6542
-
lammaer #5302 CSak nézelődtem kicsit ... de a BBS az szvsz a Bulletin Board System röviditése - amolyan üzenőtábla, ténylegesen ahogy a játékban is funkcionál. -
goyo2 #5301 Korvettet is csak Ace Of Ace szinttől lehet elfogni? -
#5300 Uninstalláld, majd törld le a winyórol a felinstalált könyvtárat, makd próbáld újra a telepítést
nekem volt mikor csak 4dszerre sikerült feltennem, aztán utánna meg 1lsőre -
#5299 Helló, most szedtem le a gammát dc-vel, de telepítésnél hibát ír ki, aztán meg rákérdez az x2.exe hollétére. Ha kiválasztom a virtuális meghajtót, amin van, akkor meg kilép. Tapasztalt már valaki ilyet? -
kisviku #5298 Ez még Geforce 3-on készült 800x600-as kép és a Titán külső nézetből, elforgatva. -
Nagyapi #5297 Te milyen hajóból kuksizol ki? -
Nagyapi #5296 Kicsit más a képminőség mint az én MX440-esemmel. -
kisviku #5295 Asszem kitűnik az eszméletlen mennyiségű Xenon hajó.
Ezt kell átélnem időközönként...
(azért magamat megdicsérem, hogy sikerült egy képet beszúrnom ) -
kisviku #5294 Na itten van a Xenon 472.
-
kisviku #5293 Akkor is megkapod ha kiírtod, ha nem.
Ugyanis kiírtani nem lehet. -
Nagyapi #5292 Nekem az most jól jön. Ha a #5288-ban irt küldik ilyen jól fizetnek, akkor nagy szívás lett volna ha végleg kiírtom Őket.
-
kisviku #5291 Nekem mindig visszjönnek a 472-be.
Középre berak egy nagy Xenon Station-t (ez még annyira nem gáz) és a jobb felső sarokba (koordináták:36,1 km;20,7 km;3,80 km) a Xenon Shipyardot.Ahogy észrevettem, kb két-három óra SETA után érkezik a Shipyard.Az még nem lenne baj,ha csak egy üres hsjógyár lenne, csak ne kövesse az a kur*a sok K és J meg a körítés... -
Zombye #5290 Nekem nem csak abban az 1 szektorban volt ilyneem.
Elvileg az összes Xenonok álltal határolt szektorban kaphatsz ilyen küldit mármint ide kell elmenni. Én már többször is harcoltam pl Eighteen billionban is, meg asszem egyszer Black hole Sunban és egyszer Menelaos paradise-ban is. Elvállalni nme fletétlenül az adott szektorokban lehet, volt pl, hogy PTMI Headquotersben vállaltam el a küldit, hogy "veszélyben a profit!!! sgítsetek!" és innne ugrottam Eighteen billionba.
-
Nagyapi #5289 A francba én teljesen kipucoltam a 472-es szektort. Visszajönnek ezek még ide ? Írtad, hogy egyes szektorokba visszakerül a gyáruk. Ide is?
-
kisviku #5288 Igen ehhez a fajokkal való kapcsolatod is számít.
Más.Nekem a Thynn's Abyss szektorban ami a Xenon 472-től keletre van, felajánlanak olyan küldetést, hogy harcoljak a Split erőkkel a Xenonok ellen.
Nagyon érdekes darabok.Már egy rakás ilyet megcsináltam, csomó pénzt kapsz értük, attól függően, hogy mennyi ellenséget zúztál le.Úgy indul, hogy be jump-olnak a Xenonok (eddig csak L,M,N hajók) majd nemsokára rá jön az erősítés, ami állhat bármely fajból is.Nekem gyakran bejön egy Titan és hozzá a kíséret.A lényeg hogy le kell zúzni minden Xenon-t, utána megköszönik, dicsőítenek, hősítenek stb, ugrik a reputációd és a bankszámlád is.
