X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
Az AP Gunneres küldi után csak akkor kapsz farmot, ha a mammuth elsõre át tud jönni a szektorba, anélkül hogy a kapuban szétlõnék. Tehát ha az elsõ mammuthot szétlövik a küldiben, akkor nem kapsz semmit.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hát ez érdekes mert én nem kaptam ...
Lehet hogy nehézségi szint függö?
Én normálon nyomom, és Te?
GHEPT gyar - light of heart, family njy
Épp most rángatom lefelé a demot, még 15 perc.
Kell hozzá joy?
És pár véleményt is kérnék, mégis milyen a teljes játék? Mert nem sokat tudok róla csak ,hogy állítólag a régi ELITE hangulatát próbálja megragadni.
(Boron terület)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"...of both factories you own,"
De a property menüben nem jelzi. Akkor gondolom nincs is.
Aztán ugye az AP Gunner-es küldi után adnak egy wheat farmot.
valaki arulja el nekem hol lehet venni gamma hept gyarat...
mar majdnem minden szektort vegigneztem es nem talalom...
biztos kihagytam valahol egyet, de hol?
Hol?
Erröl mesélhetnél egy kicsit bövebben , mert én se tudok rólla hogy gyáram lenne az általam épitetteken kivül...
Asszem szomorú jövõjük lesz a Light of heart környéki argonoknak...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Lehet,hogy már feltették ezt a kérdést, de nem tudja valaki, hogy miért nem engednek leszállni a paranidok a szektorokban??? Megvan az elsõ 2 küldi és most inkább pénzt gyûjtögetek, de érdekes módon a paranid szektorokban nem engednek dokkolni. A player infonál az van, hogy Paranid Enemy of Priest Duke 97% Ez most mit jelent? nem csináltam semmit!!! 1 Paranid hajót sem bántottam!!!
Hozzájuk sem értem.... Csak kalózhajókat foglaltam el, azt is argon szektorban!!!!! Mi a baj???
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Engem is zavar, pedig már egy több száz hajós flottám van ráállítva...
A másik dolog.Szerintetek az nem túlzás, hogy 1(!) darab Khaak Fighter szétlövi 4 darab M4-esem és 3 darab M5-ösömet?
Most k*ára feldühítettek, úgyhogy most egy óriási gépvásárlás lesz megint.Ez akkora ge*iség, hogy így leírtja egy darab olyan szar, de majd én adok a Khaakoknak.
Az nagyon csalásnak számit ha eltávolitom a Khaakokat?
Az igazság az hogy az idegeimre mennek az állandó zaklatással. Viszont nélkülük full unalmas lenne az egész. Vagy nemtom.
Kinevezem a vezért, a többit pedig "protect..." módra állítom vezérhajóra. Így csak annak kell utasítást adnom, a többi követi, és szépen harcolgatnak.
koszi a transporter dev infot.
meg egy kerdesem lenne a wingman-ekkel kapcsolatban.
csak annak a hajonak lehet wingman-je amiben ulok?
mert alakul a flotta, es jo lenne egyben iranyitani akkor is ha nem vagyok ott.
ACE van telepítve, de az volt elõzõleg is...
Na mindegy kísérletezek vele majd.
köszi azért.
A segítségeteket kérném. Most cseréltem le a gépemet egy 2.8-as p4-re, és nem indul rajta az X2. Az elõzõ gépem egy 1.2-es talatin volt, azon ment, csak kicsit lassan. Tegnap újratettem a winxp-t, feltettem a progit. Addig eljut, hogy be lehet állítani a képernyõ stb. tulajdonságokat, viszont indításkor megjelenik az x2 képernyõ 2 mp-re, aztán visszalép a desktopra. Semmi hibaüzenet, csak egyszerûen kilép. Nem értem mi lehet a gond. Próbáltam már a kompatibilis módot is, patch-eket is, de ugyanaz.
A proci nincs tuningolva, minden alapjáraton megy.
DX9 telepítve. A hardver konfig ugyanaz mint az elõzõ gépmben (amin mûködöt), egyedül proci+alaplap+memória csere történt. Minden más progi amit eddig próbáltam mûködött, csak ez nem...
Mi lehet a gond?
Van asszem egy limitje ami 5 km, ha jól tudom.
A kettõ nem ugyanaz...???
