• kisviku
    No kérem, hát játszogattam az új peccsel, bár korántsem annyit amennyit terveztem.
    Végre valahára müködöképes Trading Station-t és Equipment Dock-ot lehet venni, persze csak afajok fö illetve anyabolygójánál található shipyardon (pl.Argon Prime,paranid Prime,stb)
    Kicsit drága az a 30 milla egy állomásért, meg az az 50 milla egy Equipment Dockért....Hmmm, mindenestre még meglátom mit tudok velük kezdeni.
    Aztán, végre úgy látom az AI hajók intelligensebbek lettek.Ezt sikerült lemérnem,amint pont egy Teladi Condor-omon utazván teljesítettem egy olyan szabványnak tünö "fejvadász" akciót.
    Namost, eleddig ugye max M3-as hajók védtek a szerencsétlen áldozatot, itt 5 azaz ÖT darab M6-os korvett védett egy M3-ast.Hmh-hmm mondom magamban, hát érdekesebb lett.Én örülök, hogy nehezebb lett, de a 3 millás jutalomért meg kell dolgozni.Ráadásul a célpont az egyik paranid....mi a lóf* a neve az M6-osuknak?Szóval abban ült....
    A gyáraknál több dolgot lehet észrevenni, amit lejjebb említettek, hogy mik azok a parancs slot-ok.Gondolom késöbb ide lehet majd berakni újabb parancsokat, hogy a gyár/állomás mit csináljon.
    Azt is írják, hogy a lasertower-ek is jobbak és halálosabbak lettek.Ez jó hír mert van vagy öt-hat lasertower factorym...még csatában nem láttam öket müködni az új peccs óta.