• ceas
    lol, kösz a válaszokat:) A virtuális memóriáról annyit, hogy én azt nem is engedélyezem elvileg a windowsnak (5mb van megadva, mert ha letiltom akkor sír, hogy kell neki virtuális is), ekkora memória mellett nem nagyon kellenne, hogy hozzá nyúljon, ettől függetlenül az XP cseszik rá, hogy mit adtam meg ő akkor is leveszi az 1.2 gigát.
    A spyware-ekről meg annyit, hogy folyamatosan harcolok ezekkel a szarokkal, hogy ott rohadna meg aki kitalálta, már vagy 30 írtó volt fennt a gépemen, természetesen eredménytelenül, a lenntebb írt kettő egyébként még elég jó azért, de van még egy un. CWShredder nevű kis progi is, ami nagyon hatékony, csak az a baj vele, hogy spyware magját nem tudja kiirtani, csak egy darabig jó, aztán a spyware visszairja magát. Windows re kéne, de most azt nem akarom.
    Nade, most meg fogtok kövezni:DD, mert valszeg rájöttem, hogy mi a gáz. Ui. mivel eléggé türelmetlen vagyok és valami miatt vissza kell tölteni a játékot, rájöttem hogy a leggyorsabb az ha ctrl+alt+del-el kilépek a játékból és leállítom, aztán vissza. Csakhogy, gondolom én, mivel nem rendesen lépek ki, nem veszi ki a játékot a memóriából és jó pár ilyen ujraindítás után megtelik és ezért kezd swap-elni, mint állat. Igaz még nem teszteltem le, de tuti ez a baj. Nah ennyit, kicsit hosszúra nyúlt:)