6542
-
goyo2 #5142 Csasztok, TomT riasztott, nézzétek meg a linket!!!
Elite Starfighter -
#5141 általában vmilyen aszteroida mögé van eldugva a központól 150-200 km-re -
#5140 Rhy's Desire-bol hol nyilik a kapu az ismeretlen szektorba? Istennek nem talalom :) -
Kope #5139 Én most vettem egy Radeon x800pro-t és gondoltam, újra nekiülök az X2-nek, full grafikával. Ám szomorúan tapasztaltam, hogy 1280x1024-ben igencsak darabos a játék, szoval vélhetően a game nem igazán bírja az ATI kártyákat. :-(( -
#5138 nem :) -
lammaer #5137 Te, ezek nem X2 screenshotok? :) -
#5136 -
#5135 -
#5134 Nezegesd ezeket :)
-
lammaer #5133 Inkább meg se nézem a képeket, mert kedvem lesz beinvesztálni egy jobb kártyába :) -
#5132 Igen, oan effektek vannak, ami gf4en nem is megjelenitheto, tok szep pl a hajok "csovaja", a fenyek jateka, etc :)
De te tudod, te penzed -
#5131 a weblapomon a "flotta" alatti képek már a Radeon 9800 PRO-val készültek, csak sajna a konvertálás miatt romlott le a minősége :(
de viszont a képen látható hajószám ellenére is csont folyamatos 1280x1024 4xFA FULL detailban. -
lammaer #5130 Csak boltba tudok shoppingolni - ott meg jó 50-et kérnek a 9800 Pro-ért, és 30-at a 9600 Pro-ért. FPS tekintetében például az X2 rolling demonál 37.5 a jelenlegi kártyám, 43 az R9600 PRO és 64.1 az R9800 Pro.
Szóval, az R9600 Pro kiesik, mert szinte semmi plusszt nem kapok, a 9800 meg már drága (inkább veszek belőle sütit vagy egy jó barkácsgépet :) )
Persze lehet, hogy kinézetre szebbek, de ez egyrészt szubjektiv, másrészt nekem igy is tetszik a játék megjelenése, és szerencsére eddig még nem láttam Radeon kártyán -> struccpolitikát folytatok a grafikai minőség terén.
-
Zombye #5129 Akkor indulnak, amikor elvállaltad a küldetést, és igen kapsz értesítést a kudarcról, egy jó nagy leba... formályában. -
#5128 En nezegettem, nehany Telad vulture kivelevel sehol semmi. Akkor indulnak, amikor elvallalom a kuldit, vagy akkor mar uton vannak?
Masik: kapok ertesitest, ha meglogtak? -
#5127 Vga temahoz: nekem csak 9600 pro-m van (xt orajelen fut stabilan), gf3at csereltem ra.
X2 fullosan megy 1024ben, eleg sok fps-el, mert nem bantja a szemem hosszu tavon se. Codename panzers is fullosan ment, doom3 kozepesbe 800ba, 40-60 fps.
Mast nem nagyon probaltam, meg Counter-Strikeozni szoktam, de ugye az manapsag nem "fokmero" jatek :) -
kisviku #5126 Sok a helyesírási hiba...fáradt vagyok....
"tehát nehogy utol kell érned a célpontodat." a nehogy nem kell oda
"hoghy" egy "hogy" akart lenni
"utánadjönnek" na ezt meg külön írják...
Szorri -
kisviku #5125 Mindjárt adok választ.
No, az ilyen küldetéseknél én eddig mindig megtaláltam a célpontot.Arra kell vigyázni,hogy amit írnak merre tart, nehogy szem elől téveszd, tehát nehogy utol kell érned a célpontodat.
Az 1.4-es patch óta nekem (ahogy már az elején is mondtam) M6-os korvettek jönnek mint ellenfelek.Az már kemény is tud lenni, főleg ha komolyabbak jönnek (Teladi Osprey,stb).
A lényeg. hogy amint megkapod a küldit, nézd meg a message log-odat, ahol sárgával jelöli a két szektort, hogy merről merre tart(anak).Ha esetleg gyorsabbak a hajóik mint a tied, akkor javaslom az "elé jump-olás" technikáját, tehát pont a szemközti kapuba ugrasz,így biztos hoghy frontálisan találkozol velük.
