X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiirtottam a Xenon 472-õt. A kérdés az hogy ide visszarakja majd a xenon shipjardot a gép? Ugyanis a mellette levõ tyn abyss jó capture hely, ahogy vándorolnak át a xenonok. Szóval ha mégse rakja vissza akkó visszatöltök egy állást ahol nem nyirtam még ki. Azért volt jó irtani mert nagyon tuti reputácuó növelõ. Már csak kettõt kell ugrani és meglesz az ace of ace rangom. Akkor meg levadászom a xenon k -kat azt eladom oket. veszek belõle egy carriert. az még nincs.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ha már megcsináltad, akkor bocs.
Kijelölni a következõképpen tudsz:
1. Nyomsz egy pöttöst, "." majd a listából kiválasztod azt az objektumot, amit ki szeretnél jelölni (rámész, és nyomsz egy "T" mint Target betût).
2. Nyomj ESC-t.
Visszakerülsz a szimulátorrészbe, és ekkor már ki van jelölve az álltalad óhajtott célpont. Ha egyébként nincs kijelölve semmi, a gép automatice is kiválaszt egy célpontot ami nagyrészt elõtted van, de ehhez bizonyos távolságon belül kell lenni. Most nem tudom, hogy kb hány KM.
A te esetedben tehát a következõt kell tenned.
Kidokkolsz ugye az Argan One-ból. Nyomsz egy tabot, amitõl beindul a turboboost, oszt 490 környékére gyorsulsz. A fent írt metódus alapján kijelölöd a déli ugrókaput (South Gate),
nyomsz egy "U" mint AutoPilot gombot, ekkor szépen befogod a kaput, mént célpontot. innentõl csak hátradõlsz és vársz, míg átérsz Home Of Light-ba. Ja, az autopilota után érdemes "J"-t nyomni. Õ a SETA, az idõtömõrítõ cucc aktiválógombja. De vigyázz, hogy seta közbn ne csinálj semmit, mert bármiféle beavatkozás hatására a SETA (Singularity Engine Time Accelerator) automatikusan kikapcsol. Nagy baj nins, csak újra "J"-t kell nyomni.
Hát kb ennyi.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Gyüjtök valami dögösre, és kifingom a Khaak hordát a szektorból. A kereskedés úgyis szimpibb, mint ez az agyatlan lövöldözés. Én valahogy nem tudom megtanulni a harc közbeni manõverezést. Túl esetlen az egéssz, magyarul ugyanolyan esetlen, nehézkes mint az X-Tensionnál.
Csak az a bajom, hogy nem tudom hol tartok a küldikben. (volt crash miatt)
Sztem gyûjts 1 BS-re.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Én annó 1 Odysseussal mentem, benne 1 Paranid felderítõvel (1000 km/s) és ígyis csak másodszorra sikerült.
Mellesleg a doboz a hajótörmeléktõl 6-700 méterre van az ürben, szal nagy hajóval nem fogsz odaférni, kishajóval meg bátor dolog.
Ahol meg te tartassz, az a "feketedoboz begyüjtõ" küldetés.
Ez a feketedoboz apád hajójából potyogott ki, amiko a Khaakok elvitték Dragonostul mindenestül. A fketedobozt a leggyszerûbben úgy találod meg, hogy megérkezvén a khaak szektorba azonnal pontot "." nyomsz, annyi PageDown-t, hogy a lista aljára kerüljél, ott nyomsz egy "t" bötût, és elvilg már ki is jelõlted célpontnak a fekete dobozt.
Ha jól emlékszem, a cucc a már fentebb említett kissé leamortizált Dragon (AP Hammer)mellett van, egy aszteroida mögött.
Hirtelen ennyi. Ha valami nem világos, akkor bocs, lehet, hogy én fogalmaztam rosszul, de már Qrva fáradt vagyok.
Megyek és húzok egy szamárbõröst.
UI:
Azért a biztonság kedvéért tegyél fel még egy 125 megás pajzsot arra a Hydrára, amit kaptál, feltéve persze, ha azzal, és esetleg nem a te egyik saját hajóddal akarsz menni. A küldetés sikeres befejezése után add el, vagy csak tarszd meg/pakold át saját hajódra Mi Tan hajójának mozdítható alkatrészeit. Egy picit ideges lesz miatta, de semmi komoly. Asszem, van rajta 1xBHEPT, 1XGHEPT, 1X125 MW SHIELD.
Nos, sok sikert!
Jóccakát.
Írtál a kinlódásodról valami végsõ küldetésröl, ahol egy hajóba kell berepülni, és a többire nem emlékszem, mert akkor még kisfiú voltam.
Namármost kaptam egy küldetést, hogy ugorgyak üstöllést hajóba, és a pilicka zombicsajtól kapott koordinátára ugorva csináljak valamit. Vartyogott valamit a küldetés lényegérõl, de én csak ugatom az angolt. Ugrottam, de itt lõnek. De nagyon. Igy aztán visszapattantam, mire a pilicka cseszeget, hogy hol a fekete doboz. Ha ez az amivel te szivtál, akkor rákeresek, vagy ha be tudnád határolni, hogy kb. hol keressem, az is nagy segítség volna, mert már folyik a szemem kifele, hogy pusztulnának el a khaakkok.
