Hát több mint egy hete nem néztem el ide, ennek részben én agyok az oka, mert nem fizettem rendesen a netet, oszt letiltott a zaxeleró.
Hát de mire viszakapcsoltak, az sem volt ám semmi story, ha érdekel benneteket elmesélem.
Kisviku:
Asszem Teladi autotraderrel meg lehet ezt a dolgot oldani, de nem agyok benne biztos.
Nekem igazán mostanság arra lenne szükségem, hogy ne csak a gyáram tudja bizonyos összeg felett a számláma utalni a pénzt, hanem fordítva is menjen a dolog. pl. SPP-nél van szerepe a dolognak, mivel ő van a gyárlánc elején, és ő jóval többért veszi a kristályt, még ha legolcsóbban veszi is, mint adja a cellát a többi gyárnak.
Kérdé:
Van e olya beállítás vagy script, amivel meg lehet azt csinálni, hogy ha pl tízezer kredit alá esett a gyár "kasszája" akkor a számlámról automatice kiegészítené mondjuk ötvenezer kreditre. Mert így kiürül az SPP péztára, és gyakorlatilag leáll a rá felhúzott teljes gyárláncom. Mivel egyre több SPP-t telepítek, így egyre macerásabb lenne mindegyiket végig menedzselni.
Please help!
Más:
Háát én nem tudom, hogy ti hogy fogdostok el khaak hajót, de nekem még csak kiugrani sem hajlandóak. Pedig már jó régóta járom Odysseussal az X univerzumot, és mégsem sikerült még egy nyűves khaak hajót se fognom. Valsz. kipróbálom azt, hogy minden fegyvertípusból felrakok egy garmitúrára valót, oszt variálgatom a fegyvereket. Legalább ugorjanak má ki!
A korvett elfogásba viszont már kezdek belejönni. Már 2 Kentaurt fogtam, az egyiket sikerült 80%-os burkolattal megcsípnem, ma másikat sajna csak 9-el, így arra majd 6 milliót kllett ráköltenem, hogy kikalapálják.
Jelenleg 8 Uniersal trader (DOLPHIN) és 39 Sector trader (MERCURY) járja az X univerzumomat. Elég szépne termelnek, és a kereskedelmi rangomra is szép hatással vannak.