X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék elkezdésekor, amikor a Ban Dannával való csevely után kidokkolsz, és egy tiszt elkezd neked rádiózni? Ha itt, akkor a WM9 a probléma. Ha máshol, akkor passzolok.

Si vis pacem, para bellum.

Ha te gyártod nemtom hogy van, a gyáriaknak 1 AIRE van, de 2 slot, tehát még egyet rátehetsz.

Sziasztok.
Sajna még mindíg nem sikerült elindítanom a jatekot. Nagyon kattogok már rá valaki segítsen.
Legalább 30 szot újratelepítettem már de mindíg ugyan ott kilép.
SEGITSÉG !!!!!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Zeenoo
Ahaaa értem, köcceee

Ez azt jelenti, hogy ha SAJÁT hajód támad valakit, akkor mennyire gyakran használja a rakétáit, feltéve ha van a hajódon és equipelve (nem tom máshogy mondani) van.

Köszönet.
Akkor meg nem tudom minek gyártom õket.....jó valamit lehet rajta keresni, fõként, hogy minden a saját gyáraimból jön ebbe is.Kár, hogy nem lehet a fegyverét változtatni a Drone-oknak...

Úgy tûnik nem sikerült elküldeni ennek a prosztó frímélnek a levelemet, de újraküldöm most....

Zeenoo
Hi All!
Ez a kifelyezés egészen pontosan mit is takar:
"Missile fire probability" rakéta tûz valószinüség?
Vagyishogy az ellenség mekkora %-ban támad rakétákkal?
Vagy mi?
Véleményezzetek

Gondolom más is észrevette, nekem még új. A "cartel ransom", valamint a "wanted, preferably dead" küldetéseknél ugye legtöbbször nem kalózok ellen kell harcolni. Namost ha megtámadod a célpontot, akkor nem vész el a police licenc, de az adott fajnál esik a megítélésed, küldinként kb 4-5%-ot. Viszon cool kereset... Eddig a legjobb 1.2M volt!
Néhol láttam negatív számot, de még nem mertem kipróbálni. De ezek szerint valóban nem adja, hanem levonja az adott összeget. Bug, vagy valami szerepjáték feeling?

Sztem sem. Egy darabig hordtak a szállítóim drone-okat, aztán kivettem belõlük, mert csak a helyet foglalták. De már nem emléxem, hogy támadták-e meg õket.

Üdv. Én is onnan szedtem le és tökéletesen mûködik. Elõször az 1.3 -at tettem fel utánna + a feltörtet és simán megy. Ugyhogy próbáld tovább.
csövi.

Egyébként az 1.3 ban már + lehet venni a teladi m6-ot?
Vagy továbbrais csak a tutorban dekkol.
lipovics
Rakd ujra. Amugy jol raktad fel a patchet?
Sziasztok.
Azem lefagytam. Tegnap három órát próbáltam elindítani, vagyis a game elindult ,de a játék videó után , miután kiválasztom az uj játékot és a fokozatot utánna töltés közben kilép a jatek. Az 1.3 javítást is feltettem http://valen.uw.hu/ <<- innen töltöttem le. segitsetek .
Elõre is köszi.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Zeenoo
sztem igen

Valen
sztem nem

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nah, újabb kérdésem van.
Ha rakok saját hajóimba (fõleg transzportokba) Fighter Drone-t, akkor ha megtámadják õt, kilövi-e, hogy megvédjék a támadott hajót?

hali most kezdem a gamét remélem nyüki lessz... 😊)

Valen

Valen
Deamon Tool 3.46 😊)

ingyenes, kevesebbett foglal, és megbízhatóbb 😊)

Hi!
Csak azért, hogy tudjam a virtual CD-imet használni... Sajna az enyém trialos, és lejárt az ideje... Így itt állok (ülök) befürödve!
Ja, megkaptam.Szorri de csak most néztem meg.Írok majd...

lipovics
Viku, irtam emilt. Megkaptad?
Nincs kizárva...
De nem mondták még, hogy az alkohol rossz? 😊

Zeenoo
biztos szomjas...

Valen
minek?

Hi!
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol tudnék hozzájutni egy Alkohol120%-hoz, ami nem trial verzió (és viszonylag friss is)?
Elõre is köszi!
Valen
Raptor nem rossz, szektorvédelemre tényleg 1 gyors hajó kell, melyre legalább a PPC-k felmennek 😊

Csá

Megvettem az Odysseus-t

A következõ amit majd veszek egy M1, Mivel nem valószinû hogy megyek M1-el khaak szektorba, ,,használaton kivül" csak szektorvédelemre fogom használom. Emiatt a sebesség a legfontosabb. A Split Raptor megy 234-el, a pajzsot meg ugyse szedi le egy cluster. Mi a véleményetek errõl?

Utána egy Mammuth :-)

Valen
http://valen.uw.hu/

Nah pár napja építettem már végre PPC Forge-t én is...hát mire összeszedem a hozzávaló anyagokat, pedig egy szektorban van szinte minddel, kivéve az ore mine-al, mert ott nincs aszteroida.Még csak Beta van, de elég rendes így is...

Küldtem emailt, bízom benne, hogy ebben az évezredben megkapod...., nem pedig úgy, ahogy én az X2-t....

sajna nem megy a megadott cím. biztosan jól adtad meg? nem lehetne inkább a címsorból bemásolni az url-t?

