kifejtettem.
Anno, mikor a Xenon 347-et foglaltam el és nagy nehezen kiírtottam mindet, Valen figyelmeztetett, hogy még nincs vége.Tényleg nem volt vége, mert a 472-bõl jöttek továbbra is.Erre mérges lettem és elmentem oda is.Lám,lám egy aktív Shipyard...ennek elpusztítása után vége lett a mászkálásuknak.
Egészen addig,amíg fel nem raktam az 1.4-et.
A K 😊 A kovetkezo szektorban meg nehany J 😊
Tudnam honnan setalnak, lerombolnam azt a szektort is 😊)
Tudnam honnan setalnak, lerombolnam azt a szektort is 😊)
Mi jött veled zsembe?
Az "antennád", vagy a Xenon K. Ha az utóbbi akkor valzs ment az álltalad kitakarított szektoba, újrafoglalás/újrabenépesítés céljából.
Az "antennád", vagy a Xenon K. Ha az utóbbi akkor valzs ment az álltalad kitakarított szektoba, újrafoglalás/újrabenépesítés céljából.
Lehet ez csak nekem ujdonsag:
Letkaritottam unalmamban a zegyik Xenon szektort, utana maszkeraltam ide-ida (irl kb fel ora), egyszer csak szembejon velem egy ilyen:
Lehet ti mar lattatok ilyet, en meg nem
Letkaritottam unalmamban a zegyik Xenon szektort, utana maszkeraltam ide-ida (irl kb fel ora), egyszer csak szembejon velem egy ilyen:
Lehet ti mar lattatok ilyet, en meg nem
Nekem meg nem szolt be senki erte.
Mondjuk nem is ajanlom, mert rendet csapok hamar a G PSG es G PPC-kel
Mondjuk nem is ajanlom, mert rendet csapok hamar a G PSG es G PPC-kel

A spacefly collectorral értelemszerûen spacefly-t lehet gyûjteni...elvileg.
Nekem még nem sikerült egyszer sem,de ez nem jelent semmit sem.A Spacefly-al való kereskedés illegális,tehát a rendõrség nem nagyon csípi ha ilyet talál hajód szkennelésekor.
Nekem még nem sikerült egyszer sem,de ez nem jelent semmit sem.A Spacefly-al való kereskedés illegális,tehát a rendõrség nem nagyon csípi ha ilyet talál hajód szkennelésekor.
OFF:
SP2: mert a M$ limitálta (10-re) az egyidejüleg élõ net kapcsolatokat (jobb szót most nem találtam, a lényeg ez nem túl jó a P2P programoknak, a több füles böngészöknek, Spy, trójai programoknak,stb.) ez valakinek jó, valakinek nem. De van már moddolt tcpip.sys driver, ill. progi is a módosításhoz, és maradhat minden a régiben.
SP2: mert a M$ limitálta (10-re) az egyidejüleg élõ net kapcsolatokat (jobb szót most nem találtam, a lényeg ez nem túl jó a P2P programoknak, a több füles böngészöknek, Spy, trójai programoknak,stb.) ez valakinek jó, valakinek nem. De van már moddolt tcpip.sys driver, ill. progi is a módosításhoz, és maradhat minden a régiben.
Én is eljátszottam ezeket, és még néhány mást is ami jó ötletnek látszott. A parancssor hol aktív, hol passzív de a csávó akkor sem indul el.
A Space fly collector az ürben élõ kis röpködõ, cikázó állatkákat gyüjti be, a kalózbázisokon adhatók el. Használatuk tilos, ha jól értettem az angol vartyogást alatta. Én még nem raktam fel.
A Space fly collector az ürben élõ kis röpködõ, cikázó állatkákat gyüjti be, a kalózbázisokon adhatók el. Használatuk tilos, ha jól értettem az angol vartyogást alatta. Én még nem raktam fel.
http://argonopedia.ppcis.org
ha ezt lefordítod és ebbõl vsmegézel az nem jó?
ha ezt lefordítod és ebbõl vsmegézel az nem jó?
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Sracok!
Gondolkozom, hogy csinalok egy kis segitseget ehhez a jatekhoz honlapomra, ha lesz megfelelo segitseg.
Gondoltam, hogy kellene egy targylista is, de en sem vagyok nehany dologban biztos. Egy pelda
Van a Space fly collector. Szerintem ez arra jo, hogy cargo bay nyitas nelkul is beszipkazza az urszemetet, de nem vagyok benne biztos 😊
Gondolkozom, hogy csinalok egy kis segitseget ehhez a jatekhoz honlapomra, ha lesz megfelelo segitseg.
Gondoltam, hogy kellene egy targylista is, de en sem vagyok nehany dologban biztos. Egy pelda
Van a Space fly collector. Szerintem ez arra jo, hogy cargo bay nyitas nelkul is beszipkazza az urszemetet, de nem vagyok benne biztos 😊
Segítséget kérek.
Cserélt már valaki pilótát két kereskedõ hajó között?
Adva van két kereskedõ hajó, az egyik pilótája 25-ös, a másik 2-es szintû.A 25-õs pilóta rendesen felszerelte a hajóját, sokat költött rá a pénzembõl, de a hajó pipec. Szeretném kicserélni a kezdõvel, hogy a gyengébb hajót is tegye rendbe kerül amibe kerül.
Valamelyik script betesz egy parancsot, valamilyen extra vagy extrém menûbe, ahol a parancs a pilót küldését végzi, látni látom, de nem értem hogy hogyan mûködik.
