6542
-
#4982 Az a gond, hogy a Hydra bár gyorsabb, de gyengébb mint a Centaur.
Sztem gyűjts 1 BS-re.
-
Nagyapi #4981 Igazad lehet, mert az Argon Centaurt amivel mentem, a végkifejlet azaz a felszedés előtt lövik ki, pedig fel van maxolva. Most megpróbálok átrakni minden fontosat a Hydrára, mert az 100-al gyorsabb. Nagyobb csónakra egyelőre még nem futja. Sebaj az Ore Belt asteroida küldit több mint egy napig csináltam, ezzel még csak tegnap este óta görcsölök, szóval időn belűl vagyok. Köszi a segítséget. -
#4980 Ajánlom hogy vmmi erős hajóval menj, mert a Khaak BS-k elég erősek.
Én annó 1 Odysseussal mentem, benne 1 Paranid felderítővel (1000 km/s) és ígyis csak másodszorra sikerült.
Mellesleg a doboz a hajótörmeléktől 6-700 méterre van az ürben, szal nagy hajóval nem fogsz odaférni, kishajóval meg bátor dolog. -
Nagyapi #4979 Ez lessz az, köszi. Nem kerestem rá semmire, mert nem is tudtam, hogy ott hánykolódik valami, másrészt lőttem, láttam(sokan vannak), győztem elszaladni. A leírással már menni fog valahányadikra. Köszönöm. -
Zombye #4978 Szerintem kisviku az utolsó küldetésről bszélt, amiko is az omicron Lyreai vagy mllik szektorban feltünő Khaak anyahajót kll ártalmatlanná tenni.
Ahol meg te tartassz, az a "feketedoboz begyüjtő" küldetés.
Ez a feketedoboz apád hajójából potyogott ki, amiko a Khaakok elvitték Dragonostul mindenestül. A fketedobozt a leggyszerűbben úgy találod meg, hogy megérkezvén a khaak szektorba azonnal pontot "." nyomsz, annyi PageDown-t, hogy a lista aljára kerüljél, ott nyomsz egy "t" bötűt, és elvilg már ki is jelőlted célpontnak a fekete dobozt.
Ha jól emlékszem, a cucc a már fentebb említett kissé leamortizált Dragon (AP Hammer)mellett van, egy aszteroida mögött.
Hirtelen ennyi. Ha valami nem világos, akkor bocs, lehet, hogy én fogalmaztam rosszul, de már Qrva fáradt vagyok.
Megyek és húzok egy szamárbőröst.
UI:
Azért a biztonság kedvéért tegyél fel még egy 125 megás pajzsot arra a Hydrára, amit kaptál, feltéve persze, ha azzal, és esetleg nem a te egyik saját hajóddal akarsz menni. A küldetés sikeres befejezése után add el, vagy csak tarszd meg/pakold át saját hajódra Mi Tan hajójának mozdítható alkatrészeit. Egy picit ideges lesz miatta, de semmi komoly. Asszem, van rajta 1xBHEPT, 1XGHEPT, 1X125 MW SHIELD.
Nos, sok sikert!
Jóccakát. -
Nagyapi #4977 Kisviku.
Írtál a kinlódásodról valami végső küldetésröl, ahol egy hajóba kell berepülni, és a többire nem emlékszem, mert akkor még kisfiú voltam.
Namármost kaptam egy küldetést, hogy ugorgyak üstöllést hajóba, és a pilicka zombicsajtól kapott koordinátára ugorva csináljak valamit. Vartyogott valamit a küldetés lényegéről, de én csak ugatom az angolt. Ugrottam, de itt lőnek. De nagyon. Igy aztán visszapattantam, mire a pilicka cseszeget, hogy hol a fekete doboz. Ha ez az amivel te szivtál, akkor rákeresek, vagy ha be tudnád határolni, hogy kb. hol keressem, az is nagy segítség volna, mert már folyik a szemem kifele, hogy pusztulnának el a khaakkok. -
#4976 Apropo, hallottatok mar a Nexus nevu jatekrol?
Eleg jol nez ki, elvileg okt2-an jelenik meg.
Es magyarok csinaljak!
nfo: http://www.hardwired.hu/nexus.hw -
#4975 Valaki regen irta, hogy van neki ket X2-je.
Megvennem ujbol, ha kell, adok erte tobbet :) -
#4974 Gondoltam megint x2-zom egy kicsit, vettem forcefeedbackes logitechet.
Erre beszart a kettes cdm :)
Szedem DC++rol 15K-val, talan vasarnap leer.
Aki regi gammat akar szedni, felejtse le a netet, hasznaljon dc-t -
#4973 Ha a PSG túl "hatékony" akkor használj GHEPT és GPPC-t az Odysseus-n.
Igaz én mindig 2 fittel mentem be a Xenon sectorokba, a kapunál a HEPT/PPC kombinációt használtam, míg a sector belsejében, ahol nem járnak csak Xenon-k ot meg a PSG-k ezerrel -
kisviku #4972 Sajnos ez így van....én is szívtam sokat a PSG-vel.Ráadásul elég szarul harcol a gép vele ha nem te irányítod azt a hajót.
