kisviku#5278
Öööö...igen.
De itt a játékban a BBS az a message board, amit olvasgatsz az állomásokon.Ja ezt Lipovicsnak akartam írni...
Itt lehet azt a sok rizsát megtalálni, többek között a fejvadász küldiket,stb-t.
Más.Régóta filózom, hogy mi a megoldás arra, ha pl egy szektoron belül vannak az állomásaim és én azt akarom elérni, hogy csak a sajátjaimtól vegyenek, akkor ugye beállítom, hogy nem tehetik ki a lábukat (nullára veszem a "max jumps...izét vagy mit)a saját szektoromból.
Húúú de kreténül írtam le.
Tehát a lényeg, hogy pl van egy Mosquito Missile factory-m, amiből rajtam kívül senki nem vesz és nem az ára miatt.Három hajó van rendelve a gyárhoz, kettő vesz egy elad.
Minden alapanyag ugyanazon szektoron belül található, ráadásul a saját gyáraimból veszik.De ha azt akarom, hogy az eladó hajó egyáltalán elinduljon máshova, akkor ugye meg kell változatnom a kapcsolót pl. 3-ra stb-re.
Ekkor elmennek a vevő hajók is és SOHASEM a sajátjaimból veszik tovább az anyagot, pedig mind sokkal olcsóbbra van véve ráadásul közelebb is vannak, hanem azonnal a konkurenciához mennek.
Ha meg nem állítok be semmit (nullán hagyom) akkor az eladó hajóm el sem indul eladni a készterméket.
Van erre valami mod vagy parancs vagy egyéb okosság?