Közebn szoktam kapni üzenetet, hogy valakik megfigyelték hogy milyen teljesítményt nyújtottam és hogy szívesen használnák tudásomat itt-ott, de aztán itt vége is szakad a dolognak, hiszen nem történik semmi sem ezekután.A megfigyelők lehetnek az Argon Intelligence-től, a TerraCorp-tól, stb-től.
Rajtam kívül találkoztatok már ti is ilyennel?
És miért csak ebben az egy szektorban? -
Nagyapi #5287 Igazad volt.
Az Argonoknál, ahol Trusted Friend vagyok megkaptam, a Splitteknél, ahol csak sima Friend, ott nem.
A Khaak fegyver, és védelmi rendszer infóját még most sem adják. Gondolom a BBS küldikkel kell növelni a besorolásomat.
-
Zombye #5286 Húúú már nagyon nem emlékszem, de azt hiszem a fajok szerinti ang zsámít. tehát, ha pl argonoknál pl Trutend frind, vagy Hero vagy, akkor úgy emlékszem már odaadják.
De várjá csak, ha minden igaz, megvan az omicronos csata utáni közvetlen lmentésem is, így meg tudom neked nézni, hogy akkor milyen rangom volt. -
Nagyapi #5285 Akkor ezt elrakjuk későbbre.
Arról nem tudsz, hogy mikor leszek megbízható annyira, hogy eladják a coordinátákat?
Kereskedőnek még csak Mogul vagyok, a harci rang Ace 1st Grade. ennek elégnek kéne lennie, hacsak nem a fajoknál elért rang számít. -
Zombye #5284 Jelenleg nincs. Talán a kiegészítőben (X2, The Return) már meg lesznek "javítva", a legújabb hírlevél szerint, lesznek új szektorok.
Persze, az is lehet, hogy nem lesznek kijavítva.
Bár én azt sem értem, ki tudta ezeket a kapukat megsemmisíteni. Nekem csak a pajzsukat sikerült lezúzni, a burkolatból egy jottányi se jött le.
Valaki nagyon régen leírta, és ez logikusnak tűnhet, hogy az ősök műve az egész. Ők építették ugye alapból ezt az ugrókapuhálózatot, tehát szétverni is csak ők képesek. Elvileg.
Ilyen kapuból egyébként még van aszongya ezzel együtt, amit találtál 1+1+1+1 azaz 4 darab, ha jól számoltam.
-
Nagyapi #5283 Milyen szintet kell növelni ahhoz, hogy a BBS-en eladják a coordinátákat. Nekem azt írja ki, hogy - szabad fordításban - nem vagyok elég megbízható, vagy ehhez hasonlót.
Más.
Kipucoltam két Xenon szectort az 596-ot, és az 534-et. Az 534-nél találtam egy nyugati kaput ami jóval kijjebb van a megszokottnál. Az Odysseusom támadta a kaput, így egy felderítővel mentem át elősször, majd az Odysseussal ugrottam a már bejelőlt kapu másik oldalára. A szektorba találtam egy szétrombolt kaput. Nem tudod van ennek a kapunak valami jelentősége?
-
kisviku #5282 Ez egy külön script, asszem "Station Accountant" névre hallgat.
Valen script gyűjteményében van.A tömörítettek között. -
Zombye #5281 ŐŐŐ és szabad megkérdeznem mellik ez a "gomb"?
-
kisviku #5280 Nekem van egy olyan okosságom, hogy egy gombnyomásra az összes állomásodra át tudsz küldeni általad meghatározott mennyiségű pénzt.
Ezzel el lehet kerülni a "kifogyott a pénzből,nincs elég",stb dolgokat.Természetesen ez akkor is jó, ha pl. tele van pénzzel a gyárad, de te csak bizonyos összeget akarsz "elvenni" tőle/tőlük.