Valen
Steweee> A gém már 2003. novemberében megjelent, de az 1.3-as patch nélkül hozzá ne láss a teljes játékhoz 😊) (2 CD a játék)

Az 1.3-as patch az oldalamon fentvan ittt : valen.uw.hu

jajj, kipróbáltam a demót, ez nagyon állat! meg akarom szerezni!

a franc, errõl lemaradtam.visszakerestem az ison, 2003.11.28-al jelent meg, csak akkor vmiért nem vettem észre.pedig biztosan jó játék, amolyan elite+freelancer keverék lehet sztem.megpróbálom majd vhonnak megszerezni.egyébként tényleg jó? a graf az szupi, látom, meg most töltöm a demóját. az 1.3peccs crackelt vagy csak eredetihez jó?

Curze
Mert már régen jelent meg. Azért nem találhattad az isonews-ban vagy az nforce-on. Esetleg, ha név szerint rákeresel!

De akkor megnyugtatlak, megjelent, sõt már van 1 halom peccs is hozzá. Azt hiszem 1.3-nál tartunk. A gamecopyworld-rõl a tört 1.3-as update-et is le tudod húzni hozzá, amit mindenképpen tegyél meg, ha tényleg akarsz játszani! 😊

láttam róla ismertetõket a hardwire-n, és ott azt írták hogy nemsokára megjelenik, viszont van letölthetõ demója. viszont itt úgy írnak róla, mint egy komplett játékról.azért vagyok kíváncs, mert az isonewson nem láttam hogy megjelent volna

Curze
Demó??? Ezt nem kérdezted komolyan. Vagy mire gondolsz?
Az X2-The Threat c. játék topicjában vagy. 😊)

lipovics
???
ugye még csak demó van?

lipovics
Roger that!
Elõbb elhozom, aztán dobok emailt.
Sajnos ma nem volt rá idõm, marad a holnap.

lipovics
En megvennem toled!
Irj egy emilt es megbeszeljuk a reszleteket!
Ne aggódj, már minden meg lett említve nekik... 😊

Most az elmúlt néhány órát gépszereléssel töltöttem, megyek BL-t nézni, asszem ma már nem lesz X2... 😊

Amúgy köszönöm a hozzászólásokat, én is gondolkodtam azon, hogy esetleg egy TL tanszportert használok raktárnak, de úgy szeretném kipróbálni a Trading Stationt is...

Tudom hogy nem tud TS/Tp az M2-be dokkolni, ,ajd a legnagyobb rakterû M3 lesz benne.

Kisviku: De azért ugye az egosoftnak megemlited az esetet?

No, kedves barátaim érdekes új hírem van!

A mai nap kaptam a Magyar Királyi postától egy levelet, ami tegnapi keltezésû (04.19) miszerint megvan az elsõ eredeti csomagom is amit az Egosoft elküldött.
A tegnapi hozzászólásom, melyben a postát szidalmaztam, úgy néz ki semmis.
Így kb. 2 és fél hónap után miután megrendeltem, megérkezett! Kb másfél-két hete jött meg az ajánlottan feladott X2.Nem mondom, ez azért nem semmi teljesítmény a Posta részérõl! Úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy kettõ darab eredeti példányom lészen belõle, tehát akit érdekel annak felajánlhatom az egyik példányt belõle, ha minden igaz ez is a kis "autóskártya" avagy "X2 Trump Card-al" együtt érkezett.Ez holnapra de legkésõbb holnaputánra kiderül.
Természetesen nem ingyé, de majd még kitalálom...

Mindenesetre meg vagyok lepve, hogy ilyen is elõfordul.

Spring of the lee = Spring of Belief
Ha egyre gondolunk, akkor azok állomásroncsok (Station Debree). az egyik perenid szektor, asszem a Spring of the lee, vagy valami ilyesmi, eredetileg boron szektor volt, de nem bírták a túl nagy sugárzást, ezért kiköltöztek. a perenideg jól tûrték a sugárzást, ami egyébként szépen lassan elmúlt. Szegény boronok megpróbálták, és próbálják azóta is visszakuncsorogni az adott szektort, de a perenidek persze ba...nak átadni. Ebben a szektorban, ha jól emlékszem a keleti kaputól kelet/északkelet irányba, ha jól láttam van 2-3 xenon SPP roncs is.

Valen
kiegészítés: az Osysseus ban nem tudsz TS/TP hajóval dokkolni 😊)

Én a raktározást úgy oldottam meg, hogy pl. a BHEPT, GPPC, GPSG, 25MW gyárakba tettem egy leselejtezett dolphint, ha elkészült a cucc abba átraktam, amikor kellett odamentem a herkulessel, és áthoztam az gyárból. Persze ez kajagyárnál nem jó, de azt meg nem is akarom raktározni.

A herculesben is ugy tárolok sok energyt, hogy egy 3000 dolphin teleteszek ec-vel és ha kell akkor abból átpakolom. Igy nem kell annyit ec-ért galoppoznom.

A leendõ Odusseus-ba is hasolnóképpen fogom megoldani a raktár problémát.

A herculesben pl. van egy dolphin amibe csak illegális arut gyûjtök, aztán ha van egy pár belõle akkor megyek eladni. Mégis jobb mint kidobni. Ha leszkennelnek, akkor nem látják mi van a bedokkolt hajóban.