Zombye#4721
Mikor lessz már végre 1.4-es PATCH? én elsősorban a galaxi tradert szeretném benne kipróbálni, állítólag már benne lesz. Ez a SectorTrader nemnagyon használható hosszú távon.
Közel 1 hónapos kihagyás után ismét elkezdtem komolyabban foglalkozni a gémmel. Hát hiába munka, meg főleg a viszonzott szerelem.....
szóval nem volt túl sok szabadidőm. Meg is döbbentem, amikor megnéztem a legutolsó autosave dátumát, és kiderült, hogy május elseje óta hozzá se értem a játékhoz. Ez első olvasatra szinte már szencségtörésnek hangzott, dehát ez van.
Na de most beindultam. Belevetettem magam az SPP nagyüzembe, és a gyakran használt kereskedelmi útvonalaimat kezdtem bevédeni Split Dragonokkal. Hasznos jószágok, az egyszer biztos!
A NavSat hálózatom kb 40%-os, asszem 55 szektorban van már navszat, kb 1500-2000 kb-re a kapuktÓl.
Hirtelen most ennyi.
UI: APROPOPÓ! Az Egosoft honlapján, X-Treme rangú egyéneket próbálnak összegyűjteni. Van köztetek olyan aki már elérte ezt a top rangot harcban, vagy kereskedésben, esetleg mindkettőben?
Én még csak Shypping magnate 1% és
Combat Ace 2nd Grade 11% vagyok.