Én gyakran használom, mivel így nem kell sorra minden gyáramat átnézni mennyit termelt, hanem egy nyomásra átutalom a saját bankszámlámra. -
Zombye #5279 Szervusztok!!!
Hát több mint egy hete nem néztem el ide, ennek részben én agyok az oka, mert nem fizettem rendesen a netet, oszt letiltott a zaxeleró.
Hát de mire viszakapcsoltak, az sem volt ám semmi story, ha érdekel benneteket elmesélem.
Kisviku:
Asszem Teladi autotraderrel meg lehet ezt a dolgot oldani, de nem agyok benne biztos.
Nekem igazán mostanság arra lenne szükségem, hogy ne csak a gyáram tudja bizonyos összeg felett a számláma utalni a pénzt, hanem fordítva is menjen a dolog. pl. SPP-nél van szerepe a dolognak, mivel ő van a gyárlánc elején, és ő jóval többért veszi a kristályt, még ha legolcsóbban veszi is, mint adja a cellát a többi gyárnak.
Kérdé:
Van e olya beállítás vagy script, amivel meg lehet azt csinálni, hogy ha pl tízezer kredit alá esett a gyár "kasszája" akkor a számlámról automatice kiegészítené mondjuk ötvenezer kreditre. Mert így kiürül az SPP péztára, és gyakorlatilag leáll a rá felhúzott teljes gyárláncom. Mivel egyre több SPP-t telepítek, így egyre macerásabb lenne mindegyiket végig menedzselni.
Please help!
Más:
Háát én nem tudom, hogy ti hogy fogdostok el khaak hajót, de nekem még csak kiugrani sem hajlandóak. Pedig már jó régóta járom Odysseussal az X univerzumot, és mégsem sikerült még egy nyűves khaak hajót se fognom. Valsz. kipróbálom azt, hogy minden fegyvertípusból felrakok egy garmitúrára valót, oszt variálgatom a fegyvereket. Legalább ugorjanak má ki!
A korvett elfogásba viszont már kezdek belejönni. Már 2 Kentaurt fogtam, az egyiket sikerült 80%-os burkolattal megcsípnem, ma másikat sajna csak 9-el, így arra majd 6 milliót kllett ráköltenem, hogy kikalapálják.
Jelenleg 8 Uniersal trader (DOLPHIN) és 39 Sector trader (MERCURY) járja az X univerzumomat. Elég szépne termelnek, és a kereskedelmi rangomra is szép hatással vannak.
Hát hirtelen ennyi.
-
kisviku #5278 Öööö...igen.
De itt a játékban a BBS az a message board, amit olvasgatsz az állomásokon.Ja ezt Lipovicsnak akartam írni...
Itt lehet azt a sok rizsát megtalálni, többek között a fejvadász küldiket,stb-t.
Más.Régóta filózom, hogy mi a megoldás arra, ha pl egy szektoron belül vannak az állomásaim és én azt akarom elérni, hogy csak a sajátjaimtól vegyenek, akkor ugye beállítom, hogy nem tehetik ki a lábukat (nullára veszem a "max jumps...izét vagy mit)a saját szektoromból.
Húúú de kreténül írtam le.
Tehát a lényeg, hogy pl van egy Mosquito Missile factory-m, amiből rajtam kívül senki nem vesz és nem az ára miatt.Három hajó van rendelve a gyárhoz, kettő vesz egy elad.
Minden alapanyag ugyanazon szektoron belül található, ráadásul a saját gyáraimból veszik.De ha azt akarom, hogy az eladó hajó egyáltalán elinduljon máshova, akkor ugye meg kell változatnom a kapcsolót pl. 3-ra stb-re.
Ekkor elmennek a vevő hajók is és SOHASEM a sajátjaimból veszik tovább az anyagot, pedig mind sokkal olcsóbbra van véve ráadásul közelebb is vannak, hanem azonnal a konkurenciához mennek.
