• Gilmoor
    Sziasztok.
    Háát.. újrakezdtem... :)) de micsoda formám van nekem..:)) FElmérhetetlen logikámmal kitaláltam, ha nem csinálok főküldetéseket... nem jönnek a Khaak -ok. Így kényelmesebb és biztonságosabb kereskedni. Tettem a Wall-ba egy cristal fabot, ami szépen muzsikált.. majd vettem egy fullos barracudát és mentem aprítani .. közben figyeltem a tőzsdét. Egyszer csak jönnek a Khaakok. President End isha por és homou. Cristálygyáram működését megbénítja a közelségük. SZóval nyeltem egy nagyot, és félig manuálisan vezettem tovább. Fárasztó volt. Gondoltam, gyors haszonra teszek szert ... Ore Belt.. 4 gyárat dobtam le .. mind 50 feletti szintű asteroidára, és egy solart. Kezdek megnyugodni, erre kettesével jönnek a rendszerben a Khaak clusterek. Mi van??? nézem... Az argon colossus meg csak áll mint a .aszent... Waarhhhggrrr... nem vagyok ideges.. dehogy. Cirka 3 óra alatt semmi mást nem csináltam, csak irtom a "toblerone"-kat..:)) fáradok. Közben már admirális vagyok, ezek meg már egyre többen jönnek....3 cluster.. 2 hajóm oda van. Persze egyenként 400k-s hajók. Haszon meg az ablakban.. Elég!!!.. Megint ráfaragtam. Gondoltam egy mammut-tal talán elszállíthatom a gyáraim, de nem. Pedig mintha valaki mondta volna, hogy lehet ilyet csinálni... Szóval vissza kellett töltenem egy olyan állást, ahol csak 600k a pénzem (ugyanis aki biztos a doilgában az farag rá először .. és persze nem mentettem rendszeresen) nos valahogy nincs kedvem megint kuporgatni. Asszem lefarolok. Hja! cheatelni nem sikerült. Nem tudom miket írtam át a rendszerben, de valamit átírtam csak nem a pénzt..:))) Szóval jól el vagyok..:)))