kisviku#4887
Hmmm, eladni nem lehet állomást bár én megpróbálok mindjárt valamit.
A lasertowereknél működik az áttelepítés, tehát ha rossz helyre rakod, akkor a hajódon (TS osztályú) "Open Freight Bay"-el kinyitod a rakteret és sszép lassan "nekiszállsz" és "bekapod" azaz felveszed a rakományt csakúgy, mit az elhagyott/elvesztett/kidobott rakományok esetében.
Tervem a következő.Van TL osztályú nagy transzportom, kinyitom a hangárt és nekimegyek óvatosan egy űrállomásomnak.
Szerintem hülye ötlet,de ha bejönne, akkor isteni lenne... :)
Más.Nem biztos, hogy el kell adni a bányádat.Én úgyanígy szívtam az elején, mivel én is így kezdtem a játékot.Alighogy pénz jött, vettem olcsóbb hajókat védelemre, de miután rájöttem, hogy szart sem érnek (megjegyzem, hogy akkor az AI döbbenetesen rossz volt a játékban, 1.0-ás,1.1,1.2-es verzióban).Utána feladtam, magam szállítottam mindent, vagy kisértem az egyetlen hajómat.Nekem csak egyszer pusztították el teljesen úrállomásomat a kalózok, asszem 5-6 Orinoco támadta, meg egy-két sima Pirate Ship.Akkor felment a pumpám, igaz volt már Argon Centaurom és szépen megbosszultam, én is kilőttem állomásostul 10-20 darab hajóstul egy Pirate Base-t.
Aztán megszűntek jönni...
Később jött a lasertower-es ötlet, de mondom, nagyon sokat fejlődött a játék AI-ja ebben az 1.4-es patchben,és raktam 2-3 db-ot meg egy két M5-öst vagy M4-est.Jó tudom, hogy nehéz eljutni idáig, de nagyon sokat kell játszani, meg kell dolgozni, meg kell szenvedni mindenért.