• goyo2
    Azt az Omycron-os küldit egy darab Barracudával csináltam meg. Csak késobb hivtam be a Cantaurom amikor mér csak tisztogatni kellett. Ha nem is elsore, de ha jól emlexem, 2-3-ra sikerült. Légyeg, hogy odaálltam a nagy hajóhoz. elkezdtem leszedegetni a zavarókat, majd néha hátra arc, egy rakéta ki az éppen baszogató khaak-nak. Szerintem tök könnyű volt. Nincs valami csúcs gépem, de annyira nem szaggatott.

Akit érdekel egy jó tipp hogy hogyan lehet egyszerre elfogni egy csomó xenont, osszeszedni egy csomó rakcsit, reputációt növelni, annak szól a következő bekezdés.

Na kb 2-3 óra alatt az eladott hajókbol (amiket elkaptam) és a rajta levő cuccok értékesítéséből osszeszedtem 20 millát, és a reputációm meg nőtt kb 15 % ot. Már Ace 1st grade vagyok, ott már lassan nő a rep.

No a Xenon 472-t kiirtottam odysseussal (PSG) 5 perc alatt.
    Behivtam egy herculest is, kidokkoltam a a KhaakM3-al, odaálltam a shipyardjuk bejáratához, és ami kijött annak odaküttem. Közben az odyseussal egyenként leszedettem azokat a xenonokat amelyelyek a szektorban borzasztottak, hogy ne szedjék le a már elkapott hajóimat. Egy idő után már csak mindig 1 xenon volt a szektorban, az amelyik épp jött ki a shipyardból, két dolog történhet vele, vagy az enyém lesz (megy a herculesbe) vagy meghal (rep. növelő) És ez addig amig meg nem unod, mert a xenon s.y.-ból nem fogynak ki a hajók.