Zombye#4978
Szerintem kisviku az utolsó küldetésről bszélt, amiko is az omicron Lyreai vagy mllik szektorban feltünő Khaak anyahajót kll ártalmatlanná tenni.
Ahol meg te tartassz, az a "feketedoboz begyüjtő" küldetés.
Ez a feketedoboz apád hajójából potyogott ki, amiko a Khaakok elvitték Dragonostul mindenestül. A fketedobozt a leggyszerűbben úgy találod meg, hogy megérkezvén a khaak szektorba azonnal pontot "." nyomsz, annyi PageDown-t, hogy a lista aljára kerüljél, ott nyomsz egy "t" bötűt, és elvilg már ki is jelőlted célpontnak a fekete dobozt.
Ha jól emlékszem, a cucc a már fentebb említett kissé leamortizált Dragon (AP Hammer)mellett van, egy aszteroida mögött.
Hirtelen ennyi. Ha valami nem világos, akkor bocs, lehet, hogy én fogalmaztam rosszul, de már Qrva fáradt vagyok.
Megyek és húzok egy szamárbőröst.
UI:
Azért a biztonság kedvéért tegyél fel még egy 125 megás pajzsot arra a Hydrára, amit kaptál, feltéve persze, ha azzal, és esetleg nem a te egyik saját hajóddal akarsz menni. A küldetés sikeres befejezése után add el, vagy csak tarszd meg/pakold át saját hajódra Mi Tan hajójának mozdítható alkatrészeit. Egy picit ideges lesz miatta, de semmi komoly. Asszem, van rajta 1xBHEPT, 1XGHEPT, 1X125 MW SHIELD.