Zombye#5448
Gondolj bele. Én már majd 1 éve játszom vele, és kb augusztusra jutottam el odáig, hogy átléptem a 100 millió credites határt. Itt már nyílván könnyebb, de iszonyú munkás az egész. Ezért is kérjük szépen kisvikut, hogy szedje le nekünk ezt a scriptkészítő kézikönyvet, mert én szeretnék írni néhány értelmesebb scriptet, (bányászóscript stb.) mert nekem is van már vagy 126 gyáram, és ezeket menedzselni már nagyon sok időmbe tellik és nem tudok egyéb dolgokra koncentrálni.
Szóval ami fontos.
Iszonyú sok munka, türelem, átgondolt építkezés, némi közgázismeret, (ne ijedj meg, a "józan paraszti ész" is elég).
De szerintem ez a szép ebben a játékban. Nem lehet megunni. Bár én már október 21 óta nem játszottam vele, de ez pusztán csak azért van, mert egyrészt dolgozom, meg barátnőzök, és a már említett gyármenedzselési procedúra is elvesz a játékörömből jó adagot. De remélhetőleg hamarosan meglesz ez a scripting handbook, és akkor... Meg hát ugyi jön a RETURN!
Szóval ne add fel! Ja, és olvasgass vissza! iszonyú sok hasznos infó gyűlt már össze! Nem mondom kicsit sok, de hidd el megéri. Nem kell röktön a legelejétől indítani, hiszen ott még csak a "hallottátok, hogy meg fog jelenni" jellegű hozzászólások vannak.
Mégegyszer, sok sikert és főleg türelmet kívánok! Szükséged lesz rá!
De bárki bármit mond, akkor is ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb játék amivel valaha játszottam. Még a B&W-t imádom, most vettem meg potom 4 ezer pénzért eredetiben.