6542
-
Zombye #5462 Srácok
Az állomás command colsoljában van két új menüpont
1. SMS min/standard,
2. SMS Deluxe
Mit csinál ez a két menüpont, és miket kéne ide beírkálni?
Most nézem mire jó ez az "AEGIS" izé. Ha sikerült rájönnöm, szólok.
-
Zombye #5461 Hmmm AEGIS Weapon System???
54 Milla???
Asszem október 21 után ismét betöltöm azt a legalsó autosave állást.
-
goyo2 #5460 Mit tud ez az AEGIS Weapon system? 54 milla!!! Megéri rá gyűjteni? Ép vettem egy nullkilóméteres titánt, arra ment el a pénzem. -
goyo2 #5459 Kisviku azt a handbook-ot nem szednéd le nekem? Nagyon megköszönném. -
#5458 fentvan -
#5457 várom
-
kisviku #5456 Tényleg van, leszedem és küldöm Valennak.
De van itt még egy december hónapból:
19.Dec.04 Station Management System 107 KB
The Station Management System grants you the ability to fully control your stations and warning levels, as well as reviewing the station statistics.
Updated: 19/12/2004
Supported Languages: English, German, French
Asszem ideje egy kicsit nekem is visszatérnem az X világba... -
actionman #5455 Üdv Mindenkinek!
Van egy új hivatalos plug-in az egosoft honlapján!
Gunnery Crews 3.1
Föltennétek Valen oldalára?
Mindenki nevében előre is köszi! -
Doki171 #5454 Szevasztok. Az előző oldalon láttam egy érdekes kérdést.
Felmerült hhogy lehet ne kalózkodni.
Leszedtem az egosofttól az imperial consol... nemtom pontosan.
Ha ezt beteszem a szkriptek közé akor elérhetőek leszenk ezek a küldetések????
Mert vannak köztük olyanok melyek pillanatok alatt hoznak milliókat:)))))
KALÓZNKA LENNI JÓÓ????? -
goyo2 #5453 2005 második negyedévre igérik a The Return-t. -
#5452 Húha, sokmindent leírtál itt. Mióta megjelent az X2 én játszok vele ill. az 1. részt is toltam anno.
Eddig azért nem tudtam még gyárra összeszedni pénzt, mert nincsen hozzá türelmem. Nagyon sokszor belefogtam, de miután meglett a legjobb hajó és mindenkit könnyedén gyaktam már nem különösebben érdekel, az az igazság, ha gazdasági szimulációval akarok nyomulni akkor nekiülök Transport Tycoon-ozni :) .
Én imádom az űrhajós játékok minden formáját és mindaddig amíg van story ami életben tartja az érdeklődésemet, nagyon szívesen kereskedek meg satöbbi, viszont ha vége a storynak akkor viszonylag hamar ellaposodik a játék számomra (ez már attól függ hogy mennyire jó a gém).
Alapvetően az a véleményem hogy az x2 nagyon jó lett kijavították az x legnagyobb hibáját, ami az volt hogy nem igazán volt összekötő story (az x-ben eljutottam Argon területre, beszéltem a gonerekkel és a xenon szektorokon való átkelés közben untam meg), a 2-ben megmaradt az 1 szabadsága viszont a story nagyon jó lett, olyannyira hogy már többször is végigtoltam, viszont ha a storynak vége.....
Tudom ez az én nagy problémám, dehát ez van. :)
UI.: Nagyon várom a Return-t :) -
#5451 Black and White -
goyo2 #5450 Mi aza B&W?
-
#5449 1000-től olvass előre fele 5000-ig :) -
Zombye #5448 Gondolj bele. Én már majd 1 éve játszom vele, és kb augusztusra jutottam el odáig, hogy átléptem a 100 millió credites határt. Itt már nyílván könnyebb, de iszonyú munkás az egész. Ezért is kérjük szépen kisvikut, hogy szedje le nekünk ezt a scriptkészítő kézikönyvet, mert én szeretnék írni néhány értelmesebb scriptet, (bányászóscript stb.) mert nekem is van már vagy 126 gyáram, és ezeket menedzselni már nagyon sok időmbe tellik és nem tudok egyéb dolgokra koncentrálni.
Szóval ami fontos.
Iszonyú sok munka, türelem, átgondolt építkezés, némi közgázismeret, (ne ijedj meg, a "józan paraszti ész" is elég).
De szerintem ez a szép ebben a játékban. Nem lehet megunni. Bár én már október 21 óta nem játszottam vele, de ez pusztán csak azért van, mert egyrészt dolgozom, meg barátnőzök, és a már említett gyármenedzselési procedúra is elvesz a játékörömből jó adagot. De remélhetőleg hamarosan meglesz ez a scripting handbook, és akkor... Meg hát ugyi jön a RETURN!
Szóval ne add fel! Ja, és olvasgass vissza! iszonyú sok hasznos infó gyűlt már össze! Nem mondom kicsit sok, de hidd el megéri. Nem kell röktön a legelejétől indítani, hiszen ott még csak a "hallottátok, hogy meg fog jelenni" jellegű hozzászólások vannak.
Mégegyszer, sok sikert és főleg türelmet kívánok! Szükséged lesz rá!
De bárki bármit mond, akkor is ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb játék amivel valaha játszottam. Még a B&W-t imádom, most vettem meg potom 4 ezer pénzért eredetiben.