Eleg jol nez ki, elvileg okt2-an jelenik meg.
Es magyarok csinaljak!
nfo: http://www.hardwired.hu/nexus.hw
Erre beszart a kettes cdm 😊
Szedem DC++rol 15K-val, talan vasarnap leer.
Aki regi gammat akar szedni, felejtse le a netet, hasznaljon dc-t
Igaz én mindig 2 fittel mentem be a Xenon sectorokba, a kapunál a HEPT/PPC kombinációt használtam, míg a sector belsejében, ahol nem járnak csak Xenon-k ot meg a PSG-k ezerrel
Más.Hogy mennyit költöttem?Sokat...de nem nagyon érdekel már.Annyi pénz jön be hogy már nem számít.Ezt teszi a tavaly november óta tartó folyamtos játékom vele 😊
Nem lehetett túl occsó!
Nincs taktikám, sem semmi, vagy összejön vagy nem.Az esetek döntõ többségében mindent elpusztítok....
PPC-vel is lehet elfogni meg PSG-vel is, de nekem tökmindegy.Nálam vagy összejön vagy nem.
Így volt a Xenon K-val is....elõször gondoltam, hogy azokat a taktikákat próbálom meg amit már egy-két oldallal ezelõtt leírtam (bemásolt hosszú angol rizsa), aztán egyáltalán nem úgy lett.Csak egy szokásos harci helyzet és csak annyit vettem észre hogy a piros kékre (nem ellenséges) vált és már enyém is.Persze le volt amortizálva rendesen, de egy 125-ös pajzsot megéri feláldozni....oszt' irány az elsõ shipyard és javítás.
Egyébként a fórumokon sokan irják, hogy lehet M6-ost foglalni a bérgyilkos küldikben. Csak én még pici vagyok hozzá, ezért fél óra gyomrozás után se adta meg magát M6-os nekem... valahol admiral vagy mi környékén járok.
Tehát a dolog mûködõképesnek néz ki.
Fogott már el valaki M6-ost?
Én a President End-ben próbálkozok.
Most viszont azon mesterkedek, hogy nagyüzemben próbáljam ki a Mass Drivert. Vettem két lõszergyárat, elég drágák darabja több mint 3 milla. veszek még 1 Mass Driver Forge-t, oszt benyomom õket a fõ szektoomba, ahol már úgyis olyan kaja és érc túltermelésem van, mint annak a rendje!
Ha le lesz gyátva a 18 Mass Driver, veszek egy Titánt, feldobálom rá a cuccost, oszt hajrá!
Én most épp reputációt növelek egy ideje, nemsokára ace of ace leszek akkor én is tudok xenon k fogni.
Már vagy 500 M5-t és 150 M3 omlott porrá PSG fegvreim álltal, de megadni egyik sem adta mg magát.
De bízok bnne, hogy elõbb utóbb csak kiugrik mán egy nyamvadt Khaak pilóta a hajójából. Sõt, elviekben itt akáár M4-es Khaak hajót is lehetne fogni (Khaak interceptor).
Hát próba cseresznye!
Eddig csak egy Xenon K-t tudtam kapturálni magamnak.... 😊
A sebessége és a fordulékonysága kb olyan mint egy M3-as fighternek.Valahol 300 felett van a max....
Ezt most ki is próbálom!
Háát megpróbáltam egy noával elfogni Khaak hajókat, de sajna csúfos kudarcot vallottam.
Az úgy volt, hogy lugrottam a jobb szélsõ UNKNOVW SZKTORBA,
és találtam is egy kicsi clustert. Nem tudtam közülük egyete sem elfogni, az egyik Scoutnak csak 2% bukolata maradt, de akkor se ugrott ki.
Erre beugrott 3 nagyon nagy cluster, és ledaráltak.
Most két dolgon gondolkodok.
Vagy veszk egy Ray-t, és felszerelem lõállásonként 2x ION DISTRUPTOR + 1xBHEPT, vagy veszek egy titánt, és azt szerelm fel 18 MASS DRIVERREL.
Szerintetek mlliket válasszam?
Más: Hogyan lehet hatékonyan több gyárat üzemeltetni? Miután nem én foglalkozok a szilikon bányámmal, hanem vettem két transzportert, sosincs elég nyersanyag, elkódorognak a fenébe, meg állandóan lelövik õket. Nem jutok 1-rõl a kettõre.

Szép volt vízilabdások!
Ez az egyetlen hely,ahol kommunikálhatsz velük.Asszem a Cloudbase Southwest szektorban van.
Olyan mint egy szabvány ûrállomás.Érdemes látogatni a Templomuk BBS-ét, mert náluk is lehet küldetéseket szerezni.Én is ugyanezen vagyok, hogy növelem a népszerûségemet, de most már csak unalomból...