😊))))))))
5 km-nél közelebb mész, "target" a célhajó, infoablak ("I"), és lejjebb megjelenik két új menüpont.
Az elsõvel személyteleport oda (!), a másikkal teheráru oda-vissza.
Ha személyteleporttal vissza is akarsz jönni, akkor a másikon is kell lennie devicének.
hát ez magyartalan volt.Tehát a héten éppen másodszor kapok valamit és az most jött egy pár perce.
Az elmúlt néhány nap szájba******tt vírusok írtásával és winxp telepítéssel ment el.
Na most fogom a freemail-t a k*va anyjába küldeni, mert a héten éppen most egy perce jött valami megint....nagyon ideges vagyok, de azért majd jövök nemsokára oszt beszámolok az x2 világból.
a szektorevedelemre nekem teljesen bevalt a split dragon
pedig csak beta hept-ek vannak rajta es meg president end-et is tisztan tartja egy darab 😊 (legalabbis eddig)
a transporter device-t hogy kell hasznalni?
Melyik bányász szektorban lehet letelepedni ugy hogy a profit is jó legyen és a fölösleges zaklatásnak se legyenek kitéve kicsiny gyáracskáim?
Nos, a fórumon már egyszer-kétszer szóba került, a Khaak invázió a játékban eltöltött idõ függvénye, nem a küldetéseké, vagy valami más dolog (gazdagság, univerzum felderítettsége, stb.) következménye. Ráadásul az Ore Beltben egy Argon anyahajó is rodeózik, amíg bírja vadászokkal. Nekem annak idején egy Boron Mako-val kellett védenem a gyáraimat 3 veszélyeztetett szektorban, - nem futotta jobbra. De valahogy sikerült. Most M6-ban ülök, 5 db M3 vigyáz a rendre két helyen, a legtöbb gyáram Ore Beltben van. Persze idõnként oda kell menni vmelyik szektorba személyesen rendet csinálni, dehát ez van. A hírnév útja nem könnyû...
😊))
Háát.. újrakezdtem... 😊) de micsoda formám van nekem..😊) FElmérhetetlen logikámmal kitaláltam, ha nem csinálok fõküldetéseket... nem jönnek a Khaak -ok. Így kényelmesebb és biztonságosabb kereskedni. Tettem a Wall-ba egy cristal fabot, ami szépen muzsikált.. majd vettem egy fullos barracudát és mentem aprítani .. közben figyeltem a tõzsdét. Egyszer csak jönnek a Khaakok. President End isha por és homou. Cristálygyáram mûködését megbénítja a közelségük. SZóval nyeltem egy nagyot, és félig manuálisan vezettem tovább. Fárasztó volt. Gondoltam, gyors haszonra teszek szert ... Ore Belt.. 4 gyárat dobtam le .. mind 50 feletti szintû asteroidára, és egy solart. Kezdek megnyugodni, erre kettesével jönnek a rendszerben a Khaak clusterek. Mi van??? nézem... Az argon colossus meg csak áll mint a .aszent... Waarhhhggrrr... nem vagyok ideges.. dehogy. Cirka 3 óra alatt semmi mást nem csináltam, csak irtom a "toblerone"-kat..😊) fáradok. Közben már admirális vagyok, ezek meg már egyre többen jönnek....3 cluster.. 2 hajóm oda van. Persze egyenként 400k-s hajók. Haszon meg az ablakban.. Elég!!!.. Megint ráfaragtam. Gondoltam egy mammut-tal talán elszállíthatom a gyáraim, de nem. Pedig mintha valaki mondta volna, hogy lehet ilyet csinálni... Szóval vissza kellett töltenem egy olyan állást, ahol csak 600k a pénzem (ugyanis aki biztos a doilgában az farag rá elõször .. és persze nem mentettem rendszeresen) nos valahogy nincs kedvem megint kuporgatni. Asszem lefarolok. Hja! cheatelni nem sikerült. Nem tudom miket írtam át a rendszerben, de valamit átírtam csak nem a pénzt..😊)) Szóval jól el vagyok..😊))
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Sajnos utána vége a sztorinak....legalábbis egyelõre....
Hogy is van ez?
A Omicron Lyrae-s csata a vége a játéknak?
Utánna áll be a végtelen mód?
Mit sikerült mûvelned?