Sajnos en mindent a gepen vagyok kenytelen intezni, ezert mindig koltenem kell ra.
Ezen hallgatok zenet (Logitech hagfalak, melynyomoja akkora, mint egy iskolataska), ezen nezek TV-t, ezen hallgatok radiot, ezen olvasok ujsagot, ezen tarsalgok a haverjaimmal (nemreg koltoztem Obudarol Nagytarcsara), ezen jatszom, ezen nezek videot. Kicsi a szobam, nem is ferne el benne ennyi cucc.
Egy ideig nem fejlesztettem a gepre (kb 2 ev), nem volt penzem. Mire eszbekaptam, mar kb 3 kilot ra kellett vernem, es meg nicsen kesz. (megtanultam sajnos, hogy a fobb alkatreszeket mindig a premium kategoriabol erdemes vasarolni, mert ha nem...)
Csak a haz es a tap 40 (Chiftec dragon + Chiftec 420, 2 venti, aktiv pfc)
Viszont egy nagyon fontos dolgot ajanlok nektek, amivel nagyon sokat lehet sporolni. Lehet venni hasznalt dolgokat.
Mondok egy nem is olyan regi peldat.
Megjelentek a DVD irok. Ujgazdag kisgyerek egybol elrohant megvenni 100-ert, foloslegesse valt cd irojat eladja. En meg megveszem tole.
Most van egy dobozos Plextor dvd olvasom, cd irom, meg 8 honap garival, 10k-ert. Itt van szamla is hozza, 66k-ert vette a gyerek.
Persze billenytut, meg hasonlokat nem vennek hasznaltan (Winchester SOHA ne vegyetek pl), de ramot teszteles utan siman.
Szoval hasznaljatok _OKOSAN_: http://www.apronet.hu