• kisviku
    Az egy kicsit sok....
    Én anno, mikor oly' boldog/ideges voltam a Xenon 347-es elfoglalásánál, elmagyaráztam, egy Argon Titan, egy Paranid Odysseus, és egy Boron Ray "vigyázott" a rendre.
    Namost a gond az volt sokáig, hogy nem csak a Xenon Station "került" vissza a helyére (szektor közepe) bizonyos idő eltelte után, hanem jöttek Xenon K-k és J-k is szép számmal.
    Egy kedves itteni fórumozó (név nem ugrik be) javasolta, hogy nézzek körül a nem sokkal odébb lévő másik Xenon szektorban, mert ott van még egy shipyard is, amit folyamatosan szarja ki magából a hajókat.No, én megnéztem és kiírtotta mindent onnan.
    Azóta kizárólag "csak" a Xenon Station jön be, természetesen full hajókkal.Már nem zavar, mert két M2-es plusz egy M1-es vigyázza a szektort, elkezdik azonnal lőni az állomást, és csak egy pár Xenon hajó tud kirepülni mire meghalnak....
    De amíg jöttek a rombolók és az anyahajók is, addig a körmömet rágtam, mert nem igazán lett volna ínyemre elveszteni egy fullos M2-t vagy M1-et amiért olyan k*va sokat dolgztam, hogy beleőszültem.
    Így én azt mondom, hogy 2-3 vagy négy csatahajóval meg lehet oldani talán.Igaz, tudom a köcsög Khaak fegyverek nagyobb hatótávolságúak, mint egy Gamma PPC,de ha ott vagy és jól irányítod a flottát, akkor van esély.
    Persze jön a következő kérdés, hogy minek legyek ott?Meg mi van ha nem vagyok ott?Hát igen, akkor marad a remény....
    De ötven hajó azért túlzás.