Nem tudom, hogy harci rangtól függ-e hogy milyen hajókkal jönnek a célpontok, de ha M6-okkal, akkor nem árt mondjuk egy m2-vel nekikmenni (már ha lehet), mert azért a 125-375 MW-nyi pajzsot, levveni könnyebb vele, ráadásul általában 5-6 db M6-ot kell lezúzni.
Azt hogy melyikben ült a likvidálandó egyén, arról egy üzenetet kapsz akár csata közben is.
Ilyenkor már abba is hagyhatod a csatát, habár utánadjönnek a többiek és/vagy ha megtalálják egy gyáradat, akkor elkezdik lőni is.... -
#5124 En kerdesemre senki nem tudja a valaszt? :( -
#5123 mennyibe kerülne neked?
nekem megérte, de nekem került kb. annó 30k-ba -
lammaer #5122 OFF
Valen, jelenleg egy GF4 TI4200-esem van, és fontolgattam a lecserélését.
Megéri az a 9800PRo a pénzét? -
#5121 Fejvadaszatrol lenne par kerdesem.
Regen nem toltottem ezzel az idot, de mostanaban kedvet kaptam hozza, viszont par dolgot nem ertek:
-elvallaltam egy kuldit Argoneknal. Teladik adtak, hogy oljek meg egy kimondhatatlan nevut. A kuldinel leirtak, hogy honnan-hova megy.
Nekem azon az utvonalon vegig Adv. Satellitek voltak kirakva, ugyhogy tavolrol szemmel tartottam a szektorokat, kozben epitkeztem.
Kb realtimeban fel orat csinaltam, sehol nem volt az adott urge (csak a Teladi hajokat neztem, mert a kuldiben az szerepelt, hogy Teladi az aldozat).
Nem kaptam semmi infot rola, nem is talalkoztam vele, logba se kerult semmi, de sztem "ez a hajo mar elment "
Hogy neznek ki ezek a kuldik a profik szemszogebol? :) -
#5120 Igen, de ez a terkpe iszonyat reszletes. Meg az asteroidok erctartalma is fel van tuntetve :) -
AKINEK KELL !!!!
X2 Térkép
egyéb X2-vel kapcsolatos cuccok :
ITT !!!!!! -
#5118 Igazad van, szimplan vak/hulye/lama/balfasz vaok (tetszoleges alahuzando) :)
Mindjart csinalok vagy harmat :) -
#5117 Talaltam egy ilyet:
http://etnies.muskatli.hu/x2map/x2map.html
(kicsit sokaig tolti, masfel mega, nyugi)
Letoltheto zippelve: http://etnies.muskatli.hu/x2map/x2map.zip -
kisviku #5116 No,hát végül is eldőlt.Megmaradtam az nvidia-nál.
A kis drága Asus V9999 Gamer Edition névre hallgat.
Természetesen most már csak bekötni nem tudom, mivel nincsen szabad tápkábel.Úgyhogy marad addig a dobozban, majd jövő héten....
-
#5115 Etnies / Lipovics: már meg válaszoltam, de elmondom:
a LEGDÉLIBB BORON SZEKTORBAN, melynek neve G***T REEF
,de ha így sem találod akkor nem tom :))
Kisvuk:
hogy gyorsabb-e azt nem tom, mert én 1 GF4 TI4200-ről váltottam ATI 9800 PRO-ra és bár sebességben jobb lett a dolog, de azért az én gépem sem szereti 1280x1024-ben ha 30-nál több hajó van a támadók soraiban :)) (Lehet a FULL detailból vissza kellett volan venni? :) -
#5114 Valen, Gamma Hept gyarat hol lehet venni? :) -
kisviku #5113 Igen,tényleg lassabb.Köszönöm.
Jó persze nem ettől teszem függővé, hanem sajnos rákényszerülök.
Most nem akarok belemenni a hardver részbe, mert ez a fórum nem erről szól,sem abba hogy mi a véleményem,stb erről az egész nevetséges és sajnos költséges pc hardver mizériáról.