Más.Hogy mennyit költöttem?Sokat...de nem nagyon érdekel már.Annyi pénz jön be hogy már nem számít.Ezt teszi a tavaly november óta tartó folyamtos játékom vele :) -
#4971 egyébként ti milyen fegyvereket használtok a xenon szektor hódításhoz?? vettem egy odysseyt először felszereltem csak szimlpa csúzlikkal (HEPT) aztán elég nehézkesen ment a szektor foglalás... de utána kipróbáltam egy más által írt kombinációt mindenféle jó cuccokkal bementem a szektorba aztán meg persze leirtottam mindenkit DE amikor jöttek rajzani a xenonon átmentem a másik szektorba irtani a shipyardot ott is kiirtottam mindenkit DE utána vettem észre, hogy minden faj KERESKEDŐ hajóit is leirtottam a környékn és mindenki ellenem volt!!!! élggé durva asszem PSG fegyverekkel nyomultam és esetleg ezt HOGYAN LEHET KIKERÜLNI??? egyszerűen ha félremegy egy lövés kinyúvadnak a kis hajók a környéken... -
Zombye #4970 Hehe, mennyiért kalapltattad ki a frissen fogott Xenon K-t
Nem lehetett túl occsó! -
kisviku #4969 No, ezekkel a kapturálásokkal kapcsolatban csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem abszolúte csak véletlenül jön össze a dolog.
Nincs taktikám, sem semmi, vagy összejön vagy nem.Az esetek döntő többségében mindent elpusztítok....
PPC-vel is lehet elfogni meg PSG-vel is, de nekem tökmindegy.Nálam vagy összejön vagy nem.
Így volt a Xenon K-val is....először gondoltam, hogy azokat a taktikákat próbálom meg amit már egy-két oldallal ezelőtt leírtam (bemásolt hosszú angol rizsa), aztán egyáltalán nem úgy lett.Csak egy szokásos harci helyzet és csak annyit vettem észre hogy a piros kékre (nem ellenséges) vált és már enyém is.Persze le volt amortizálva rendesen, de egy 125-ös pajzsot megéri feláldozni....oszt' irány az első shipyard és javítás. -
lammaer #4968 Felejtsd el - csak visszaolvastam 2-őt :)
Egyébként a fórumokon sokan irják, hogy lehet M6-ost foglalni a bérgyilkos küldikben. Csak én még pici vagyok hozzá, ezért fél óra gyomrozás után se adta meg magát M6-os nekem... valahol admiral vagy mi környékén járok. -
lammaer #4967 Milyen harci rangod van? -
Zombye #4966 Nekem egyszer sikerült az egyik bérgyilkos küldetésnél elfognom egy Nmesist, de sajna szétlőttm!
Tehát a dolog működőképesnek néz ki. -
goyo2 #4965 Sziasztok,
Fogott már el valaki M6-ost?
Én a President End-ben próbálkozok. -
goyo2 #4964 A mass driverben viszont jó, hogy nagyon gyors a lövedéke. Lehet hogy a pici kis hajókat majd lehet vele darálni a titánnal. -
Zombye #4963 Fene tudja! Lehet, hogy igazuk van, de nekem rengeteg Ore májnom van, és ha mégse olyan hatásos, hát eladom argan, mg split Equitmnt dockokban oszt kész! -
#4962 azt mondják a nagyokosok nem jó a mass driver zabálja a lőszert és ráadásul még keveset is sebez, nem gazdaságos mégha ilyen titán-izékkel nyomul is az ember pedig nekik aztán van rakterük... -
Zombye #4961 Én még "csak" Combat Ace 1th Grade vagyok, így a Xenon K fogdosás még csak vágyálom.
Most viszont azon mesterkedek, hogy nagyüzemben próbáljam ki a Mass Drivert. Vettem két lőszergyárat, elég drágák darabja több mint 3 milla. veszek még 1 Mass Driver Forge-t, oszt benyomom őket a fő szektoomba, ahol már úgyis olyan kaja és érc túltermelésem van, mint annak a rendje!
Ha le lesz gyátva a 18 Mass Driver, veszek egy Titánt, feldobálom rá a cuccost, oszt hajrá!
-
goyo2 #4960 Mesélj, hogy? hol? mivel?
Én most épp reputációt növelek egy ideje, nemsokára ace of ace leszek akkor én is tudok xenon k fogni. -
Zombye #4959 Hát ez egyelőre nem akar összjönni!
Már vagy 500 M5-t és 150 M3 omlott porrá PSG fegvreim álltal, de megadni egyik sem adta mg magát. -
Zombye #4958 Most éppen azzal próbálkozok, hogy beugrottam az elvileg legkevésbé védett Khaak szektorba. Ez a listán az utolsó szektor. kimentem jó messzire az aszteroidamezőn túlra, lefékeztem, mindegyik toronyba csak 1 BPSG-t raktam és várom a beugró Khaak clustereket. A nagy Khaak csatahajók, valamiért ide már nem jönnek utánam, fogalmam sincs miért.
