No, az ilyen küldetéseknél én eddig mindig megtaláltam a célpontot.Arra kell vigyázni,hogy amit írnak merre tart, nehogy szem elől téveszd, tehát nehogy utol kell érned a célpontodat.
Az 1.4-es patch óta nekem (ahogy már az elején is mondtam) M6-os korvettek jönnek mint ellenfelek.Az már kemény is tud lenni, főleg ha komolyabbak jönnek (Teladi Osprey,stb).
A lényeg. hogy amint megkapod a küldit, nézd meg a message log-odat, ahol sárgával jelöli a két szektort, hogy merről merre tart(anak).Ha esetleg gyorsabbak a hajóik mint a tied, akkor javaslom az "elé jump-olás" technikáját, tehát pont a szemközti kapuba ugrasz,így biztos hoghy frontálisan találkozol velük.
Nem tudom, hogy harci rangtól függ-e hogy milyen hajókkal jönnek a célpontok, de ha M6-okkal, akkor nem árt mondjuk egy m2-vel nekikmenni (már ha lehet), mert azért a 125-375 MW-nyi pajzsot, levveni könnyebb vele, ráadásul általában 5-6 db M6-ot kell lezúzni.
Azt hogy melyikben ült a likvidálandó egyén, arról egy üzenetet kapsz akár csata közben is.
Ilyenkor már abba is hagyhatod a csatát, habár utánadjönnek a többiek és/vagy ha megtalálják egy gyáradat, akkor elkezdik lőni is....