• kisviku
    No kérem, hogy mindenkinek válaszoljak kezdem az elején.

Nagyapi: Nem romlik a megítélésed, teljesen rád van bízva, hogy mikor csinálod meg a küldiket, ahogy azt Ban Danna is mondja.Nem kell sietni, ha nem megy, akkor várj és gyűjts pénzt.Az utolsó csatához már M2-essel mentem...

Zombye:Nehogy valami hiper-szuper billentyűzetet vegyél, mert egy, minek... :), kettő, úgysem lehet kihasználni, pl. az enyémen is van minden szar, CD-n adtak hozzá telepítőt (!), aztán meg a kétezer Ft-os is ugyanúgy elromlik mint a 10 ezer Ft-os....

Lammaer: Igen a Xenon szektorokat mindig nagy hajók őrzik, lejjebb olvashattad történeteimet, melyeket kiegészítek hamarosan.Az alp, ami egy Xenon szektorban van, általában egy Xenon Station.Ez néha meg van fejelve egy Xenon Shipyarddal és van Xenon Power Plant is.Jellemző rájuk, hogy mindet erősen védik, nem ajánlatos megtámadni egy sima M3-assal sem.Bár a legerősebb vadászuk az "L", ez képes 159-es sebességre, van neki 75 MW pajzs és 12 ezres lézer.2 db Alpha HEPT...
    Az "M" és az "N" nevetésgesen legyőzhető, szót nem is érdemel.A Xenon K és J azért már más tészta.Előbbi ugye csatahajó, ami az M2-esek között a "nem rossz"-nak mondható kategóriába tartozik, gyors, erős, 5 hajó fér el benne, nagy raktér, és jól elhelyezett ágyúk.
    A másik szerencsétlen az az anyahajójuk, szerencsére lassú és akár simán kilőhető egy M6-ossal is, főleg ha nem engedjük a belőle kiszabaduló durván 100 db hajót kidokkolni.... :)

Most hogy túl vagyok egy fárasztó Khaak szektoros csata után,ahol több mint 15 db Khaak Destroyert meg Carriert zúztam le és vagy 1000 db Fighter,Scout,Interceptort, vissztérek a Xenonokra és tanácsot adnék mindazoknak akik Xenon szektort óhajtanak "igénybe venni" :)