-
kisviku #5447 Mingyá' megnézem... -
#5446 szépen lassan.
egyik SPP után a másik food gyár és így tovább egészen többszáz gyárig :)
-
#5445 Honnan fogom én a pénzt ilyenekre összeszedni?
Én még annyi pénzt összesen nem szedtem össze hogy a legolcsóbb gyárat meg tudjam venni. -
Zombye #5444 Igen azok. A return egyik nagy újítása lesz, hogy "szállítóalagutakkal" összekötheted a gyáraidat, un. szuperállomásokat hozhatsz létre. Ekkor a gyáraid között a szállítást az alagutakon keresztül bonyolítják le, így nem kell transzporterhajókat venned a gyáraid ellátására. Persze ezek az alagutak ..rva drágák leesznek, és viszonylag védtelenek a támadásokkal szemben.
Állítólag lesz egy un. "Állomásáttelepítő" hajóosztály, amivel egy már felépített állomást tudsz szektoron belül áthelyezni.
-
goyo2 #5443 Kisviku azt a handbook-ot nem szednéd le nekem? Nagyon megköszönném.
-
#5442 Megnéztem a return videót, hát nem sok mindent mutat, viszont az a nagy építmény mi volt? Összekapcsoltak több gyárat vagy mi? -
#5441 Most nézem király lett az új Egosoft weboldal kinézete :) -
#5440 Azt írták 2005 első negyedév :) -
goyo2 #5439 Csak az Invitel sóherkodik a 384k-jával. -
Zombye #5438 Háát nem rossz, bár a fight részbő lehetett volna kicsit több is, na mindegy.
Ez a "Hamarosan megjön" kb mit jelent? 2005 v;ge<
-
Zombye #5437 Már gyön lefele! kb 8 perc és kész.
Pusszantom az AXELERÓT ezért a sávszélduplázásért 512 helyett 1024
-
Zombye #5436 Return videó? Nem, még nem láttam!
De mingyá utánanézek!
-
kisviku #5435 ....ssza meg.Még nem lehet... :( -
kisviku #5434 Jééé, tényleg! :)
Egész kulturált.És most már látom, hogy loginolva vagyok...
BNa de nézzük csak tovább.Hátha megy az előrendelés a The Return-re... -
goyo2 #5433 És nézted a The Return Videót? -
Zombye #5432 Jééé megújult az egosoft X2 oldala.
Nekem tetszik. -
kisviku #5431 Érdekes lenne... -
#5430 Kár hogy nincs multi módja a gémnek nagyon hiányolom belőle :'( -
#5429 Bár igazából legjobban egy teladi korvettet szeretnék de hát az 24.000.000.... -
#5428 Hát figylej én elmondom hogy csináltam: Amennyira csak lehetett felfejlesztettem a hajóm és kimentem a pirate sectorokba és pirate bayamon (asszem ez a neve, vagy mandalay )és szépen lőttem míg át nem adta a hajóját :). Ezt elismételtem nagyon sokszor. Mostmár egy paranid M3-asom van 2 argon szállítóval rajtuk MK3-as trader szoftver, mindegyik fullra turbózva :). Most küldetéseket csinálok 200.000 körüli pénzekért (ki kell lőni pár hajót :) ). Míg össze nem jön a 7.000.000 .
Mondjuk én nem az alap gémet játszom :). Hanem 1.4 + massive War mod rárakva. Ez a mod nem sok mindent csinál kivéve, hogy berakja ezeket a gyakós küldiket, meg az elején rögtön ha kimentesz egy pilotát akkor kapsz egy goner hajót, azt eladtam kb. 30.000-ért és abból szereltem fel a discovereremet :) .
Nagyjából ennyi, én így csináltam. -
szenye #5427 Ne viccelj! 1 szilikonbánya még az éhenhaláshoz sem elég. Eddig 900 000 creditet kapartam össze, láttad mennyibe kerül egy argon mammoth, vagy más nagy hajó...? Ide multinacionális gyárláncolat kell
Na azt kéne összehoznom... -
#5426 vazze én 200.000-es gyilok küldikkel szenvedek hogy összejöjjön 7.000.000 Az argon tudomisénhogyhívják corvettre. -
#5425 Meggazdagodás???? Vetteél egy szilikon bányát, ennél jobban hova akarsz gazdagodni? -
szenye #5424 Hello mindenkinek!
Pályakezdő kérdéseket szeretnék feltenni, mert ugyan visszaolvastam 1-2 korábbi hozzászólást, de 5400-at már egy kicsit húzós...
Szóval mi a meggazdagodás titka? Vettem egy szilikon bányát, leraktam Ore-beltben. Addig nincs is gond, amíg én hozom-viszem a cuccokat, de amint magárahagyom, jönnek a bajok.. ha szállítóhajókat veszek, azokat lelövik, magától meg nem nagyon indul be a kereskedelem.
Olyan kérdéseim lennének, hogy:
1. Melyik szektorban érdemes kezdeni? Mivel?
2. Hány szállító hajót érdemes 1 gyárhoz venni, azokat mivel felszerelni?
3. A gyár paramétereit hogy állítsam be?
1.4-es patch fent van. Bocs hogy ennyit kérdezek, de nem tudom hol szúrom el. A válasz nyugodtan lehet szájbarágós... -
Zombye #5423 Köszönöm, köszönöm szépen mindenkinek!