Most egy Gef3-al tolom, ami sajnos gyengül és mint azt a "kis" összeomlás után észrevettem, majdnem leégett a szerencsétlen.Ezért már nem tudom, hogy meddig bírja még....
De vissza a játékra.Hát itt elakadtam...most nem tudok mit válaszolni.
Ha van kérdés vagy egyéb akkor segítek.
-
goyo2 #5112 Bocsi, még az ékezet gond elött raktad ujra. Rájöttem. :-)
(kicsit elvagyok tompulva már) -
goyo2 #5111 A két utolsó hozzászólásodból itélve 7 perc alatt ujratelepitetted az XP-t? :-))) nem semmi
Egy cikkben olvastam hogy az ATI lasabb az x2-ben.
Cikk itt. -
kisviku #5110 Na asszem már műkszik is.Szorri Uraim, volt egy kis összeomlás nálam, aminek köszönhetően újraraktam az xp-t meg miegymást.
Most remélem hogy nem vesztek el közel egy éve tartó állásaim a játékban, de mindjárt kiderül...úgy néz ki nem.
Viszont lenne egy kérdésem, amely kicsit hardver témájú.
Valszeg a holnapi napon lecserélem a videókártyát egy ilyen X800-ra vagy mi ez.Mivel Nvidia-s vagyok amióta gépem van , ezért fogalmam sincs hogy milyen az Ati.De nem is ezért kérdezem, hanem hogy van-e köztetek aki Ati kártyával nyomja eme remek darabot és milyen vele játszani.Nem fagy-e, nincs-e hiba,stb.
Ja és hogy elég gyors a fent említett darab a játékhoz?
Mert a legutóbbi Xenon támadáskor, amikor jöttek vagy 30-an, elég képregényszerűre lassult itten minden.... :) -
kisviku #5109 Jujj, de reg voltam errefele....es mi a faszert nem tudok ekezetet irni?
Nnna, mindjart vegigolvasom a hozzaszolokat,de elobb megoldom ezt az ekezet problemat... :) -
Nagyapi #5108 Egy szerény javaslat.
Uninstall után töröld a játék teljes könyvtárát.
Talán ez segít. -
#5107 Erdekes modon, szinte csak ott nem kerestem :D
Kosz! -
#5106 Na leszedtem mindent,felraktam mindent,jáccok,űrben elkezd dumálni a legelején jobb alsó sarokban egy csávó, hirtelen beakad a kép,majd "of your new craft"... (pár másodperc) "of your new craft".. stb.. :) Vagyis nem változott semmi 1.0hoz képest! Uninstalltam,felraktam újra,most úgy,hogy rögtön rá 1.2 cracked patch-t,majd 1.4 patch,és 1.4 cracked exe.. Gondolom mondanom sem kell,hogy nem változott semmi.. Érdekes,hogy minden egyes alkalomnál hajszálpontosan ugyanitt fagy le.. -
#5105 Oké, köszi a segítséget, most töltöm a cucokat hozzá!
(Érdekes, hogy peccs nélkül SZINTE el se indul egy játék.. :)) Na mind1,már régóta akarok vele jáccani, freelancer is nagyon teccett, állítólag ez a jobbik.. -
Zombye #5104 Ill. ekkor szoktam rá arra, hogy sűrűn mentettem más slotokba is, mivel ez a dokkolós dolog természetesen csak akkor volt kivitelezhető, ha M5-ös hajóval mentem. Akkor még ugyi nem volt pénzem M1-re vagy M2-re. -
Zombye #5103 Háát igen. Voltak érdekes hibák az 1.0-ban, de m;g ay 1.1-bn is. Nekem is volt olyan, hogy kidokkoltam gy gyárbül, és kb 15 mp után kifagyott a GAME. De az igazán bosszantó az volt, amikor egy gyárból nem tudtam kidokkolni, mert valami misztikus alami terpeszkedett a bejárat előtt, és mindíg szétkenődtem rajta. Ezt a rejtéjes valamit csak úgy tudtam kikerülni, hogy odahívtam az egyik korvettemet, és miután gyáron kívül voltam gyorsan befogtam célnak és bedokkoltam.
Szóval mindenféleképpen érdemes feltenni a patcheket, akkor legalább nektek "újoncoknak" nem kell szívnotok.