De bízok bnne, hogy előbb utóbb csak kiugrik mán egy nyamvadt Khaak pilóta a hajójából. Sőt, elviekben itt akáár M4-es Khaak hajót is lehetne fogni (Khaak interceptor). -
Zombye #4957 Hmmm. Szóval Nemesissel? GPSG? Olyanom éppen cirkál a fő UNKNOWN SZEKTOROMBAN, ahol a gyáaim jó része is megtalálható!
Hát próba cseresznye! -
Nagyapi #4956 Az M3-ast egybe fogtad, vagy összerakható M5-ösökből? -
kisviku #4955 Hmmm, asszem nekem is érdemes lenne megpróbálni ezt.
Eddig csak egy Xenon K-t tudtam kapturálni magamnak.... :)
A sebessége és a fordulékonysága kb olyan mint egy M3-as fighternek.Valahol 300 felett van a max.... -
goyo2 #4954 Nekem van 5 fullos Khaak M3-am. 3-at barracudával szedtem (ion d. +bhept), 2-őt meg nemesissel. GPSG-vel. Mellesleg ha 2 M3 khaaknak kiadod hogy szedjen le egy xenon L-t, akkor annak van 5 másodperce még. Durva. (1 M3-al nem akart fogyni a pajzsa rendesen.) -
Nagyapi #4953 Én Novával fogtam, az egyik fegyver Ion, állandóan szedte a pajzsot, a másikon BHEPT a nagy pofonhoz, GPAC nevelési célzattal. 8%-ra amortizáltam le a hullt, és csak véletlenül vettem észre, hogy már az enyém. Többnyire nehéz finomkodni, mert amig a kiszemeltet győzködöd, egy váratlanul felbukkanó csapat kifing a szektorból. Hát vagy szerencse, vagy sok türelem kell hozzá. -
Sanza #4952 Köszi, Goner templomot ismerem, küldiket csináltam, de mindig csak taxi-t találtam eddig, azt meg "általában" nem fejezem be. -
Zombye #4951 Vagy még az lehet megoldás, hogy az Odysseusomon minden lőállásban csak 1 BPSG-t hagyok aktívan, így talán nem annyira erős a lökéshullám, hogy azonnal kinyírja az elfogott hajókat. Ha ez bejönne, lényegesen olcsóbb megoldás lenne, mivel nm kéne új rombolót vennem.
Ezt most ki is próbálom! -
Zombye #4950 Szervusztok!
Háát megpróbáltam egy noával elfogni Khaak hajókat, de sajna csúfos kudarcot vallottam.
Az úgy volt, hogy lugrottam a jobb szélső UNKNOVW SZKTORBA,
és találtam is egy kicsi clustert. Nem tudtam közülük egyete sem elfogni, az egyik Scoutnak csak 2% bukolata maradt, de akkor se ugrott ki.
Erre beugrott 3 nagyon nagy cluster, és ledaráltak.
Most két dolgon gondolkodok.
Vagy veszk egy Ray-t, és felszerelem lőállásonként 2x ION DISTRUPTOR + 1xBHEPT, vagy veszek egy titánt, és azt szerelm fel 18 MASS DRIVERREL.
Szerintetek mlliket válasszam?
-
#4949 Lucky Planetsbe van 200%-os telepícs oda!! -
szenye #4948 Köszi megvan. Gondolom ez a Sun : 150% lesz az. Bár csak 100 meg 150 százalékosat találtam. Azt hittem nagyobb eltérés lesz...
Más: Hogyan lehet hatékonyan több gyárat üzemeltetni? Miután nem én foglalkozok a szilikon bányámmal, hanem vettem két transzportert, sosincs elég nyersanyag, elkódorognak a fenébe, meg állandóan lelövik őket. Nem jutok 1-ről a kettőre. -
kisviku #4947 Hát barátaim, miénk az arany!!!
Szép volt vízilabdások! -
kisviku #4946 "Foner".... hoppá ez Goner akart lenni.... -
kisviku #4945 A gonereknek van egy Foner Temple-jük.
Ez az egyetlen hely,ahol kommunikálhatsz velük.Asszem a Cloudbase Southwest szektorban van.
Olyan mint egy szabvány űrállomás.Érdemes látogatni a Templomuk BBS-ét, mert náluk is lehet küldetéseket szerezni.Én is ugyanezen vagyok, hogy növelem a népszerűségemet, de most már csak unalomból... -
Sanza #4944 Szia mindenki. 1 gyors kérdés. A reputációmat a Goner-ekkel szemben hogyan lehet növelni. Nekik nincs saját szektoruk, úyhogy a szokásos K/X/P mészárlás nem segít, viszont kéne 1 Goner ship, ami nem kicsit leviszi sajna. -
goyo2 #4943 Van, ha a szektor nézetben vag,y akkor bal fent a leiras folott ott hogy az adott szektorban mekkora a nap aktivitása. Minél nagyobb annál jobb.