X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
Sajna még mindíg nem sikerült elindítanom a jatekot. Nagyon kattogok már rá valaki segítsen.
Legalább 30 szot újratelepítettem már de mindíg ugyan ott kilép.
SEGITSÉG !!!!!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Akkor meg nem tudom minek gyártom õket.....jó valamit lehet rajta keresni, fõként, hogy minden a saját gyáraimból jön ebbe is.Kár, hogy nem lehet a fegyverét változtatni a Drone-oknak...
Ez a kifelyezés egészen pontosan mit is takar:
"Missile fire probability" rakéta tûz valószinüség?
Vagyishogy az ellenség mekkora %-ban támad rakétákkal?
Vagy mi?
Véleményezzetek

Néhol láttam negatív számot, de még nem mertem kipróbálni. De ezek szerint valóban nem adja, hanem levonja az adott összeget. Bug, vagy valami szerepjáték feeling?
csövi.
Egyébként az 1.3 ban már + lehet venni a teladi m6-ot?
Vagy továbbrais csak a tutorban dekkol.
Azem lefagytam. Tegnap három órát próbáltam elindítani, vagyis a game elindult ,de a játék videó után , miután kiválasztom az uj játékot és a fokozatot utánna töltés közben kilép a jatek. Az 1.3 javítást is feltettem http://valen.uw.hu/ <<- innen töltöttem le. segitsetek .
Elõre is köszi.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha rakok saját hajóimba (fõleg transzportokba) Fighter Drone-t, akkor ha megtámadják õt, kilövi-e, hogy megvédjék a támadott hajót?
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
ingyenes, kevesebbett foglal, és megbízhatóbb 😊)
Csak azért, hogy tudjam a virtual CD-imet használni... Sajna az enyém trialos, és lejárt az ideje... Így itt állok (ülök) befürödve!
De nem mondták még, hogy az alkohol rossz? 😊
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol tudnék hozzájutni egy Alkohol120%-hoz, ami nem trial verzió (és viszonylag friss is)?
Elõre is köszi!
Megvettem az Odysseus-t
A következõ amit majd veszek egy M1, Mivel nem valószinû hogy megyek M1-el khaak szektorba, ,,használaton kivül" csak szektorvédelemre fogom használom. Emiatt a sebesség a legfontosabb. A Split Raptor megy 234-el, a pajzsot meg ugyse szedi le egy cluster. Mi a véleményetek errõl?
Utána egy Mammuth :-)
, nem pedig úgy, ahogy én az X2-t....
Az 1.3-as patch az oldalamon fentvan ittt : valen.uw.hu
De akkor megnyugtatlak, megjelent, sõt már van 1 halom peccs is hozzá. Azt hiszem 1.3-nál tartunk. A gamecopyworld-rõl a tört 1.3-as update-et is le tudod húzni hozzá, amit mindenképpen tegyél meg, ha tényleg akarsz játszani! 😊
Az X2-The Threat c. játék topicjában vagy. 😊)
Sajnos ma nem volt rá idõm, marad a holnap.
Most az elmúlt néhány órát gépszereléssel töltöttem, megyek BL-t nézni, asszem ma már nem lesz X2... 😊
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat, én is gondolkodtam azon, hogy esetleg egy TL tanszportert használok raktárnak, de úgy szeretném kipróbálni a Trading Stationt is...
Kisviku: De azért ugye az egosoftnak megemlited az esetet?

A mai nap kaptam a Magyar Királyi postától egy levelet, ami tegnapi keltezésû (04.19) miszerint megvan az elsõ eredeti csomagom is amit az Egosoft elküldött.
A tegnapi hozzászólásom, melyben a postát szidalmaztam, úgy néz ki semmis.
Így kb. 2 és fél hónap után miután megrendeltem, megérkezett! Kb másfél-két hete jött meg az ajánlottan feladott X2.Nem mondom, ez azért nem semmi teljesítmény a Posta részérõl! Úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy kettõ darab eredeti példányom lészen belõle, tehát akit érdekel annak felajánlhatom az egyik példányt belõle, ha minden igaz ez is a kis "autóskártya" avagy "X2 Trump Card-al" együtt érkezett.Ez holnapra de legkésõbb holnaputánra kiderül.
Természetesen nem ingyé, de majd még kitalálom...
Mindenesetre meg vagyok lepve, hogy ilyen is elõfordul.
A herculesben is ugy tárolok sok energyt, hogy egy 3000 dolphin teleteszek ec-vel és ha kell akkor abból átpakolom. Igy nem kell annyit ec-ért galoppoznom.
A leendõ Odusseus-ba is hasolnóképpen fogom megoldani a raktár problémát.
A herculesben pl. van egy dolphin amibe csak illegális arut gyûjtök, aztán ha van egy pár belõle akkor megyek eladni. Mégis jobb mint kidobni. Ha leszkennelnek, akkor nem látják mi van a bedokkolt hajóban.