Ha tud valaki segíteni megköszönném.
Egy kérés: a segítség ne olyan jellegû legyen, hogy olvasd el a #0 - #4000 közötti hozzászólásokat nagyon kérem.
Cserélt már valaki pilótát két kereskedõ hajó között?
Adva van két kereskedõ hajó, az egyik pilótája 25-ös, a másik 2-es szintû.A 25-õs pilóta rendesen felszerelte a hajóját, sokat költött rá a pénzembõl, de a hajó pipec. Szeretném kicserélni a kezdõvel, hogy a gyengébb hajót is tegye rendbe kerül amibe kerül.
Valamelyik script betesz egy parancsot, valamilyen extra vagy extrém menûbe, ahol a parancs a pilót küldését végzi, látni látom, de nem értem hogy hogyan mûködik.
Ha tud valaki segíteni megköszönném.
Egy kérés: a segítség ne olyan jellegû legyen, hogy olvasd el a #0 - #4000 közötti hozzászólásokat nagyon kérem.
Háát felraktam Az XP SP2-t, majd két nap után le is szedtem, mert kegyetlen bekavarta a netemet.
X2:
Nem tudom, hogy veletek történt már e ilyesmi. Az egyik szektor traderemet ki tudja miért megtámadta 4 Perenid Perseus, meg 2 Split Mamba. Megpróbáltam hívni õket, de csak afféle kalóudumával válaszoltak, és támadták tovább a hajót. kénytelen voltam odahívni az Odysseusomat, és ledarálni mindet. A repputációm persze jelentõsen csökkent.
Szerintetek meg lehetne tudni miért is támadták meg a kereskedõhajómat?
X2:
Nem tudom, hogy veletek történt már e ilyesmi. Az egyik szektor traderemet ki tudja miért megtámadta 4 Perenid Perseus, meg 2 Split Mamba. Megpróbáltam hívni õket, de csak afféle kalóudumával válaszoltak, és támadták tovább a hajót. kénytelen voltam odahívni az Odysseusomat, és ledarálni mindet. A repputációm persze jelentõsen csökkent.
Szerintetek meg lehetne tudni miért is támadták meg a kereskedõhajómat?
Lehet...
nem csoda nem tom mennyi igazság van benne, de a GameStar(aki szereti jó, ha meg nem akkor nem, de ne szalpuljátok) újságban volt róla 2és fél oldalas értékelés és benne volt, hogy a gamma még überbrutál konfigon is akadozik, aminek sajna a kicsit rosszul megírt KÓD az oka!! szal nem a ti hibátok van ez így... sajna egy játék sem tökéletes... majd talán az X3 az új mindent elsöprõ Unreal 3.0-ás grafikai motorral... 😄(álmodozni lehet)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Aztán persze eszembe jutott, hogy mily csodásan ellevelezgettem anno az Egosofttal.Megkérdem már tõlük, hogy amikor még nem is létezett ilyen hardver,nem voltak ilyen videókártyák,stb, mi a büdös francra írták a játékot???
Min lehetne elfuttatni normálisan?
Mert akkor még télleg nem volt semmi ilyen.Õk mi a fa*on tesztelték? Jó persze nem akarom említeni a remek 1.0-ás verziót ami aztán még az akkori erõmûveken sem futott.
Min lehetne elfuttatni normálisan?
Mert akkor még télleg nem volt semmi ilyen.Õk mi a fa*on tesztelték? Jó persze nem akarom említeni a remek 1.0-ás verziót ami aztán még az akkori erõmûveken sem futott.
De ahogy elnézem szinte tök ugyanaz a konfigom, mint Valennek.Azzal a különbséggel, hogy a monitorom az 21-es.
Na tehát ez:
Asus P4C800 Deluxe,P4 2.66 (3 gigán megy),2x512 Mb Corsair,1 db 160 Gb,1 db 60 Gb Seagate,Asus V9999 Gamer Edition 256 Mb rammal....
Alighanem mint a paksi erõmû....ezzel szemben szeretett játékom még akadozik rajta.
Na tehát ez:
Asus P4C800 Deluxe,P4 2.66 (3 gigán megy),2x512 Mb Corsair,1 db 160 Gb,1 db 60 Gb Seagate,Asus V9999 Gamer Edition 256 Mb rammal....
Alighanem mint a paksi erõmû....ezzel szemben szeretett játékom még akadozik rajta.
Kope:
Ne aggódj, én is szomorúan tapasztalom, hogy Nvidia Gef6800-as chipes Asus V9999-en 1024*768*32bit fullon az átlagsebesség a benchmark után 37 fps(!) volt.
Ha az ember már belerak egy több mint 100 ezer forintos kártyát, akkor azért már ne lássak ilyet.
Aztán persze franc tudja,mert maga a játék az gyönyörûen fut és szép is.Meg mondjuk lehet, hogy valamit még be kéne állítanom....de nem tuningról van szó.
Ne aggódj, én is szomorúan tapasztalom, hogy Nvidia Gef6800-as chipes Asus V9999-en 1024*768*32bit fullon az átlagsebesség a benchmark után 37 fps(!) volt.
Ha az ember már belerak egy több mint 100 ezer forintos kártyát, akkor azért már ne lássak ilyet.
Aztán persze franc tudja,mert maga a játék az gyönyörûen fut és szép is.Meg mondjuk lehet, hogy valamit még be kéne állítanom....de nem tuningról van szó.