• kisviku
    No, az est fénypontja az volt, hogy alig pár perce "beteleportált" a gondosan felépített Xenon szektoromba egy Xenon Shipyardot.Ez így még rendben is lenne, hozzászoktam, hogy idö elteltével be-be rak egy Xenon állomást.
    De az pikantériája a dolognak most jön.
    Kapom a szokásos üzenetet, hogy "Warningm one of zour ships is under attack".Gyorsan odakapcsolok és a szívemhez kaptam, amint a kb 25-30 (!) darab Xenon K és 10-15 (!) darab Xenon J -t megláttam.Most ez az új peccsnek köszönhetö-e abban biztos vagyok, ugyanis elötte egyáltalán nem rakta vissza öket.
    Gondoltam megállítom eme remek inváziót, mely úgy belassította a gépemet, hogy majdnem leállt...Hát nem sikerült...Kb 6-7 darab M2-esem és jó pár lasertower meg jó pár M3-as bánta meg.Az értékeket le sem közlöm, gondolom ki lehet találni, mennyibe volt a buli...
    Hogy most mi a f*szt csináljak?Nem tudom.Talán blokád alá veszem azt a kaput amin ezek átjönnek, mert ugye nem maradnak a helyükön, elindulnak Omicron Lyrae felé.Arra pedig még van egy pár gyáram.Érdekes módon a gyáraim nem semmisültek meg,de lehet hogy a csatahajók legyengítették a Xenonokat.Vagy inkább életüket adták értük...

Mondtam, hogy beszámolok, ha újdonság történt a peccs óta, érdemes erre (is) számítani....és felkészülni.