kisviku#4528
Na megint én vagyok.
A kérdésem az vóna, hogy van -e olyan script, amivel létre lehetne hozni egy olyan állomást, amit raktárnak tudok használni.Mert az elmúlt néhány hetet azzal töltöttem, hogy scripteket próbálgattam, találtam is egy olyat amivel lehet "csinálni" Trading Station-t, de sajna olyan termékek vannak benne, amik nekem nem fontosak.A másik ,hogy én nem tudom feltölteni, csak ha hagyok ott pénzt és a hozzá tartozó hajók megveszik.
Nekem az lenne a lényeg, hogy a Xenon 347-esben van vagy ötven állomásom, de nincs aszteroida a szektorban, így manuálisan kell mindig elküldenem a közvetlen szomszédban lévő bányáimra a hajókat.Ez eddig íígy okés lenne, de ha ezt automatán csinálná, akkor lennék a legboldogabb.
Arra már rájöttem, hogy én bármit állítok be, mennyiért vegye/adja a gyáram a termékét, a saját hajóim nem mennek a SAJÁT gyáraimba/bányáimba vásárolni.Avagy csak nagyon kis százalékban.
Tehát van pl. egy Beta PPC Boron, amihez kell EC,Ore, és BoFu.Az EC-t és a Bofu-t megveszi a saját szektoromban, mivel a környezetben csak Teladik vannak és nincs, az energiát pedig vagy drágán adják vagy nincs.De Mivel nincs szteroida, ezért oda manuálisan kell irányítanom a hajókat ha azt akarom hogy NE a konkureniától vásároljanak, mert akkor mi a f*nak építettem bányát???
Remélem érthető.Ezért szeretnék egy raktárat, ami leszarom hogy milyen állomás, de legyen tárolható benne az a nyersanyag, ami nem elérhető.Ne kelljen a hajóimat még manuálisan sem irányítgatnom.Mert jó móka,bevallom, de hosszasan már nem annyira.
Aztán a másik fele, hogy egy raktárnak az a lényege, hogy sok elférjen benne, tehát ha valamit legyártok, akkor ne álljon meg a termelés csak azért mert a gyárban már nincs hely.