Ha meg nem állítok be semmit (nullán hagyom) akkor az eladó hajóm el sem indul eladni a készterméket.
Van erre valami mod vagy parancs vagy egyéb okosság? -
#5277 BBS: Bussines Broadcast System (ha jól emlékszem)
Régi, még az Internet elötti időszakban elterjedt, modemes (14.4/9.6 Kbps) kapcsolatot használó információs terminál.
Fel kellett hívni 1 számot, amire a server gép volt kötve, s egy ascii/ansi text alapú terminálra jelentkeztél be. Onnan lehetett letölteni kezdetben a programokat, stb.
Jó kis dolog volt, gyk. a mostani warez site-k elődjei voltak. -
#5276 Mi az a BBS? -
kisviku #5275 Az én szellemi képességeimet meghaladóan... -
goyo2 #5274
Trükkösen fogalmaztam?
-
kisviku #5273 Na,na,na, ne matekozzunk...
-
goyo2 #5272 Valami el volt durranva a winfosban. A megoldásom a telepitett játék, util könyvtárában levő winfos média nyavaját ujratettem.
Ha a rangom "Ace of Ace 20%" Akkor már Ace f Ace vagyok, és a következő rangomig már 20% ig jutottam, vagy csak az Ace of Ace rangnak a 20% -áig jutottam?
-
kisviku #5271 Na azért lejátszottam kb harmincadszorra is az Omicronos csatát... :)
Most már legalább tűrhetően fut... -
kisviku #5270 Érdekes hiba.Ilyennel még nem találkoztam.Nem lehet valami hangkártya dolog mögötte?
Vagy nem halkította le valami más program?Esetleg tudok még gondolni a hangerő beállításokra...
Szori, más nem jut eszembe. -
goyo2 #5269 Nekem meg se szólal már. Szóval nem mondja pl.:
- Alert, missile closing.
- Amikor bedokkolok nincs duma.
- satubbi
Nem értem, mert a hanghatások, meg a zene megy.
(Semmit nem változtattam a winfoson.)
Nem sok kedvem van ujratelepiteni a gamet. -
kisviku #5268 Ne aggódj, nálam sem olvassa végig a hölgyemény a dolgokat...egyszer csak elhallgat. :) -
goyo2 #5267 Valami misztikus dolog történt. Nem szól a duma. A csilingelések, meg a zene megy csak a duma nem. Nem tudja valaji, hogy melyik fileban vannak ezek? -
goyo2 #5266 Hát igen 2 darab egy pillanat alatt leszed egy xenon L-t. -
kisviku #5265 Neem, asszem nem jön vissza.
A khaak fighter az télleg jó. -
goyo2 #5264 Igen azokban jártam egy fullos odyseussal (psg). Simál le
lehet vele nyomni az M1 és M2-t is. És nem fogynak el.
Az a khaak station is visszatelepedik ha kinyirom?
Amugy gyűjtöm a khaak m3-at, már van pár fullos. Kegyetlen hatékonyak.
-
kisviku #5263 Ha már itt tartunk.
Tudod, lehet jumpolni potom 240 EC-ért Unknown enemy szektor(ok)ba.Ezek nem azok amit a sima térképen megtalálsz.
Na ha akarsz itt Khaakot zúzni, akkor a Te helyed!
Nemcsak Destroyer, van itt Carrier is meg rengeteg Cluster,Interceptor, stb,stb.
Viszont nincsenek kapuk, tehát nem kapun át jössz és nem is azon távozol.De nagyon vigyázni kell,veszélyes.Gyors hajókkal kizárólag!
Később már csináltam olyat, hogy kb 8-10 M2-t jumpoltattam ide, és úgy már mindjárt más.A végén pedig elég volt még egy M1-es.Lehet itt találni érdekes kinézetű Khaak Station-t is.
Ha ilyennek kell a térképe, akkor irány a BBS és pár szászezerért hozzájuthatsz...